Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ελα Ακη κομμαντο, λιγο εμεινε και αν θες τη γνωμη μου πιστευω οτι την αλλη εβδομαδα απο Τριτη μεχρι και βαρια Κυριακη, θα εχουμε αποτελεσματα.
Λευτέρη είμαι με το ένα πόδι έξω από την δουλειά Μ φίλε περνώ να δω αν πέρασα να σηκωθώ να φύγω.2 χρόνια τώρα σερί βάρδιες στην φάμπρικα σιχαθξκα 😂😂😂
Σταυραρα μου, εσενα στο εχω πει, με τα μορια που εχεις εισαι ηδη μεσα και πρεπει να αρχιζεις να κοιτας για στολη !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Μάιος 28, 2021 6:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Var έγραψε:Συμφωνώ 100% με νεκροθάφτη υπάρχουν λίστες με ονόματα που έχουν χοντρό βύσμα από κάθε περιοχή που έχω δοθεί με αριθμό πρωτοκόλλου για να περαστούν αέρα και με μόρια και απτά αθλήματα και από παντού τα πράγματα είναι πολύ μιλημενα. Αν θυμάστε ένα άρθρο του army που έλεγε ειδικά για αεροπορία που τους έλεγε ένα βύσμα βιαστητε να κάνετε την δήλωση γιατί πρέπει να στείλουμε την λίστα με τα ονόματα. Τώρα αν ο άλλος έχει χοντρό βύσμα τα 50 μόρια θα γίνουν 750 η 1 έλξη θα γίνουν 4 τα αυτονόητα τώρα μην τα λέμε. Κάτι άκυρο λένε πλησιάζει και προκήρυξη ΟΠΠΙ 1033 άτομα μάγκες όσοι το σκέφτονται για αστυνομία πανεπιστήμιακη ειδικά αν έχουν πτυχίο τει αεί θα πάρουν πολλά μόρια
Αδερφέ έγινε ήδη μια με τρανταχτό παράδειγμα ενός στην προκήρυξη των φυλακων της τράπεζας της Ελλάδος μόλις σήμερα κιόλας βγήκε πρώτος σε σχεδόν όλες τις πόλεις με 2800 μόρια. Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει στην κατοχή του όλα αυτά τα πτυχία που αναγραφτηκαν στον πίνακα αλλά τι να λέμε το παιδί είναι γιος του στρατηγού του γ σώματος στρατού δεν λέω τίποτα άλλο πάτε να δείτε αν δεν πιστεύετε γιατί τον ξέρω κιόλας αυτόν
Lenaa έγραψε:Σας ευχαριστώ και τς δυο για την διευκρίνιση!Στην ουσία οι περισσότεροι εδω μεσα έχουν κάνει ξανά τα χαρτιά τους &Δεν έχουν μπει στο σωμα. Σωστα;
Δεν νομιζω οτι τα παιδια εδω εχουν ξανα δωσει για ΕΠΟΠ.
Βεβαια δεν ξερω για ΟΒΑ αν καποιος εχει ξανα δωσει
Εγω παντος οχι ειμαι πολυ μικρος 21 και υπηρετω ακομα στους πεζοναυτες
Παίδες καλημέρα. Λέτε περιμένουμε 2 μέρες για τα αποτελέσματα. Μάλλον όμως μπερδέψατε κάτι. Επειδή ως πωλητής με έχουν μάθει να πατάω σε λεπτομέρειες και να προσέχω τι και πως το λέω. Είπαν ότι ΑΠΟ 1 Ιουνίου τα αποτελέσματα. Όχι ΣΤΗΣ 1 Ιουνίου τα αποτελέσματα. Το από 1 Ιουνίου είναι από 1 Ιουνίου μέχρι και όσο πάει. Οπότε μην το δένεται κόμπο. Αναμονή και θα δείξει. Γιατί πάλι θα φάμε τα μούτρα μας περιμένοντας την τρίτη και την τρίτη δεν θα βγουν και θα κλαίμε.
Βρε μακάρι να βγουν Δευτέρα. Ούτε καν τρίτη. Και γω με την ίδια αγωνία είμαι. Αλλά επειδή την μυρίζω τη φάση θα πατήσουν πάνω σε λέξεις. Οπότε κρατάω μικρό καλαθι
Συμφωνώ με Buddha! Μακαρι να βγουν να τελειώνουμε αλλά νομίζω πως δυστυχώς θα πάρει κάνα 10μερο από τον Ιούνιο για μα βγουν! Γνωμη μου πάντα εννοείτε κ χωρίς καμία πληροφορία. Απλά από τα όσα βλέπουμε το πιστευω αυτό.
Var έγραψε:Συμφωνώ 100% με νεκροθάφτη υπάρχουν λίστες με ονόματα που έχουν χοντρό βύσμα από κάθε περιοχή που έχω δοθεί με αριθμό πρωτοκόλλου για να περαστούν αέρα και με μόρια και απτά αθλήματα και από παντού τα πράγματα είναι πολύ μιλημενα. Αν θυμάστε ένα άρθρο του army που έλεγε ειδικά για αεροπορία που τους έλεγε ένα βύσμα βιαστητε να κάνετε την δήλωση γιατί πρέπει να στείλουμε την λίστα με τα ονόματα. Τώρα αν ο άλλος έχει χοντρό βύσμα τα 50 μόρια θα γίνουν 750 η 1 έλξη θα γίνουν 4 τα αυτονόητα τώρα μην τα λέμε. Κάτι άκυρο λένε πλησιάζει και προκήρυξη ΟΠΠΙ 1033 άτομα μάγκες όσοι το σκέφτονται για αστυνομία πανεπιστήμιακη ειδικά αν έχουν πτυχίο τει αεί θα πάρουν πολλά μόρια
Αδερφέ έγινε ήδη μια με τρανταχτό παράδειγμα ενός στην προκήρυξη των φυλακων της τράπεζας της Ελλάδος μόλις σήμερα κιόλας βγήκε πρώτος σε σχεδόν όλες τις πόλεις με 2800 μόρια. Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει στην κατοχή του όλα αυτά τα πτυχία που αναγραφτηκαν στον πίνακα αλλά τι να λέμε το παιδί είναι γιος του στρατηγού του γ σώματος στρατού δεν λέω τίποτα άλλο πάτε να δείτε αν δεν πιστεύετε γιατί τον ξέρω κιόλας αυτόν
Αυτό δεν σημαίνει ότι μέτρησε βύσμα πολύ πιθανών να είναι πλαστά τα χαρτιά οπότε με ένσταση αυτό λύνεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 29, 2021 3:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.