ποιο λογικό μου φαίνεται από το ν τα βάλει ολαPlayer7 έγραψε:Παιδια απο τι μου ειπαν θα μπουν συγκεκριμενα πτυχια, αν εν τελη μοριοδοτηθουν τα πτυχια.Σας μεταφερω απλα τι μου ειπαν δε ξερω αν ισχυει ή οχι!
Ελπιζω μεχρι 25 του μηνα να βγει ΦΕΚ!
Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Player7 έγραψε:Παιδια απο τι μου ειπαν θα μπουν συγκεκριμενα πτυχια, αν εν τελη μοριοδοτηθουν τα πτυχια.Σας μεταφερω απλα τι μου ειπαν δε ξερω αν ισχυει ή οχι!
Ελπιζω μεχρι 25 του μηνα να βγει ΦΕΚ!
Από που έρχεται η πληροφορία αν επιτρέπεται;
Δε γίνεται να πάρει συγκεκριμένα γιατί δε θα πάρει συγκεκριμένες ειδικότητες όπως στους εποπ. Αν τα βάλουν, θα τα βάλουν όλα όπως το λιμενικό. Αν ζητούσαν συγκεκριμένες ειδικότητες, τότε ναι, θα ήταν και αυτά συγκεκριμένα. Αλλά στη παρούσα περίπτωση, όλοι θα έχουν τις ίδιες αρμοδιότητες. Είναι η άποψη μου και απλή λογική πιστεύω.
Απο συγγενη αστυνομικο.Μακαρι να ισχυει διοτι αν τα μοριοδοτησει ολα δυσκολα τα πραγματα!
Player7 έγραψε:Απο συγγενη αστυνομικο.Μακαρι να ισχυει διοτι αν τα μοριοδοτησει ολα δυσκολα τα πραγματα!
Μπορεί να εννοεί το τι ακούγεται στα τμήματα, εκτός και αν είναι κοντά με το γραφείο του υπουργού. Εγώ όσους έχω ρωτήσει εδώ που είμαι, πιο πολλά ξέρουμε εμείς εδώ μέσα πάρα αυτούς!
Θα δειξει τι θα γινει, απλα το γραψα επειδη ετυχε να μου το πει!Ελπιζω μεχρι τις 25 να βγει φεκ να τελειωνουμε!
Καλά έκανες και μας είπες τη πληροφορία σου απλα αν βάλει συγκεκριμένα πτυχία, θα πρεπει να τα βάλει για συγκεκριμένους λόγους και συγκεκριμένες ειδικότητες κάτι που δεν ισχύει στη περίπτωση μας. Αν βάλει απλά 2 3 ειδικότητες χωρίς να εξηγεί το λόγο, θα ξεσηκωθούν οι υπόλοιποι και θα λενε και εμείς πτυχίο Έχουμε, γιατί να μη πέσουμε μόρια; Η άποψη μου είναι ότι αν μπουν, θα μπουν όλα και θα πάρουν 350-400 μόρια.Player7 έγραψε:Θα δειξει τι θα γινει, απλα το γραψα επειδη ετυχε να μου το πει!Ελπιζω μεχρι τις 25 να βγει φεκ να τελειωνουμε!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Συμφωνο με τον Gpap αν και δεν μας βολευει δυσκολο να μοριοδοτησει μερικα. Αν τα βαλει θα τα εχει ολα.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Αν βαλει ειδικοτιτες λογικα θα βαλει θεωριτικης σχολες δηλαδη νομικη, φιλοσοφικη, ψυχολογια αυτες χριαζονται και εχουν σχεση με τι αστυνομια
Κατι τετοιο καταλαβα και γω οταν λεει συγκεκριμενα. Θεωρητικες ειδικοτητες!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Αν βαλει αποφοιτους απο αυτες της σχολες δεν νομιζω να εκδηλωσουν μεγαλο ενδιαφερον.Kostantinos2017 έγραψε:Αν βαλει ειδικοτιτες λογικα θα βαλει θεωριτικης σχολες δηλαδη νομικη, φιλοσοφικη, ψυχολογια αυτες χριαζονται και εχουν σχεση με τι αστυνομια
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Αν ειναι μονο αυτα τα επαγγελματα ολα καλα καθως μπορουν να βρουν δουλεια στον κλαδο τους με καλυτερες απολαβες. Οποτε δεν θα ενδιαφερθουν για την αστυνομια.Player7 έγραψε:Κατι τετοιο καταλαβα και γω οταν λεει συγκεκριμενα. Θεωρητικες ειδικοτητες!
Η φιλοσοφική ας πούμε που κολλάει ; Σε μια σύλληψη θα βοηθήσει στο να κάθετε να φιλοσοφίσει στο αν τη κάνει ή όχι ; Επίσης ο δικηγόρος και ο ψυχολόγος, με τα μόρια που γράψανε, μπορούσανε να πάνε αξιωματικών αστυνομίας, όχι να μπούνε τώρα εφ με πτυχίο νομικής που θελει 17 18.000 μόρια, το ίδιο και ο ψυχολόγος. Τέτοια άτομα, με τόσο ψηλά μόρια, αυτό το επάγγελμα θα θέλουν να ακολουθήσουν και όχι να πάνε εφ με 700 ευρώ αντί να έχουν τα δικά τους γραφεία. Τα έχω πει 100 φορές και έχω γίνει γραφικός.Kostantinos2017 έγραψε:Αν βαλει ειδικοτιτες λογικα θα βαλει θεωριτικης σχολες δηλαδη νομικη, φιλοσοφικη, ψυχολογια αυτες χριαζονται και εχουν σχεση με τι αστυνομια
Λίγο έμεινε παιδιά τόσο καιρό από την προηγούμενη προκήρυξη κάναμε υπομονή μέχρι και τώρα λίγο ακόμη έμεινε.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Αυτά βρίσκονται στο αστυνομικό δίκαιο γραμμένα. Οι θεωρητικές σχολές (Νομική, ψυχολογία, κοινωνιολογία και η φιλοσοφική δηλαδή ιστορία και αρχαιολογία, φιλολογία κ. Α) βρίσκονται γραμμένα στο αστυνομικό δίκαιο ως χρήσιμα πτυχία. Αν θέλετε μελετήστε το. Το ποιο σωστό είναι να βάλουν τα πτυχία που αναγράφονται στο αστυνομικό δίκαιο διότι αποτελούν τι βάση τις αστυνομίας, αν δεν έχεις μυαλό δεν είσαι αστυνομικός. Το όπλο του αστυνομικού είναι το μυαλό και η κριτική σκέψη και αυτές οι σχολές κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η κριτική σκέψη άρα ναι είναι χρήσιμες για μια σύλληψη.Gpap95 έγραψε:Η φιλοσοφική ας πούμε που κολλάει ; Σε μια σύλληψη θα βοηθήσει στο να κάθετε να φιλοσοφίσει στο αν τη κάνει ή όχι ; Επίσης ο δικηγόρος και ο ψυχολόγος, με τα μόρια που γράψανε, μπορούσανε να πάνε αξιωματικών αστυνομίας, όχι να μπούνε τώρα εφ με πτυχίο νομικής που θελει 17 18.000 μόρια, το ίδιο και ο ψυχολόγος. Τέτοια άτομα, με τόσο ψηλά μόρια, αυτό το επάγγελμα θα θέλουν να ακολουθήσουν και όχι να πάνε εφ με 700 ευρώ αντί να έχουν τα δικά τους γραφεία. Τα έχω πει 100 φορές και έχω γίνει γραφικός.Kostantinos2017 έγραψε:Αν βαλει ειδικοτιτες λογικα θα βαλει θεωριτικης σχολες δηλαδη νομικη, φιλοσοφικη, ψυχολογια αυτες χριαζονται και εχουν σχεση με τι αστυνομια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες