Βμκδ έγραψε:Δεν κουραστήκατε με το όριο ηλικίας ρε παιδιά ; Αμάν. Καθίστε να βγει το ΦΕΚ.
Μπρο προσωπικά πιστεύω εγώ ότι δεν θα ανέβει το όριο ηλικίας...
Βμκδ έγραψε:Δεν κουραστήκατε με το όριο ηλικίας ρε παιδιά ; Αμάν. Καθίστε να βγει το ΦΕΚ.
BilD έγραψε:Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν ειναι και σιγουρο αυτο αγαπητε, διοτι ρολο παιζει η ποιοτητα των αιτησεων και οχι η ποσοτητα.
Σιγουρα, μπορει να υπαρξει μια μικρη ανοδο, αλλα ισως και οχι κατι το τρομακτικο.
Αν αυξηθεί στην αστυνομία η ηλικία Μήπως αυξηθεί και ΕΠ. ΟΠ; Γιατί λογικά και στις 2 προκηρύξεις πιέζουν για αύξηση μιας κ αναφέρατε...
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οχι αδερφε, ειναι 2 τελειως διαφορετικα Υπουργεια οποτε οσο κι αν παει Αστυνομια ή οσο και αν παει ΕΠΟΠ δεν επηρεαζει η μια την αλλη.
Οσο για τους ΕΠΟΠ, εχει κλησει η ηλικια οπως ηταν, δηλαδη μεχρι τα 28.
Μονο στους ΟΒΑ εκαναν τροποποιηση και πηγε εως 31 ετη.
Δεν πιστευω να ανεβασουν ηλικια στην ΟΠΠΙ, προσωπικα παντα.
Xanthos έγραψε:Γιατι του 93 δεν μπορούν;
Xanthos έγραψε:Γιατι του 93 δεν μπορούν;
Εγώ απλά λέω ότι και στο στρατό έχεις την ευθύνη του όπλου, που για να το κρατάς, σημαίνει ότι είσαι υπεύθυνος και έχεις αυτογνωσία το τι εχεις στα χέρια σου. Το ίδιο ισχύει και για την αστυνομία όσο αφορά το όπλο. Το κομμάτι του έξω, δηλαδή το ξύλο που βλέπουμε, είναι κάτι διαφορετικό. Νομίζω όμως, ότι και στο στρατό περνάς αυτή τη διαδικασία γιατί αν δουν ότι είσαι οξύθυμος ή αγχώδεις ή το οτιδήποτε, Μπορεί πάλι να επιτεθείς σε σειρές σου στο στρατό όπως ένας αστυνομικός στους πολίτες. Θέλω να πω ότι δε πιστεύω να έχουν κάποια διαφορετική πιο ήπια αντιμετώπιση στα ψυχοτεχνικα του στρατού γιατί και εκεί πρέπει να είσαι ευσυνείδητος.Xanthos έγραψε:Φιλτατε εντελώς φιλικα. Η φραση ψυχοτεχνικα εδω μεσα ειναι οπως ελεγαν στο στρατο κοψου... Τεσπα. Οσο για τα γενικοτερα ψυχοτεχνικα που περνανε στην ελλαδα δυστυχώς δεν κάνουν. Οσο για το οπλο του στρατού με τις αστυνομίας εχει μια πολυ τεραστια διαφορά στο τι κρατάς ποσο το κρατάς τι το κάνεις. Τεσπα μεγαλη συζήτηση. Οποτε πανω σε αυτο θα διαφωνήσω για το οπλο!
Xanthos έγραψε:Ναι βρε. Λεω κ εγω παραπληροφορω τον κοσμο τοσο καιρο. Αγχώθηκα. Χχαχαχα καπου το χασαμε δεν πειραζει Τουλαχιστων μην μπερδευτεί κανενα παλικαρι απο εδω!
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες