Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από BilD »

Βμκδ έγραψε:Δεν κουραστήκατε με το όριο ηλικίας ρε παιδιά ; Αμάν. Καθίστε να βγει το ΦΕΚ.

Μπρο προσωπικά πιστεύω εγώ ότι δεν θα ανέβει το όριο ηλικίας...

-Bildakoss-
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

BilD έγραψε:
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν ειναι και σιγουρο αυτο αγαπητε, διοτι ρολο παιζει η ποιοτητα των αιτησεων και οχι η ποσοτητα.

Σιγουρα, μπορει να υπαρξει μια μικρη ανοδο, αλλα ισως και οχι κατι το τρομακτικο.

Αν αυξηθεί στην αστυνομία η ηλικία Μήπως αυξηθεί και ΕΠ. ΟΠ; Γιατί λογικά και στις 2 προκηρύξεις πιέζουν για αύξηση μιας κ αναφέρατε...

Οχι αδερφε, ειναι 2 τελειως διαφορετικα Υπουργεια οποτε οσο κι αν παει Αστυνομια ή οσο και αν παει ΕΠΟΠ δεν επηρεαζει η μια την αλλη.

Οσο για τους ΕΠΟΠ, εχει κλησει η ηλικια οπως ηταν, δηλαδη μεχρι τα 28.
Μονο στους ΟΒΑ εκαναν τροποποιηση και πηγε εως 31 ετη.

Δεν πιστευω να ανεβασουν ηλικια στην ΟΠΠΙ, προσωπικα παντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Μαρ 10, 2021 7:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από BilD »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οχι αδερφε, ειναι 2 τελειως διαφορετικα Υπουργεια οποτε οσο κι αν παει Αστυνομια ή οσο και αν παει ΕΠΟΠ δεν επηρεαζει η μια την αλλη.

Οσο για τους ΕΠΟΠ, εχει κλησει η ηλικια οπως ηταν, δηλαδη μεχρι τα 28.
Μονο στους ΟΒΑ εκαναν τροποποιηση και πηγε εως 31 ετη.

Δεν πιστευω να ανεβασουν ηλικια στην ΟΠΠΙ, προσωπικα παντα.

Καλά αυτό το 28χρ σχετικό είναι. Αφου του 93 δεν θα μπορούν 😅

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μαρ 10, 2021 8:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Σωστος, ουσιαστικα οσοι ειναι γεννημενοι απο 1/1/1994 και μετα μπορουν.

Αλλο μπαχαλο απο εκει...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιατι του 93 δεν μπορούν?
Ο. Π. Κ. Ε
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Βμκδ »

Xanthos έγραψε:Γιατι του 93 δεν μπορούν;

Δεν βλέπεις ότι τα παλικάρια το έχουν δώσει δρόμο ; Τ ασχολησε και εγώ μαλακια έκανα π έγραψα. Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια εδώ μέσα τα λέμε πταν βγει η προκήρυξη

*ΥΓ βγείτε έξω να πάρετε αέρα γιατί δεν σας βλέπω να περνάτε ψυχοτεχνικα.

*ΥΓ εγώ τα έχω περάσει 1 φορά. 😊

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Gpap95 »

Αυτό με τα ψυχοτεχνικα δε ξέρω γιατί το λέτε κάθε φορά. Όσοι πήγαν στρατό και ειδικότερα ειδικές δυνάμεις, πέρασαν ψυχοτεχνικα. Λες και στην αστυνομία θα γίνει κάτι το τρελό στα ψυχκοτεκνικα. Όπλο κράτησαν στο στρατό, όπλο και στην αστυνομία. Όποτε όποιος πέρασε τα ψυχοτεχνικα του στρατού και ειδικών δυνάμεων, φαντάζομαι θα περάσει και στην αστυνομία.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Xanthos έγραψε:Γιατι του 93 δεν μπορούν;

Σύμφωνα με την στρατολογική νομοθεσία οι υποψήφιοι ΕΠΟΠ δεν θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους, ήτοι σημαίνει ότι δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 01/01/1994 και μεταγενέστερα ή όσοι ΟΒΑ υπηρετούν τη θητεία τους και δεν έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά την υποβολή της αίτησης τους.

Στον Στρατό,απο την 1 Ιανουαρίου όσοι είναι γεννημένοι το 93 τους μετράει 28, Είτε τα έχουν κλείσει είτε όχι.

Είναι η μέθοδος των 3 αν κάνεις απτην τελευταία προκήρυξη του 2009.

Επίσης, υπάρχει και η προκήρυξη των ΟΒΑ του 2020, όπου έγραφε μέσα " εως 28 ετών " και στα χαρτία γίνονταν αποδεκτοί ΜΟΝΟ όσοι ήταν γεννημένοι απο 1/1/1993.
Πλέον, μπήκε 2021 οπότε θα ισχύει από 1/1/1994 και μετά.

Μόνο η ΕΛ. ΑΣ 'εχει το να μην υπερβαίνει και μπορούν οι του 93.

Όσο για τον ΒΜΚ, άστον να τραγουδαει και να λαλεί χαζομαριτσες περι " αερα ".

Υ. Γ

Ξάνθε αδελφέ μου, μπορεί να στο επιβεβαιώσει και ο φίλος ΔΥΚ αυτό που λέω όπως και ένα τηλ στην Στρατολογία της περιοχης σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Τετ Μαρ 10, 2021 8:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Με μπερδεψατε χαχαχαχ. Λευτερηηηηηη σωσε με γιατι θα ζαλισω τον δυκ στα τηλ. Χαχαχα. Ρε σεις. Του 93 για αστυνομια θεωρω πως μπορουν να τα κανουν λογο το οτι πιανει 12/21... Ενω εποπ οχι. Η μπερδεύτηκα εγω η δεν καταλαβα κατι καλά. Μην κραξετε συζητηση να γίνεται
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αδελφε μου για Αστυνομια ρωτουσες;

Διοτι με τον BilD πιο πανω, εννοουσε το 28 των ΕΠΟΠ, και νομιζα εννοουσες των ΕΠΟΠ.

Με συγχωρεις αδελφε, για την ΕΛ. ΑΣ εννοειται πως μπορουν οι 93ριδες κανονικοτατα και με τον νομο !
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Φιλτατε εντελώς φιλικα. Η φραση ψυχοτεχνικα εδω μεσα ειναι οπως ελεγαν στο στρατο κοψου... Τεσπα. Οσο για τα γενικοτερα ψυχοτεχνικα που περνανε στην ελλαδα δυστυχώς δεν κάνουν. Οσο για το οπλο του στρατού με τις αστυνομίας εχει μια πολυ τεραστια διαφορά στο τι κρατάς ποσο το κρατάς τι το κάνεις. Τεσπα μεγαλη συζήτηση. Οποτε πανω σε αυτο θα διαφωνήσω για το οπλο!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι βρε. Λεω κ εγω παραπληροφορω τον κοσμο τοσο καιρο. Αγχώθηκα. Χχαχαχα καπου το χασαμε δεν πειραζει Τουλαχιστων μην μπερδευτεί κανενα παλικαρι απο εδω!
Ο. Π. Κ. Ε
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Gpap95 »

Xanthos έγραψε:Φιλτατε εντελώς φιλικα. Η φραση ψυχοτεχνικα εδω μεσα ειναι οπως ελεγαν στο στρατο κοψου... Τεσπα. Οσο για τα γενικοτερα ψυχοτεχνικα που περνανε στην ελλαδα δυστυχώς δεν κάνουν. Οσο για το οπλο του στρατού με τις αστυνομίας εχει μια πολυ τεραστια διαφορά στο τι κρατάς ποσο το κρατάς τι το κάνεις. Τεσπα μεγαλη συζήτηση. Οποτε πανω σε αυτο θα διαφωνήσω για το οπλο!
Εγώ απλά λέω ότι και στο στρατό έχεις την ευθύνη του όπλου, που για να το κρατάς, σημαίνει ότι είσαι υπεύθυνος και έχεις αυτογνωσία το τι εχεις στα χέρια σου. Το ίδιο ισχύει και για την αστυνομία όσο αφορά το όπλο. Το κομμάτι του έξω, δηλαδή το ξύλο που βλέπουμε, είναι κάτι διαφορετικό. Νομίζω όμως, ότι και στο στρατό περνάς αυτή τη διαδικασία γιατί αν δουν ότι είσαι οξύθυμος ή αγχώδεις ή το οτιδήποτε, Μπορεί πάλι να επιτεθείς σε σειρές σου στο στρατό όπως ένας αστυνομικός στους πολίτες. Θέλω να πω ότι δε πιστεύω να έχουν κάποια διαφορετική πιο ήπια αντιμετώπιση στα ψυχοτεχνικα του στρατού γιατί και εκεί πρέπει να είσαι ευσυνείδητος.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν εχεις κ άδικο. Αλλα υπαρχει κ μια διαφορά. Στο στρατό το εχεις 6 ωρες την ημερα και αν. Κ στο σωμα μεσα 24 ωρες το 24ωρο... ΕικόναΕικόνα
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Xanthos έγραψε:Ναι βρε. Λεω κ εγω παραπληροφορω τον κοσμο τοσο καιρο. Αγχώθηκα. Χχαχαχα καπου το χασαμε δεν πειραζει Τουλαχιστων μην μπερδευτεί κανενα παλικαρι απο εδω!

Ολα καλα Boss !

Μας εχει χαζαψει και η καραντινα λιγο και το χανουμε που και που...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες