Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από GreekRanger »

Χαχαχα Λευτερη ειναι για γελια πραγματικα! Ακου τι σχεση εχει να εισαι κομμαντο, ενω αμα εισαι πολυτεκνος εχει μεγαλη σχεση με την Αστυνομια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GreekRanger την Πέμ Φεβ 25, 2021 4:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Σηκωνω τα χερια ψηλα αδερφε...
Lok347
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Lok347 »

Κύριοι επειδή είμαι εν ενέργεια οβα στο ΚΕΑΠ είναι όντως τζάμπα μόρια για τους δόκιμους να το ξέρετε ! Τι επειδή πέρασαν ένα σβεκ ; Ε και ; Μου συγκρίνεται το τπεν με το σβεκ με τη μόνη διαφορα έναν αντάρτη και 2 παραπάνω χιλιόμετρα στο τρέξιμο ... Ας διαβάσετε και ακούσετε λίγο καλύτερα πριν πείτε για σχολεία ΕΔ ! Όσο για εμένα με τα μόρια του 2019 έχω 2650 και δυστυχώς πιστεύω είναι λίγα αν μπουν ΑΕΙ

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Lok347 έγραψε:Κύριοι επειδή είμαι εν ενέργεια οβα στο ΚΕΑΠ είναι όντως τζάμπα μόρια για τους δόκιμους να το ξέρετε ! Τι επειδή πέρασαν ένα σβεκ ; Ε και ; Μου συγκρίνεται το τπεν με το σβεκ με τη μόνη διαφορα έναν αντάρτη και 2 παραπάνω χιλιόμετρα στο τρέξιμο ... Ας διαβάσετε και ακούσετε λίγο καλύτερα πριν πείτε για σχολεία ΕΔ !Όσο για εμένα με τα μόρια του 2019 έχω 2650 και δυστυχώς πιστεύω είναι λίγα αν μπουν ΑΕΙ

Τι σειρα εισαι αν επιτρεπεται;

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

GreekRanger έγραψε:Χαχαχα Λευτερη ειναι για γελια πραγματικα! Ακου τι σχεση εχει να εισαι κομμαντο, ενω αμα εισαι πολυτεκνος εχει μεγαλη σχεση με την Αστυνομια!
Βρε GreekRanger περιπολια στην Βαγδατη κανει η αστυνομια. Η εκπαιδευση που παιρνουν οι ειδικοι φρουροι πριν μπουνε στο σωμα δεν μετραει;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Xanthos »

Οχι δρν μετράει... Σιγα την εκπαίδευση των 40 ημερών που γίνεσαι και ο αστυνόμος Α. Η προϋπηρεσία σου μετράει το μυαλό η αντίδραση η αντίληψη κ ολα τα αλλα εκτός απο την εκπαίδευση... Το μόνο που θα μετρήσει στην εκπαίδευση κ αν. Ειναι ηια κάποιον που μπαινει μονο και μονο για το δημόσιο κ πιάνει όπλο χωρίς να ξέρει τι κ πως πρεπει να το κανει. Ξ δεν εννοώ οτι οι αλλοι είναι γνωστές αλλα όλους τους αλλους παράγοντες πισω απο αυτό
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από shootmann »

Λοκ347 οι δόκιμοι πλέον είναι έτσι όπως τα λες και θα σου πω το γιατί. Επειδή πλέον δεν πηγαίνουν γενικά πολλοί δόκιμοι και έχουν "ζήτηση" άρα και πιο χαλαρά για να περνάνε. Εγώ που ήμουν Ε. Δ πριν 10 χρόνια ακριβώς τρώγαν καλή τσαπου...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ωραιος ρε Shootman.

Γι αυτο τον ρωτησα τι σειρα ειναι διοτι μαλλον θα ειναι νεος ΟΒΑ σχετικα (δηλαδη κανα 4ρι-5ρι χρονια ισως και δεν γνωριζει πιο παλια τι "ξυλο" επεφτε εκει) .

Το 13 θυμαμαι συγκεκριμενα σειρες 324-327 τους ειχαν πετσοκοψει.

Ειχε ερθει καυλωμενος ο Κω... Νας εκπαιδευτης τοτε στους Δοκιμους σε εμας στη ΜΑΛ σαν δοικας Λοχου μαζι με κατι αλλα Δοκιμια μαχιμα να περασουν ΣΒΕΑ 348 σχολειο και το τι ζορι τραβηξαν που μας ελεγαν δεν περιγραφεται.

Πλεον, επειδη μπορω και μαθαινω απο πρωτο χερι, τα εχουν χαλαρωσει παντου ειτε σε ΜΑΛ, ειτε σε Πεζοναυτες ειτε σε Ρεντινα, λιγο μερικα ΕΤΕΘ μενουν Μαχιμα και ριχνουν καμια " κλωτσια " παραπανω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Φεβ 25, 2021 9:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από XristosMP »

Το ΣΒΕΚ (με τα τωρινα δεδομενα) δεν διαφερει καθολου απο το ΤΠΕΝ πλεον. Δεν το λεω εγω, το λενε οι ιδιοι οι δοκιμοι, εκτος τους παπατζηδες.Απο κει και περα οποιος νομιζει οτι τα μορια των ειδικων δυναμεων γενικα ειναι τσαμπα ενω τον πολυτεκνων δικαια, ε μαλλον πρεπει να εχει προβλημα νοητικο (συγνωμη για την εκφραση) η να μην εχει ιδεα πως λειτουργει ενα στρατοπεδο ειδικων δυναμεων.

Ο λοκατζης εχει φαει στρες κατω απο αντιξοες συνθηκες και εχει μια Α εμπειρια πως να διαχειριστει το αγχος του σε μια δυσκολη στιγμη, εχει 1 κλικ εμπειρια παραπανω οσον αναφορα τον οπλισμο και τις τακτικες μαχης. Πολλα ΕΤΕΘ εκπαιδευουν τους εφεδρους σε βολες CQB και αλλα πολλα. Ο πολυτεκνος-τριτεκνος πεζικαριος τι παραπανω εχει δηλαδη που δικαιουται τα μορια ενω ο λοκατζης οχι;

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Οσοι λετε για ανορθοδοξο πολεμο και close quarters combat μαλον θα εχεται στο μυαλο σας οτι οι ειδικοι φρουροι θα κανουν περιπολα μαχης στην Fallujah του Ιρακ η στης βουνοκορφες του Αφγανισταν. Πρωσοπικα η αποψη μου ειναι να παιρνουν οι ειδικες δυναμεις απλα η διπλη μοριοδοτηση ειναι αδικη.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από XristosMP »

Φιλε μου, ειναι δυνατον να διαφωνεις με την μοριοδοτηση ατομων που εχουν οποιαδηποτε παραπανω εμπειρια απο καποιον που εριξε 30 σφαιρες και καταναλωσε 230 κρουασαν σε ολη τη θητεια του;Εννοειτε οτι οι ειδικοδυναμιτες δεν ειναι ετοιμοι για την αστυνομια, ομως εχουν μπει σε ενα ''καλουπι'' και θα προσαρμοστουν πολυ πιο ευκολα στο σωμα της αστυνομιας σε σχεση με καποιον που δεν ξερει πως να ασφαλισει ενα οπλο καλα-καλα. Ναι ειναι δικαιη η μοριοδοτηση των ΔΕΑ γιατι μην ξεχνας οτι περνανε και ενα 4μηνο στην ΣΕΑΠ που δεν ειναι καθολου ευκολα, τουλαχιστον απο ψυχολογικης αποψης.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οπως τα λεει το κομματο Χρηστος ειναι.

Δεν γινεται σε Σωμα Ασφαλειας, που ο Ειδικος Φρουρος Θα μπει σε μαχιμη ομαδα, να μην υπερ μοριοδοτει την θητεια ειτε ως ΔΕΑ ειτε ως Εδικοδυναμιτης !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Πέμ Φεβ 25, 2021 10:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Πιστευετε οτι θα μοριοδοτηθουν τα πτυχια;
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οπως τα λεει το κομματο Χρηστος ειναι.

Δεν γινεται σε Σωμα Ασφαλειας, που ο Ειδικος Φρουρος Θα μπει σε μαχιμη ομαδα, να μην υπερ μοριοδοτει την θητεια ειτε ως ΔΕΑ ειτε ως Εδικοδυναμιτης !

Σωστα

GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από GreekRanger »

Αν ισχυουν αυτα που μαθαινω, εχε γεια καημενε κοσμε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες