Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Εγω παντως για να μαζεψω 300 μορια εδωσα 1,5 χιλιαρικο. Επισης, στην προηγουμενη προκ του 19οι περισσοτεροι στους πινακες ηταν τριτεκνοι και πολυτεκνοι. Απο τους 1200 στην Α οι 800 περιπου τριτεκνοι- πολυτεκνοι.
nikos521 έγραψε:Εγω παντως για να μαζεψω 300 μορια εδωσα 1,5 χιλιαρικο. Επισης, στην προηγουμενη προκ του 19οι περισσοτεροι στους πινακες ηταν τριτεκνοι και πολυτεκνοι. Απο τους 1200 στην Α οι 800 περιπου τριτεκνοι- πολυτεκνοι.
Εσεις που κλαίτε για τους 3τεκνους πολύτεκνους μαζεύτηκε και τρέξτε το νομικά και αφήστε τους παπάδες και τα κλάματα. Κουράσατε μάγκες
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 42
Βμκδ το παιζεις ανετος αλλα αμα παρουν παλι τοσα, θα μεινεις απεξω παλι!
Δεν κλαιω για κανεναν δεν θελω σε καμια περιπτωση να βγαζω κακια για αλλους.Αλλα δυστυχως ετσι ειναι οσο αναφορα τα μορια τριτεκνων πολυτεκνων και δεν θα αλλαξει.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Καλα τα λες Xanthe ετσι ειναι. Ο αλλος κλαιγεται για τους τριτεκνους. Ετσι ειναι ρε μεγαλε τι να κανουμε. Ουτε εγω ειμαι αλλα δεν καθομαι να κλαιγομαι προσπαθησα να μαζεψω οτι μπορω και περιμενω την προκυρηξη οτι ειναι να γινει θα γινει. Με το να. Λεω τι ειναι αδικο δεν θα αλλαξει κατι. ξαναλεω δεν θα μπει ο Χρυσοχοιδης να τα δει.
Μονο το δημοσιο ιεκ παιρνει μορια... Μπορω να παρω την πιστοποιηση χωρις το δημοσιο ιεκ;
Frouros97 έγραψε:Βμκδ το παιζεις ανετος αλλα αμα παρουν παλι τοσα, θα μεινεις απεξω παλι!
Αλάνι μ ας είμαι από έξω δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ γιατί δεν μπόρεσα να μαζέψω μόρια και πίστεψε με υπάρχουν πολλοί τρόπου να φτάσεις φουλ σε μόρια απλά θέλει @@ και από εσάς πολύ λίγοι τε έχετε (αναφέρομαι στους κλαψιάρηδες) εγώ προσωπικά πάω εσπερινό για να μην μείνω από έξω από κανέναν γιατί κανείς δεν φταίει που εγώ δεν έχω μόρια. Όποτε από το να κράζετε και να κλαίγεστε υπάρχουν λύσεις αλλά δυστυχώς τα μόρια δεν έρχονται αν δεν το προσπαθήσεις. Συνεχίστε να κλαίγεστε πολύ ασχολήθηκα μαζί σας ✌✌✌
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Τι εννοεις να παρεις τη πιστοποιηση χωρις το δημοσιο ιεκ; Για να παρεις τα μορια πρεπει να εχεις τελειωσει τα 5 εξαμηνα του δημοσιου ιεκ!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Δε καταλαβαινεις για πιο λογο κλαιμε! Αν 2 υποψηφιοι εχουν απολυτηριο 15 και ο ενας ειναι πολυτεκνος αυτοματα σε ξεπερναει για 300 μορια. Εσυ για να καλυψεις αυτα τα 300 μορια πρεπι να χαλασεις λεφτα σε διπλωματα και Αγγλικα!
Καταλαβες με ποια εννοια το λεμε;
Δεν μπορω να παρω πιστοποιηση απο ιδιωτικο ιεκ με πληρωμη;
Frouros97 έγραψε:Δε καταλαβαινεις για πιο λογο κλαιμε!Αν 2 υποψηφιοι εχουν απολυτηριο 15 και ο ενας ειναι πολυτεκνος αυτοματα σε ξεπερναει για 300 μορια. Εσυ για να καλυψεις αυτα τα 300 μορια πρεπι να χαλασεις λεφτα σε διπλωματα και Αγγλικα!
Αδερφέ καταλαβαίνω απλώς δεν θέλω να δώσω παραπάνω θέμα αν και έχω παρά πολλά να πω για αυτό π λες αλλά δεν θα ασχοληθώ άλλο. Κοιτάξτε να ανεβάσετε τα μόρια σας και πιστέψτε με έχει πολλούς τρόπους θέλεις η θέλει καο @@ ✌
*Υγ λευτεριά στους 3τεκνους-Πολύτεκνους
nikos521 έγραψε:Εγω παντως για να μαζεψω 300 μορια εδωσα 1,5 χιλιαρικο. Επισης, στην προηγουμενη προκ του 19οι περισσοτεροι στους πινακες ηταν τριτεκνοι και πολυτεκνοι. Απο τους 1200 στην Α οι 800 περιπου τριτεκνοι- πολυτεκνοι.
Τι 800; Λιγους είπες!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Για να ανεβασεις μορια θελει φραγκα οχι αρχ@@!
Frouros97 έγραψε:Για να ανεβασεις μορια θελει φραγκα οχι αρχ@@!
Φρουρέ ένα εσπερινό πας 2 χρόνια να ανεβάσεις απολυτήριο έχει δίκιο ο φίλος από πάνω όσοι ψάχτηκαν τα ξέρουν! Δν είναι τίποτα! Και βγάζεις και απολυτήριο με *****!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες