Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Πως γίνεται η μοριοδότηση παιδιά; Πως βλέπω τα μόρια μου;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Μπες στη προκυρηξη εφ του 19 (Αύγουστο) και θα τα δεις εκεί, η αλλιώς στις προκυρηξεις των σφ. Αφήστε τα μόρια μην πάρουμε το μακρύτερο... Αναμένουμε να ανοίξει η Βουλή όλες οι διαδικασίες γίνονται μπαμ μπαμ σε προσλήψεις της αστυνομίας οπότε εγώ θεωρώ τέλη γενναρη θα βγει το ΦΕΚ, καληνύχτα από εμένα
Ναι πολύ πιθανών να γίνει και αυτό. Εσύ πόσα μόρια έχεις περίπου φίλε μου ; Για να ξέρω αν έχω ελπίδες ή όχι επειδή ρώτησα 2 3 άτομα μέχρι τώρα
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Ποσα μορια εχεις να σου πουμεGpap95 έγραψε:Ναι πολύ πιθανών να γίνει και αυτό. Εσύ πόσα μόρια έχεις περίπου φίλε μου ; Για να ξέρω αν έχω ελπίδες ή όχι επειδή ρώτησα 2 3 άτομα μέχρι τώρα
Στα 2500 γύρω είμαι εγώ. Εσύ ;
-
- Ταγματάρχης
Ενταξει καλα ειναι τα μορια σου, αν ειναι ιδια μοριοδοτηση πιστευω θα μπεις. Εγω εχω 2750Gpap95 έγραψε:Στα 2500 γύρω είμαι εγώ. Εσύ ;
Πιστεύω είσαι ήδη μέσα !
-
- Ταγματάρχης
θα δειξει το τι θα βγειGpap95 έγραψε:Πιστεύω είσαι ήδη μέσα !
Gouleas94, θα μας ενδιέφερε πολύ τι πιστεύουν και οι ίδιοι για τις βάσεις. Αν θα είναι τόσο ψηλές όσο το 19
Φίλε αυτό που λέτε όλοι για τις βάσεις ποσό θα είναι και που θα είναι πάνω κάτω δεν μπορεί να το ξέρει κανένας περίμενε να βγει η προκήρυξη ποιους θα είναι τελικά ο αριθμός των προσληφθέντων ποιες προκηρύξεις θα έχουν βγει πριν και μετά βλέπουμεGpap95 έγραψε:Gouleas94, θα μας ενδιέφερε πολύ τι πιστεύουν και οι ίδιοι για τις βάσεις. Αν θα είναι τόσο ψηλές όσο το 19
Δεν θα ειναι ψηλα οι βασεις εφυγε πολυς κοσμος απο τοσες προκυρηξεις.
Ναι σωστά απλά αν υπάρχει κάποια εκτίμηση. Επίσης πρέπει να μάθουμε τι θα γίνει με το αν θα υπάρχουν ή όχι τα πτυχία μέσα στο παιχνίδι.
Δεν νομιζω να μοριοδοτει πτυχια προσωπικα.
Τι να πω ρε παιδιά. Τα λόγια του υπουργού λέω και εγώ. Θέλει να βάλει πτυχία για σφ, εποπ βάλανε πτυχία και μπορεί να βάλουν και για εφ. Θα βγει και θα δούμε
Προσωπικα για εμενα δεν στεκει να βαλει πτυχια στους ΕΦ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες