Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GUNS ROSES
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από GUNS ROSES »

GreekRanger έγραψε: Και γω που εχω ιεκ μπορω να παω δικαστικα λογω του οτι εχει αμεση συναφεια με το επαγγελμα, ασχετα αμα τα αει-τει ειναι ανωτερη βαθμιδα απο τα ιεκ! Εχω ρωτησει δικηγορο γι αυτη τη περιπτωση!Το οτι υπαρχει περιπτωση να παρει ο δασκαλος και ο ηλεκτρολογος παραπανω μορια απο εμας που για 2 χρονια διδαχτηκαμε τα ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων και πιστοποιηθηκαμε απο τον Εοππεπ με πτυχιο κατηγοριας 5. Μπορει να με στειλει στο ψυχιατρο.

γι αυτο τον λόγο θα υπάρξει εκπαιδευση σε όλους αλλιως οσοι ηταν απο ιεκ θα τους ελεγαν ελατε το αυγουστο στα τέλη μια φορα να μπείτε μέσα
spyros94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από spyros94 »

Παιδιά δεν ξέρω την εμπειρία σας από το στρατό, εγώ πάντως που έχω περίπου 2 χρόνια που έχω απολυθεί από Αλεξίπτωτα, πλέον δεν πάνε ειδικές δυνάμεις μόνο κάποια παιδιά που δεν έχουν επαφή με τη μόρφωση... Πλέον τουλάχιστον οι μισοί έχουν τελειώσει ή τότε τελειώνουν κάποιο ΑΕΙ κτλπ...

Εγώ προσωπικά με Ειδικές Δυνάμεις (αλεξίπτωτα),17,4 απολυτήριο,Proficiency C2, αν μοριοδοτήσει τελικά τις σχολές θα είμαι σχετικά ήρεμος, χωρίς να προσθέσω διπλώματα κτλπ... Μακάρι, αλλά θα φανεί στο ΦΕΚ...

Καλή επιτυχία σε όλους!

GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από GreekRanger »

Δε καταλαβαινεις το βαθυτερο νοημα αυτου που ειπα.Εφοσον υπαρχουν καποιοι που εβγαλαν αυτο το συναφες πτυχιο με το επαγγελμα, παρε πρωτα αυτους που εχουν ηδη τις βασικες θεωρητικες γνωσεις, και μετα παρε και πτυχιουχους και οτι θες.

SGT Folley
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από SGT Folley »

28 ετών όριο.
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Gpap95 »

GreekRanger έγραψε:Δε καταλαβαινεις το βαθυτερο νοημα αυτου που ειπα.Εφοσον υπαρχουν καποιοι που εβγαλαν αυτο το συναφες πτυχιο με το επαγγελμα, παρε πρωτα αυτους που εχουν ηδη τις βασικες θεωρητικες γνωσεις, και μετα παρε και πτυχιουχους και οτι θες.

συμφωνώ αλλά είναι ο νόμος τέτοιος. Εσύ έκανες 5 εξάμηνα και τα ΑΕΙ ΑΤΕΙ κάνουν 8 με 10 και παραπάνω ανάλογα με τη σχολή. Αυτά που έμαθες σε 5 εξάμηνα, μπορούν να τα μάθουν και αυτοί μέσα στη σχολή και έχω και μια ακόμα σχολή από πίσω τους. Έτσι το βλέπουν αυτοί δυστυχώς. Για αυτό πάνε σχολή, για να μάθουν. Τέλος πάντων μη τα ψάχνουμε τόσο. Στο τέλος μπορεί να μη βγει το ΦΕΚ και να είναι όλα διαφορετικά από ότι νομίζουμε
SGT Folley

GreekRanger έγραψε:Και γω που εχω ιεκ μπορω να παω δικαστικα λογω του οτι εχει αμεση συναφεια με το επαγγελμα, ασχετα αμα τα αει-τει ειναι ανωτερη βαθμιδα απο τα ιεκ! Εχω ρωτησει δικηγορο γι αυτη τη περιπτωση!Το οτι υπαρχει περιπτωση να παρει ο δασκαλος και ο ηλεκτρολογος παραπανω μορια απο εμας που για 2 χρονια διδαχτηκαμε τα ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων και πιστοποιηθηκαμε απο τον Εοππεπ με πτυχιο κατηγοριας 5. Μπορει να με στειλει στο ψυχιατρο.

Σταματήστε με αυτό το ΙΕΚ της πλάκας. ΑΕΙ ΤΕΙ πρέπει να δώσει μόρια. Πάνε στο ιδιωτικό τομέα και δούλεψε με αυτό. Μόνο ως σεκιούριτι θα δουλέψεις.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Και κάτι ακόμα, μη βλέπω ότι θα μοριοδοτησει συγκεκριμένες σχολές. Είναι άκυρο.2 Έχουν λίγη συνάφεια οπως νομική, ψυχολογία (αυτά νομίζω) που κανείς τους δεν έγραψε 18.000 μόρια για να πάει τώρα εφ. Αν βάλει, θα τα βάλει όλα και προσωπική άποψη θα τα δώσει 400 450 μόρια. Εκτός αν κάνει κάποια μείωση στα υπόλοιπα και τα δώσει 300. Γιατί δε γίνεται 300 να παίρνει το 125 και 300 να πάρει και το πτυχίο.
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αγαπητε STG Folley εκει που δουλευω εγω θες βυσμα το Μητσοτακη για να ερθεις... Αιντε φρεσκο τρολ!
SGT Folley

GreekRanger έγραψε:Αγαπητε STG Folley εκει που δουλευω εγω θες βυσμα το Μητσοτακη για να ερθεις... Αιντε φρεσκο τρολ!
Έχω 3400 στην Β είμαι μέσα εσύ που θα βάλει ΑΕΙ ΤΕΙ ούτε στο όνειρο σου θα γίνεις αστυνομικός.

GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δε πειραζει δε θα εμπαινα για τα λεφτα. Εσω που δουλευω ξερεις ποσοι αστυνομικοι ερχονται και ζητανε κανα μαυρο μεροκαματακι; Αμα χρειαστεις κανα εξτρα νυχτερινο στειλε μου αρχηγε!

Peiratis1995
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Peiratis1995 »

GreekRanger 3400 εχει β κατηγορία σεβασμο στο τρολλλλλ xaxaxaxaxa
Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

Φίλε GPAP μπες να δεις σε οποιαδήποτε προκήρυξη ΑΣεπ δεν είναι ίδια η μοριοδότηση ΤΕΙ ΑΕΙ τώρα εσυ ότι καταλαβαίνεις ... 🤣
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Alexiptwtistis18 έγραψε:Φίλε GPAP μπες να δεις σε οποιαδήποτε προκήρυξη ΑΣεπ δεν είναι ίδια η μοριοδότηση ΤΕΙ ΑΕΙ τώρα εσυ ότι καταλαβαίνεις ... 🤣
εδώ είναι ΑΣΕΠ. Εδώ είναι υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ. Έχει διάφορα. Εσύ δες καλύτερα τα μόρια για εποπ.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από nikos521 »

Έχουμε αναλύσει τους λόγους που αποκλείεται να βάλει πτυχία εδώ και καιρό, αν το κάνει θέλουν να βολέψουν δικό Τους κόσμο ξεκάθαρα. Ακόμη πιστεύετε ότι θα βάλει πτυχία?
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Νικο δες τι ειπε ο Χρυσοχοιδης. Θα επιλεγουν λεει ατομα εξοικιομενα με την ακαδημαικη κοινοτητα, εσυ τι καταλαβαινεις απο αυτο;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες