Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Devn20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Devn20 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:
Devn20 έγραψε:Οι βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα θα κυμαίνεται από 700 με 800 μόρια και πάνω για να έχεις ελπίδες αν δεν παιχτεί βύσμα

Από 700 με 800 μόρια και πάνω θα είναι η βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα λόγω του ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και έχουν δηλώσει πολλοί και πολλές γυναίκες με πολλά πτυχία που συγκεντρώνουν πολλά μόρια.

Μόνο από τον Έβρο ξέρω άτομα πάνω από 1000 μόρια όλοι τους όπως και εγω που συγκεντρώνω 1250.

Αιτιλογισε μ λίγο τα μόρια σ φίλε αν θες;

400 +50+50+100+100+100+100+200+150

Devn20
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Devn20 »

ΕΛΔΥΚ 16 έγραψε:
Devn20 έγραψε:Οι βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα θα κυμαίνεται από 700 με 800 μόρια και πάνω για να έχεις ελπίδες αν δεν παιχτεί βύσμα

Από 700 με 800 μόρια και πάνω θα είναι η βάση μορίων σε κάθε ειδικότητα λόγω του ότι οι αιτήσεις είναι πολλές και έχουν δηλώσει πολλοί και πολλές γυναίκες με πολλά πτυχία που συγκεντρώνουν πολλά μόρια.

Μόνο από τον Έβρο ξέρω άτομα πάνω από 1000 μόρια όλοι τους όπως και εγω που συγκεντρώνω 1250.

Αιτιλογισε μ λίγο τα μόρια σ φίλε αν θες;

Και άλλα 150 μόρια από την ειδικότητα απολυτηρίου που μου διέφυγε και το χω εξακριβώσει ότι παίρνω μόρια στην ειδικότητα που έχω δηλώσει

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Σε ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου μέχρι και μετάλλιο ανδρείας να έχεις και να σε έχουν βραβεύσει με επαίνους. Με ανάπηρους γονείς στρατιωτικούς εντοπιότητα παραμεθορίου πολύτεκνος και 20 απολυτήριο πάνω από 850 μόρια δεν πας. Πρόσθεση τα κάνεις τα μόρια όχι πολλαπλασιασμό.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από Politis1994 »

Buddha έγραψε:Σε ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου μέχρι και μετάλλιο ανδρείας να έχεις και να σε έχουν βραβεύσει με επαίνους. Με ανάπηρους γονείς στρατιωτικούς εντοπιότητα παραμεθορίου πολύτεκνος και 20 απολυτήριο πάνω από 850 μόρια δεν πας. Πρόσθεση τα κάνεις τα μόρια όχι πολλαπλασιασμό.
🤣
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 187

Δημοσίευση από geopap97 »

Πολύ πιθανόν να τα έχουν υπολογίσει λάθος τα μόρια. Δεν ξέρω με ποια λογική λέει ο άλλος ότι έχει 1200 μόρια. Προφανώς κάπου κάνει λάθος
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Τρολ είναι ρε
Gio sax
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gio sax »

Σωστά! Είναι παρά πολλά τα μόρια αυτά. Επίσης θα πρέπει να αναφερθει πως από παραμεθόρια μέρη θα πάρουν ένα ποσοστό! Οχι όλους όσους κάνουν τα χαρτιά τους! Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε νόημα να κάνουμε οι υπόλοιποι τα χαρτιά μας! Με 2600 θέσεις σε ξηράς, αεροπορία κ ναυτικό από Θράκη κ νησιά θα είχαν καλυφθεί οι θέσεις κ με το παραπάνω !
Gio sax
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Gio sax »

Και επειδή όλοι μας νομίζω εθελοτυφλούμε ας μην γελιόμαστε. Μιλάμε για μια προκήρυξη ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ (πολύ βασικό κομμάτι) στην οποία οι αποτυχόντες δεν θα μπορέσουν να δουν τους πίνακες των επιτυχόντων από την στιγμή που δημοσιεύονται σε διαφορετικές φόρμες κ η είσοδος τους είναι με κωδικούς taxis net! Επίσης αν θυμάμαι καλά προς το τέλος της προκήρυξης αναγράφετε πως δεν μπορείς να κανείς ένσταση (αν κ πάνω σε αυτό έχω τις αμφιβολίες μου). Θέλω να καταλήξω πως δυστυχώς οποίος έχει έναν νορμαλ βαθμό μορίων το αμέσως επόμενο κομμάτι που θα κονταροχτυπηθεί θα είναι το μέσων ! Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν κ δεν θέλω να παρεξηγηθώ! Ειμαστε νομίζω στο συγκεκριμένο φόρουμ όλα τα παιδιά με έναν κοινό σκοπό κ πάνω από όλα για να μοιραζόμαστε τις απόψεις κ τις πληροφορίες μας.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 60
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Βρε από παραμεθόριες περιοχές θα πάρουν αν πληρούν τις προϋποθέσεις και τα μόρια. Αλλά και μόρια να πληρούν μπορεί να κοπούν στα αθλήματα. Έχει μέλλον η ιστορία. Εγώ πάντως παιδιά είναι σίγουρα μέσα. Μαζεύω 3659.54 μόρια. Οπότε θα με βάλουν μέσα τιμής ένεκεν
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Gio sax έγραψε:Και επειδή όλοι μας νομίζω εθελοτυφλούμε ας μην γελιόμαστε. Μιλάμε για μια προκήρυξη ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ (πολύ βασικό κομμάτι) στην οποία οι αποτυχόντες δεν θα μπορέσουν να δουν τους πίνακες των επιτυχόντων από την στιγμή που δημοσιεύονται σε διαφορετικές φόρμες κ η είσοδος τους είναι με κωδικούς taxis net! Επίσης αν θυμάμαι καλά προς το τέλος της προκήρυξης αναγράφετε πως δεν μπορείς να κανείς ένσταση (αν κ πάνω σε αυτό έχω τις αμφιβολίες μου). Θέλω να καταλήξω πως δυστυχώς οποίος έχει έναν νορμαλ βαθμό μορίων το αμέσως επόμενο κομμάτι που θα κονταροχτυπηθεί θα είναι το μέσων ! Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν κ δεν θέλω να παρεξηγηθώ! Ειμαστε νομίζω στο συγκεκριμένο φόρουμ όλα τα παιδιά με έναν κοινό σκοπό κ πάνω από όλα για να μοιραζόμαστε τις απόψεις κ τις πληροφορίες μας.
. Ναι το βισμα θα υπάρχει σε καλές ειδικότητες και στην πα και ΣΞ κυρίως. Αρκετοί όμως θα μπουν και αξιοκρατίκα όχι όλοι.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από nikos521 »

Στις ΠΚΕ περισσοτερο, εκει μονο με βυσμα πιστευω.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από XristosMP »

nikos521 έγραψε:Στις ΠΚΕ περισσοτερο, εκει μονο με βυσμα πιστευω.
Δηλαδη αν περασεις τα αθληματα θα σε κοψει ο βυσματιας;

Gio sax
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Gio sax »

Σύμφωνο. Βέβαια το καλές ειδικότητες είναι σχετικό για τον κάθε ένα εδώ. Κ μια 'κακή ειδικότητα' να έχει επιλέξει κάποιος αλλά του αρέσει ή εκεί συλλέγει πιο πολλά μόρια κ θέλει να μπει θα βάλει για να μπει...
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

XristosMP έγραψε:
nikos521 έγραψε:Στις ΠΚΕ περισσοτερο, εκει μονο με βυσμα πιστευω.
Δηλαδη αν περασεις τα αθληματα θα σε κοψει ο βυσματιας;

ναι Χρήστο στα ψυχοτεχνικα. Ανέκαθεν εκεί έκοβαν κοπέλες όχι όλες η κάποιους με πολλά μόρια για ν α ανέβει το βισμα να φάει τη θέση.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Τα πιο πολλά ευτράπελα ειναι σε αεροπορία βέβαια. Επίσης σίγουρα θα περάσουν κοπέλες λίγες οι οποίες όμως αν κάτσεις απέξω από 124πβε και τις δεις θα είναι πχ 80η90 κιλά νωχελικες κλπ. Έβγαλαν έλξεις να φανταστώ. 😂Και είχαν και μόρια και πέρασαν και σε καλή ειδικότητα 🤣

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης