400 +50+50+100+100+100+100+200+150ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Devn20 έγραψε:Οι βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα θα κυμαίνεται από 700 με 800 μόρια και πάνω για να έχεις ελπίδες αν δεν παιχτεί βύσμα
Από 700 με 800 μόρια και πάνω θα είναι η βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα λόγω του ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και έχουν δηλώσει πολλοί και πολλές γυναίκες με πολλά πτυχία που συγκεντρώνουν πολλά μόρια.
Μόνο από τον Έβρο ξέρω άτομα πάνω από 1000 μόρια όλοι τους όπως και εγω που συγκεντρώνω 1250.
Αιτιλογισε μ λίγο τα μόρια σ φίλε αν θες;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Και άλλα 150 μόρια από την ειδικότητα απολυτηρίου που μου διέφυγε και το χω εξακριβώσει ότι παίρνω μόρια στην ειδικότητα που έχω δηλώσειΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:Devn20 έγραψε:Οι βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα θα κυμαίνεται από 700 με 800 μόρια και πάνω για να έχεις ελπίδες αν δεν παιχτεί βύσμα
Από 700 με 800 μόρια και πάνω θα είναι η βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα λόγω του ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και έχουν δηλώσει πολλοί και πολλές γυναίκες με πολλά πτυχία που συγκεντρώνουν πολλά μόρια.
Μόνο από τον Έβρο ξέρω άτομα πάνω από 1000 μόρια όλοι τους όπως και εγω που συγκεντρώνω 1250.
Αιτιλογισε μ λίγο τα μόρια σ φίλε αν θες;
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Σε ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου μέχρι και μετάλλιο ανδρείας να έχεις και να σε έχουν βραβεύσει με επαίνους. Με ανάπηρους γονείς στρατιωτικούς εντοπιότητα παραμεθορίου πολύτεκνος και 20 απολυτήριο πάνω από 850 μόρια δεν πας. Πρόσθεση τα κάνεις τα μόρια όχι πολλαπλασιασμό.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 118
🤣Buddha έγραψε:Σε ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου μέχρι και μετάλλιο ανδρείας να έχεις και να σε έχουν βραβεύσει με επαίνους. Με ανάπηρους γονείς στρατιωτικούς εντοπιότητα παραμεθορίου πολύτεκνος και 20 απολυτήριο πάνω από 850 μόρια δεν πας. Πρόσθεση τα κάνεις τα μόρια όχι πολλαπλασιασμό.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 187
Πολύ πιθανόν να τα έχουν υπολογίσει λάθος τα μόρια. Δεν ξέρω με ποια λογική λέει ο άλλος ότι έχει 1200 μόρια. Προφανώς κάπου κάνει λάθος
Τρολ είναι ρε
Σωστά! Είναι παρά πολλά τα μόρια αυτά. Επίσης θα πρέπει να αναφερθει πως από παραμεθόρια μέρη θα πάρουν ένα ποσοστό! Οχι όλους όσους κάνουν τα χαρτιά τους! Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε νόημα να κάνουμε οι υπόλοιποι τα χαρτιά μας! Με 2600 θέσεις σε ξηράς, αεροπορία κ ναυτικό από Θράκη κ νησιά θα είχαν καλυφθεί οι θέσεις κ με το παραπάνω !
Και επειδή όλοι μας νομίζω εθελοτυφλούμε ας μην γελιόμαστε. Μιλάμε για μια προκήρυξη ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ (πολύ βασικό κομμάτι) στην οποία οι αποτυχόντες δεν θα μπορέσουν να δουν τους πίνακες των επιτυχόντων από την στιγμή που δημοσιεύονται σε διαφορετικές φόρμες κ η είσοδος τους είναι με κωδικούς taxis net! Επίσης αν θυμάμαι καλά προς το τέλος της προκήρυξης αναγράφετε πως δεν μπορείς να κανείς ένσταση (αν κ πάνω σε αυτό έχω τις αμφιβολίες μου). Θέλω να καταλήξω πως δυστυχώς οποίος έχει έναν νορμαλ βαθμό μορίων το αμέσως επόμενο κομμάτι που θα κονταροχτυπηθεί θα είναι το μέσων ! Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν κ δεν θέλω να παρεξηγηθώ! Ειμαστε νομίζω στο συγκεκριμένο φόρουμ όλα τα παιδιά με έναν κοινό σκοπό κ πάνω από όλα για να μοιραζόμαστε τις απόψεις κ τις πληροφορίες μας.
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 60
- Επάγγελμα: Vodafone
Βρε από παραμεθόριες περιοχές θα πάρουν αν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα μόρια. Αλλά και μόρια να πληρούν μπορεί να κοπούν στα αθλήματα. Έχει μέλλον η ιστορία. Εγώ πάντως παιδιά είναι σίγουρα μέσα. Μαζεύω 3659.54 μόρια. Οπότε θα με βάλουν μέσα τιμής ένεκεν
-
- Υποστράτηγος
. Ναι το βισμα θα υπάρχει σε καλές ειδικότητες και στην πα και ΣΞ κυρίως. Αρκετοί όμως θα μπουν και αξιοκρατίκα όχι όλοι.Gio sax έγραψε:Και επειδή όλοι μας νομίζω εθελοτυφλούμε ας μην γελιόμαστε. Μιλάμε για μια προκήρυξη ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ (πολύ βασικό κομμάτι) στην οποία οι αποτυχόντες δεν θα μπορέσουν να δουν τους πίνακες των επιτυχόντων από την στιγμή που δημοσιεύονται σε διαφορετικές φόρμες κ η είσοδος τους είναι με κωδικούς taxis net! Επίσης αν θυμάμαι καλά προς το τέλος της προκήρυξης αναγράφετε πως δεν μπορείς να κανείς ένσταση (αν κ πάνω σε αυτό έχω τις αμφιβολίες μου). Θέλω να καταλήξω πως δυστυχώς οποίος έχει έναν νορμαλ βαθμό μορίων το αμέσως επόμενο κομμάτι που θα κονταροχτυπηθεί θα είναι το μέσων ! Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν κ δεν θέλω να παρεξηγηθώ! Ειμαστε νομίζω στο συγκεκριμένο φόρουμ όλα τα παιδιά με έναν κοινό σκοπό κ πάνω από όλα για να μοιραζόμαστε τις απόψεις κ τις πληροφορίες μας.
Στις ΠΚΕ περισσοτερο, εκει μονο με βυσμα πιστευω.
Δηλαδη αν περασεις τα αθληματα θα σε κοψει ο βυσματιας;nikos521 έγραψε:Στις ΠΚΕ περισσοτερο, εκει μονο με βυσμα πιστευω.
Σύμφωνο. Βέβαια το καλές ειδικότητες είναι σχετικό για τον κάθε ένα εδώ. Κ μια 'κακή ειδικότητα' να έχει επιλέξει κάποιος αλλά του αρέσει ή εκεί συλλέγει πιο πολλά μόρια κ θέλει να μπει θα βάλει για να μπει...
-
- Υποστράτηγος
ναι Χρήστο στα ψυχοτεχνικα. Ανέκαθεν εκεί έκοβαν κοπέλες όχι όλες η κάποιους με πολλά μόρια για ν α ανέβει το βισμα να φάει τη θέση.XristosMP έγραψε:Δηλαδη αν περασεις τα αθληματα θα σε κοψει ο βυσματιας;nikos521 έγραψε:Στις ΠΚΕ περισσοτερο, εκει μονο με βυσμα πιστευω.
-
- Υποστράτηγος
Τα πιο πολλά ευτράπελα ειναι σε αεροπορία βέβαια. Επίσης σίγουρα θα περάσουν κοπέλες λίγες οι οποίες όμως αν κάτσεις απέξω από 124πβε και τις δεις θα είναι πχ 80η90 κιλά νωχελικες κλπ. Έβγαλαν έλξεις να φανταστώ. 😂Και είχαν και μόρια και πέρασαν και σε καλή ειδικότητα 🤣
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης