Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Λύκε θα αυξηθούν και άλλο τα μόρια πολύτεκνου και τρίτεκνου το έβγαλε ο ΑΣΕΠ σε ανακοίνωση μπες διαβασε
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Εφερδος2015 εσυ λες οτι θα ανεβει το οριο?
Θα αυξηθουν κ αλλοι ναι σιγα μη παει πολυτεκνια 500 μορια οσο οι ειδικες δυναμεις
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Έγραψα πιο πάνω μια απλή λογική, προφανώς δν ήθελα να μειώσω κάποιον με τη λεξηυ αγράμματοι με συγχωρείτε, το αλλάζω σε αδαείς *
Προφανώς οχι
Προφανώς οχι
Efedros2015 έγραψε:Έγραψα πιο πάνω μια απλή λογική, προφανώς δν ήθελα να μειώσω κάποιον με τη λεξηυ αγράμματοι με συγχωρείτε, το αλλάζω σε αδαείς *
Προφανώς οχι
ρε ανθρωπε δε σε διαβασαμε καν μην κανεις ετσι αλλη δουλεια δν ειχαμε να διαβαζουμε την οδυσσεια

Επίσης, ήδη το 19 έγινε μεγάλος ντόρος για τριτεκνους και πολυτεκνους επειδή πήραν πολλά μόρια. Εγώ πιστεύω θα μείνουν στα ίδια
Δεν εχουν καμια σχεση οι διαγωνισμοι μεσω ΑΣΕΠ με την προκυρηξη των ΕΦ. Μην παραπληροφορειτεΕπισης, μεσω ΑΣΕΠ θελουν να ανεβασουν τα ποσοστα σε ειδικες κατηγοριες οπως τριτεκνοι- πολυτεκνοι και οχι να. Παιρνουν παραπανω μορια γιατι ειναι εντελως διαφορετικα τα κριτηρια σε διαγωνισμους ΥΕ ΔΕ ΤΕ ΠΕ μεσω ΑΣΕΠ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Δευ Ιαν 18, 2021 10:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Papercut ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται φιλε?
Γιατί ποιος σου είπε ότι στην οππι θέλει εντοπιότητα ρε μπαγλαμά; Μπήκε σφ φίλος επιλαχών με 2400 και εσύ μιλάς για εμένα. Κοίτα τη δική σου ηλικία και άσε εμάς. Λες και έχω θέμα να πάω σε νησί ή Αθήνα ας πούμε
Wolf93 έγραψε:Papercut ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται φιλε;
κοντα στα 2800 για σφ για οππι δν ξερω αναλογα τι κριτηρια θα χει αν βαλει πτυχια μεσα αδειες σεκιουριτι κλπ δν ξερω γτ τα χω και τα 2. Οποτε δν μπορω να υπολογισω. Δν με πολυνοιαζει κιολας εγω για σφ με νοιαζει πιο πολυ.
Gpap95 έγραψε:Γιατί ποιος σου είπε ότι στην οππι θέλει εντοπιότητα ρε μπαγλαμά; Μπήκε σφ φίλος επιλαχών με 2400 και εσύ μιλάς για εμένα. Κοίτα τη δική σου ηλικία και άσε εμάς. Λες και έχω θέμα να πάω σε νησί ή Αθήνα ας πούμε
Μ αρεσει π εισαι και σιγουρος οτι θα εχεις δικαιωμα να κανεις αιτηση σε αλλες περιοχες χαχαχαχα ας μη σ ξυπνησω απ το ονειρο σ
papercut έγραψε:Wolf93 έγραψε:Papercut ποσα μορια εχεις αν επιτρεπεται φιλε;
κοντα στα 2800 για σφ για οππι δν ξερω αναλογα τι κριτηρια θα χει αν βαλει πτυχια μεσα αδειες σεκιουριτι κλπ δν ξερω γτ τα χω και τα 2. Οποτε δν μπορω να υπολογισω. Δν με πολυνοιαζει κιολας εγω για σφ με νοιαζει πιο πολυ.
Αρε είσαι στα 2300 το πολύ μόρια και πάνω από τα 92'+ και κάθεσαι και σπας μπάλες. Μπες στο νήμα των σφ
Χαχαχαχαχα 2800 με εντοπιότητα.+ 500 μόρια. Δηλαδή 2300 έχεις και μιλάς για εμένα ; Έλα φίλε, τα λέγαμε
Gpap95 έγραψε:Γιατί ποιος σου είπε ότι στην οππι θέλει εντοπιότητα ρε μπαγλαμά; Μπήκε σφ φίλος επιλαχών με 2400 και εσύ μιλάς για εμένα. Κοίτα τη δική σου ηλικία και άσε εμάς. Λες και έχω θέμα να πάω σε νησί ή Αθήνα ας πούμε
δν μιλαω για οππι δν με νοιαζει τι θα παιχτει εκει. Σου λεω για αυτα π ελεγες για σφ
Προς τα παιδιά που θέλουν να βγάλουν Γ κατηγορίας κ ρωτάνε. Προκηρύξεις σώματα ασφαλείας δεν χρειάζεται ΠΕΙ. Πας στην σχολή τους λες θέλεις γ κατηγορίας χωρίς πει. Είναι-150 ευρώ το πει. Κανεις μια υπεύθυνη δήλωση κ δίνεις κανονικά μόνο σήματα οδήγηση χωρίς βιβλίο πει. Αυτά. Τόσο απλό
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες