Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Stavran έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ελα Ακη κομμαντο, λιγο εμεινε και αν θες τη γνωμη μου πιστευω οτι την αλλη εβδομαδα απο Τριτη μεχρι και βαρια Κυριακη, θα εχουμε αποτελεσματα.
Λευτέρη είμαι με το ένα πόδι έξω από την δουλειά Μ φίλε περνώ να δω αν πέρασα να σηκωθώ να φύγω.2 χρόνια τώρα σερί βάρδιες στην φάμπρικα σιχαθξκα 😂😂😂

Σταυραρα μου, εσενα στο εχω πει, με τα μορια που εχεις εισαι ηδη μεσα και πρεπει να αρχιζεις να κοιτας για στολη !Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Παρ Μάιος 28, 2021 6:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lenaa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12
Επάγγελμα: Φοιτήτρια

Δημοσίευση από Lenaa »

Σας ευχαριστώ και τς δυο για την διευκρίνιση!Στην ουσία οι περισσότεροι εδω μεσα έχουν κάνει ξανά τα χαρτιά τους &Δεν έχουν μπει στο σωμα. Σωστα;

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

Προκηρυξη για ΕΠΟΠ εχει να βγει απο το 2009.
Nekrothaftis99999
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Nekrothaftis99999 »

Var έγραψε:Συμφωνώ 100% με νεκροθάφτη υπάρχουν λίστες με ονόματα που έχουν χοντρό βύσμα από κάθε περιοχή που έχω δοθεί με αριθμό πρωτοκόλλου για να περαστούν αέρα και με μόρια και απτά αθλήματα και από παντού τα πράγματα είναι πολύ μιλημενα. Αν θυμάστε ένα άρθρο του army που έλεγε ειδικά για αεροπορία που τους έλεγε ένα βύσμα βιαστητε να κάνετε την δήλωση γιατί πρέπει να στείλουμε την λίστα με τα ονόματα. Τώρα αν ο άλλος έχει χοντρό βύσμα τα 50 μόρια θα γίνουν 750 η 1 έλξη θα γίνουν 4 τα αυτονόητα τώρα μην τα λέμε. Κάτι άκυρο λένε πλησιάζει και προκήρυξη ΟΠΠΙ 1033 άτομα μάγκες όσοι το σκέφτονται για αστυνομία πανεπιστήμιακη ειδικά αν έχουν πτυχίο τει αεί θα πάρουν πολλά μόρια
Αδερφέ έγινε ήδη μια με τρανταχτό παράδειγμα ενός στην προκήρυξη των φυλακων της τράπεζας της Ελλάδος μόλις σήμερα κιόλας βγήκε πρώτος σε σχεδόν όλες τις πόλεις με 2800 μόρια. Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει στην κατοχή του όλα αυτά τα πτυχία που αναγραφτηκαν στον πίνακα αλλά τι να λέμε το παιδί είναι γιος του στρατηγού του γ σώματος στρατού δεν λέω τίποτα άλλο πάτε να δείτε αν δεν πιστεύετε γιατί τον ξέρω κιόλας αυτόν

Άβαταρ μέλους
MAYROS.ODERPAS
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από MAYROS.ODERPAS »

Lenaa έγραψε:Σας ευχαριστώ και τς δυο για την διευκρίνιση!Στην ουσία οι περισσότεροι εδω μεσα έχουν κάνει ξανά τα χαρτιά τους &Δεν έχουν μπει στο σωμα. Σωστα;

Δεν νομιζω οτι τα παιδια εδω εχουν ξανα δωσει για ΕΠΟΠ.

Βεβαια δεν ξερω για ΟΒΑ αν καποιος εχει ξανα δωσει

Εγω παντος οχι ειμαι πολυ μικρος 21 και υπηρετω ακομα στους πεζοναυτες

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Καλημέρα στο φόρουμ
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Καλημέρα αδερφέ. Αναμένουμε επί τέλους με αγωνία τα αποτελέσματα. Δύο μέρες έμειναν
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Ονόματα κλειδωμένα όλα έτοιμα πατα το να ηρεμισουμε
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Προφανώς είναι όλα έτοιμα και απλά θέλουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία για να τα δημοσιοποιήσουν,1η του μηνός. Άντε να τελειώνουμε
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Παίδες καλημέρα. Λέτε περιμένουμε 2 μέρες για τα αποτελέσματα. Μάλλον όμως μπερδέψατε κάτι. Επειδή ως πωλητής με έχουν μάθει να πατάω σε λεπτομέρειες και να προσέχω τι και πως το λέω. Είπαν ότι ΑΠΟ 1 Ιουνίου τα αποτελέσματα. Όχι ΣΤΗΣ 1 Ιουνίου τα αποτελέσματα. Το από 1 Ιουνίου είναι από 1 Ιουνίου μέχρι και όσο πάει. Οπότε μην το δένεται κόμπο. Αναμονή και θα δείξει. Γιατί πάλι θα φάμε τα μούτρα μας περιμένοντας την τρίτη και την τρίτη δεν θα βγουν και θα κλαίμε.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Mortar »

Σωστός ! Από 1 Ιουνίου και έπειτα είπαν.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

Από την στιγμή που είναι έτοιμα τα αποτελέσματα, γιατί όχι; Παίζουν με την αγωνία μας οι *****; Δεν φτάνει που έκαναν ενάμισι μήνα να τα ετοιμάσουν...
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Βρε μακάρι να βγουν Δευτέρα. Ούτε καν τρίτη. Και γω με την ίδια αγωνία είμαι. Αλλά επειδή την μυρίζω τη φάση θα πατήσουν πάνω σε λέξεις. Οπότε κρατάω μικρό καλαθι
Gio sax
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gio sax »

Συμφωνώ με Buddha! Μακαρι να βγουν να τελειώνουμε αλλά νομίζω πως δυστυχώς θα πάρει κάνα 10μερο από τον Ιούνιο για μα βγουν! Γνωμη μου πάντα εννοείτε κ χωρίς καμία πληροφορία. Απλά από τα όσα βλέπουμε το πιστευω αυτό.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 270

Δημοσίευση από re pate kala re »

Nekrothaftis99999 έγραψε:
Var έγραψε:Συμφωνώ 100% με νεκροθάφτη υπάρχουν λίστες με ονόματα που έχουν χοντρό βύσμα από κάθε περιοχή που έχω δοθεί με αριθμό πρωτοκόλλου για να περαστούν αέρα και με μόρια και απτά αθλήματα και από παντού τα πράγματα είναι πολύ μιλημενα. Αν θυμάστε ένα άρθρο του army που έλεγε ειδικά για αεροπορία που τους έλεγε ένα βύσμα βιαστητε να κάνετε την δήλωση γιατί πρέπει να στείλουμε την λίστα με τα ονόματα. Τώρα αν ο άλλος έχει χοντρό βύσμα τα 50 μόρια θα γίνουν 750 η 1 έλξη θα γίνουν 4 τα αυτονόητα τώρα μην τα λέμε. Κάτι άκυρο λένε πλησιάζει και προκήρυξη ΟΠΠΙ 1033 άτομα μάγκες όσοι το σκέφτονται για αστυνομία πανεπιστήμιακη ειδικά αν έχουν πτυχίο τει αεί θα πάρουν πολλά μόρια
Αδερφέ έγινε ήδη μια με τρανταχτό παράδειγμα ενός στην προκήρυξη των φυλακων της τράπεζας της Ελλάδος μόλις σήμερα κιόλας βγήκε πρώτος σε σχεδόν όλες τις πόλεις με 2800 μόρια. Το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει στην κατοχή του όλα αυτά τα πτυχία που αναγραφτηκαν στον πίνακα αλλά τι να λέμε το παιδί είναι γιος του στρατηγού του γ σώματος στρατού δεν λέω τίποτα άλλο πάτε να δείτε αν δεν πιστεύετε γιατί τον ξέρω κιόλας αυτόν

Αυτό δεν σημαίνει ότι μέτρησε βύσμα πολύ πιθανών να είναι πλαστά τα χαρτιά οπότε με ένσταση αυτό λύνεται

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Μάιος 29, 2021 3:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης