Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Ναι θα αναβαθμιστει ο θεσμος που θα μπει ο πτυχιουχος Παιδαγωγικου και η Αισθητικος απο Τει.Αμα θελετε να αναβαθμιστει βαλτε με κυριο προσον αυτους που εχουν ΙΕΚ, και τωρα θα πειτε ναι επειδη συμφερει εμενα.
Οσοι εχουν τελειωσει ΙΕΚ με πιστοποιηση επιπεδου 5 εχουν διδαχθει και πιστοποιηθει ακριβως στα ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων εκπαιδευομενοι απο εν ενεργεια αστυνομικους.
Οσοι μου πειτε παπαρια, αν γινει το θαυμα και μπω θα σας το αποδειξω στη Σχολη τι μας εμαθε το ΙΕΚ απο τη Σειρα καταταξης που θα εχω μετα τις εξετασεις!
Αναμενουμε επισημο ΦΕΚ για να δουμε αν θα πεσουν κορνεδες!
Οσοι εχουν τελειωσει ΙΕΚ με πιστοποιηση επιπεδου 5 εχουν διδαχθει και πιστοποιηθει ακριβως στα ιδια μαθηματα με την αστυφυλακων εκπαιδευομενοι απο εν ενεργεια αστυνομικους.
Οσοι μου πειτε παπαρια, αν γινει το θαυμα και μπω θα σας το αποδειξω στη Σχολη τι μας εμαθε το ΙΕΚ απο τη Σειρα καταταξης που θα εχω μετα τις εξετασεις!
Δεν γινεται ομως νικο να. Μενουμε στα ιδια κ τα ιδια. Κ εσεις οι ιδιοι που δεν ειστε στο σωμα ακουτε το καθε ντουμα κ τον εχετε Θεό. Που δεν μπηκατε ακόμη... Καλος χρυσος ανεβα κ λίγο μηχανη όμως αδερφε. Χορτασαμε απο κομματόσκυλα. Αναβάθμιση χρειάζεται οχι μονο η ελλας αλλα ολα τα σωματα κ γενικότερα ολο το ελληνικο δημόσιο. Κ δεν μπορω να ακούω κ να κοιταω αν μπηκε ο αλλπς με εναν ντενεκε λαδι. Περασαν τα χρονια αυτα κ κανεις δρν ξερει πως κ με τι μπήκε. Το βρηκαμε καραμελα. Εχω μ εγω 10 τενεκέδες στην αποθηκη αλλα ακομη σπιτι μου ειμαι οπως βλεπεις.
Ο. Π. Κ. Ε
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 45
Να βάλουμε και κύριο προσόν ειδικές δυνάμεις τότε.Guardian7 έγραψε:Ναι θα αναβαθμιστει ο θεσμος που θα μπει ο πτυχιουχος Παιδαγωγικου και η Αισθητικος απο Τει.Αμα θελετε να αναβαθμιστει βαλτε με κυριο προσον αυτους που εχουν ΙΕΚ, και τωρα θα πειτε ναι επειδη συμφερει εμενα.
Γκάρντιαν άμα μπούμε άσε με να κάτσω δίπλα σου στις εξετάσεις ρε 

-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 14
Ο noname έχει γυναίκα δουλειά ειναι όλοι μέρα μέσα στο νήμα και σήμερα μας είπε κιόλας οτι το σκέφτεται να κάνει χαχαχαχαχαχχαχαα
Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες. Για εμενα ανέκαθεν κ το εχ Ξαναπει. Για να ειναι όλοι ευχαριστημένη αλλα κ να μην ειναι κ ευκολο να μπεις κ να ιδρωσεις καντην οπως του λιμενικου. Με ποσοστα. Σε ολους κ ολα. Σε πτυχια σε απολυτήρια σε τριτεκνα σε πολυτεκνα. Οσο παραμένει ετσι παντα θα Υπάρχουν οι παραπονεμενοι δυστυχώς. Πήγαινε στη σελιδα του λιμενικού κανενας κανενα παραπονο. Ξερουν τα μορια τους κ σε ποια κατηγορία ανήκουν κ τελειωσε το θεμα. Ουτε αν θα παρω εγω που τελειωσα αστροναύτης ουτε πρεζοναυτης
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Μάλλον πως θα μπουν πτυχία. Συμφέρει καλύτερα την αστυνομια για την εξέλιξη των ίδιων των αστυνομικών
Αν το πάμε έτσι δεν θα πρέπει να παίρνει μόρια η προεδρική φρουρά και οι ειδικές δυνάμεις. Μόνο η ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ
- DEA(PB)NIKOS
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Ευζώνων, μόνο οι ΠΦ ΔΕΑ και Στρατονομία θα έπρεπε οι ΕΔ δεν κολλάνε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Συμφωνο αρκει να βαλει πτυχια διεθνων πανεπηστημιων και οχι υδατοκαλιεργειες και τει. Να ερθουν οι αποφοιτη του Harvard του Columbia και του Staforrd.Alexiptwtistis18 έγραψε:Μάλλον πως θα μπουν πτυχία. Συμφέρει καλύτερα την αστυνομια για την εξέλιξη των ίδιων των αστυνομικών
-
Δεν ξέρω τι και πως. Πάντως το πράγμα αυτό δείχνει. Ότι θα βάλει πτυχία. Συμφέρει την αστυνομια να βάλει πτυχιούχους για να μπορούν να αξιοποιηθούν κ πολύ καλύτερα σε άλλες υπηρεσίες. Επιπλέον υπάρχουν κ οι εσωτερικές εξετάσεις
Σε ολα τα πτυχια να δωσει μορια, να αναβαθμιστει ο θεσμος.Ενας φιλος μου εχει τελειωσει Φυτικη Παραγωγη και αναθαρρυσε μολις ακουσε το Ντουμα, ασχετα αν δεν εχει καμια σχεση με την αστυνομια ουτε του αρεσει!
GuardianOfficial
-
Σίγουρα δεν θα είναι τα ίδια. Αλλα στα ΤΕΙ κ αλλα στα ΑΕΙ.Όπως κ
Στο λιμενικό αν μπεις λιμενοφύλακας. Αν έχεις πτυχίο μπορείς εύκολα να μεταπηδήσεις αξιωματικός
Στο λιμενικό αν μπεις λιμενοφύλακας. Αν έχεις πτυχίο μπορείς εύκολα να μεταπηδήσεις αξιωματικός
Ναι για αυτό το λιμενικό είναι μην πω τι γιατί είναι οι αξιωματικοί περισσότεροι από τους ΛΦ
-
Εγώ λέω τι ισχύει. Δεν κρίνω το σώμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες