Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Peiratis1995
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Peiratis1995 »

Gpap95 κι εσυ εισαι απαράδεκτος ομως γιατι νομιζεις θα βαλει πτυχιούχους 18 ετων και σε οποιον ελεγε ανεβαίνει το οριο ηλικιας εκραζεεεες ενα με τους αλλους και ελεγες πηρε 91 και 92 γιατι να παει 30; Εεε; Ετσι δεν ελεγες;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Gpap95 »

GreekRanger έγραψε:Και παλι ειναι ανηκουστο να μοριοδοτηθουν τετοιες ασχετες ειδικοτητες με το επαγγελμα! Τεσπα ας κανει οτι θελει Ελλαδα ειμαστε μας εχουν καλομαθει στην απογοητευση!
Χωρίς να θέλω να πω κάτι άσχημο, μη λέτε συνεχώς ότι είναι άσχετες οι ειδικότητες. Προφανώς και θα είναι άσχετες και για αυτό το λόγο υπάρχει η εκπαίδευση ρε παιδιά. Για να μάθουν το αντικείμενο. Δε γίνεται να πάρουν έτοιμους αστυνομικούς. Ποιος γεννήθηκε έτοιμος αστυνομικός; Για αυτο υπάρχει η σχολή έτσι ώστε ο άσχετος που τελείωσε γεωπόνος, να μάθει στη σχολή νέα πράγματα πάνω στο αντικείμενο της αστυνομίας. Σας το έλεγα, ότι θέλουν θα κάνουν!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Peiratis1995 έγραψε:Gpap95 κι εσυ εισαι απαράδεκτος ομως γιατι νομιζεις θα βαλει πτυχιούχους 18 ετων και σε οποιον ελεγε ανεβαίνει το οριο ηλικιας εκραζεεεες ενα με τους αλλους και ελεγες πηρε 91 και 92 γιατι να παει 30; Εεε; Ετσι δεν ελεγες;
Τι ειναι αυτα που λες ρε παιχτη;18 χρόνων πτυχιούχος ; Πότε πήγε στη σχολή ; Στα 16; Εγω έλεγα το αντίθετο. Ότι με το να βάλει πτυχιούχους, κατευθείαν μεγαλώνει το όριο ηλικίας γιατί για να τελειώσεις τη σχολή θέλει 4 χρόνια τουλάχιστον. Άρα από 22 και μετα θα πήγαινε η δουλειά.
Alexiptwtistis18
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Alexiptwtistis18 »

Αυτό που λες με τα ΑΕΙ ότι είναι ισότιμα με τα ΤΕΙ ξέχασε το ... Δεν είναι το ίδιο απλά στημΒέβαια στη γράφει πανεπιστήμιο τεχνολογικού τομέα ενώ το ΑΕΙ γράφει ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Κολπάκι

Του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φίλε

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από BilD »

Peiratis1995 έγραψε:Gpap95 κι εσυ εισαι απαράδεκτος ομως γιατι νομιζεις θα βαλει πτυχιούχους 18 ετων και σε οποιον ελεγε ανεβαίνει το οριο ηλικιας εκραζεεεες ενα με τους αλλους και ελεγες πηρε 91 και 92 γιατι να παει 30; Εεε; Ετσι δεν ελεγες;

Το όριο ίσως αυξηθεί στους ΣΦ επειδή πιέζουν στον Έβρο για αύξηση. Στους ΕΦ δεν υπάρχει λόγος φίλε μου τα έχουμε ξαναπεί!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Greekranger το ξανά λέω. Δεν ειμαι κομπλεξικός και πάω με βάση τα γεγονότα. Τα γεγονότα λένε πτυχία, το έχει μάθει όλος ο κόσμος και μερικοί επιμένουν σε copy paste. Αν μπουν, ας μπουν. Εγώ δε κάνω όνειρα για προκήρυξη σα του 19 και μόρια σα του 19 για να μη μου έρθει άσχημο οτσν βγει το ΦΕΚ και δω ότι όντως θα υπάρχουν πτυχία. Οπότε το έβαλα από τωρα μέσα μου και ειμαι έτοιμος.
Peiratis1995
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ναι αυτο σ λεω τι πτυχιουχους 18 ετων;22 δε νομίζω.21 με 30
Peiratis1995
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εποπ που έχει πτυχια αει τι οριο ηλικιας εχει 18 με 28;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Alexiptwtistis18 έγραψε:Αυτό που λες με τα ΑΕΙ ότι είναι ισότιμα με τα ΤΕΙ ξέχασε το ... Δεν είναι το ίδιο απλά στημΒέβαια στη γράφει πανεπιστήμιο τεχνολογικού τομέα ενώ το ΑΕΙ γράφει ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Κολπάκι

Του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φίλε

Ναι ακόμα έτσι είναι σου λέω. ΑΤΕΙ λέγονται πλέον. Για αυτό παίρνουν ίδια μόρια εποπ ΑΕΙ ΑΤΕΙ. Τέλος πάντων ψάξτο και θα δεις. Αν ήταν θα βαζανε λιγότερα μόρια και στους εποπ.
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Καλημέρα, μάγκες άμα έγινε όλο αυτό με τα ΙΕΚ όπως γράφεται, προφανώς και θα βάλει τα πτυχία μέσα, εάν μπουν θα δίνουν προφανώς παραπάνω από τα ΙΕΚ, διότι εάν δίνουν λιγότερο σε περίπτωση που το κυνηγήσουν δικαστικά αυτοί θα βγουν κερδισμένοι. Εν αναμονή μέχρι τέλους της βδομάδας θα έχουμε πολύ καλά νέα !
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Peiratis1995 έγραψε:Εποπ που έχει πτυχια αει τι οριο ηλικιας εχει 18 με 28;
στους εποπ θα πάρει και οπλίτες πέρα από πτυχιούχους. Αλλά σου λέω επειδή θα βάλει πτυχία στους εποπ, αναγκαστικά όλοι θα είναι από 22 και μετα επειδή θέλουν 4 χρόνια στη καλύτερη να τελειώσουν τη σχολή.30 βάλανε νομίζω για τους ήδη υπάρχων ΟΒΑ. Οι υπόλοιποι πρέπει να είναι μέχρι 28. Εγώ δηλαδή αν ήμουν 29, δε θα μπορούσα να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ εκτός αν ήμουν ήδη ΟΒΑ και ήθελα να εξελιχθω σε εποπ.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Gpap95 έγραψε:
στους εποπ θα πάρει και οπλίτες πέρα από πτυχιούχους. Αλλά σου λέω επειδή θα βάλει πτυχία στους εποπ, αναγκαστικά όλοι θα είναι από 22 και μετα επειδή θέλουν 4 χρόνια στη καλύτερη να τελειώσουν τη σχολή.30 βάλανε νομίζω για τους ήδη υπάρχων ΟΒΑ. Οι υπόλοιποι πρέπει να είναι μέχρι 28. Εγώ δηλαδή αν ήμουν 29, δε θα μπορούσα να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ εκτός αν ήμουν ήδη ΟΒΑ και ήθελα να εξελιχθω σε εποπ.

Για τους ήδη υπάρχοντες οβα είναι το 30... Μεχρι 28 θα είναι για την προκ. Που θα βγει τώρα

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

BilD έγραψε:
Gpap95 έγραψε:

Για τους ήδη υπάρχοντες οβα είναι το 30... Μεχρι 28 θα είναι για την προκ. Που θα βγει τώρα

ένας που συμφώνησε. ΑΜΉΝ!
GreekRanger
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από GreekRanger »

Και γω που εχω ιεκ μπορω να παω δικαστικα λογω του οτι εχει αμεση συναφεια με το επαγγελμα, ασχετα αμα τα αει-τει ειναι ανωτερη βαθμιδα απο τα ιεκ! Εχω ρωτησει δικηγορο γι αυτη τη περιπτωση! Το οτι υπαρχει περιπτωση να παρει ο δασκαλος και ο ηλεκτρολογος παραπανω μορια απο εμας που για 2 χρονια διδαχτηκαμε τα ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων και πιστοποιηθηκαμε απο τον Εοππεπ με πτυχιο κατηγοριας 5. Μπορει να με στειλει στο ψυχιατρο.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από BilD »

Ναι έτσι είναι! Ζήτησαν αύξηση ορίου και στους εποπ και έριξε άκυρο ο υπουργός!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης