Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Gpap95 σωστά στα λεει ετσι ειναι ακριβως όμως β κατηγορία μονο το 2019 ηταν πιο κατω απο την Α... Λογικη ειναι οταν τα περισσότερα ατομα 80% τα παιρνει στην Α η Α θα ειναι παντα με πιο χαμηλη βαση και επειδη ειναι φυτά και εκαναν ολοι χαρτια στην Α επεσε η βαση το 2019 πιο κατω για πρώτη φορα
Ακριβώς αυτό ήθελα να σου πω. Επειδή είναι φυτά έχουν μεγάλο βαθμό ή πάνε νυχτερινό και παίρνουν 18 19 απολυτήριο. Ποιος στο επαλ που κάθεται με το τσιγάρο στη τάξη θα έχει πτυχίο 19; Δε λέω, σίγουρα θα υπάρχουν αλλά πιστεύω ότι πιο μεγάλα απολυτήρια θα είναι πάλι στην Α ομάδα
Όλοι ξύπνησαν να ξέρετε κ είχαν τελειώσει λύκειο κ μετά πήγαν ένα επαλ για ένα πτυχίο τύπου 18. Είναι αρκετοί αυτοί. Μην βλέπετε το 19 τώρα θα γίνει το αντίθετο. Για τι πολύ την πάτησαν κ σε αυτούς κ. Εγω μέσα. Στην Β πέρυσι ήμουν μέσα από τους πρώτους αλλά βλέπεις είχα στο μυαλό μου.1200 άτομα θα είναι α κ ότι θα κοπούν πολλοί είναι πολλές οι θέσεις. Όπου έχετε περισσότερα μόρια Κάντε τα κ όσοι μπορείτε κ προλαβαίνετε να βγάλετε κάτι βγαλτετο! Όποιος φυσικά τον περνει οικονομικά. Κάνεις δεν πίστευε στην Β γι'αυτό έγινε αυτό πέρυσι. Πέρυσι μπείτε στους πίνακες να δείτε. Μπήκαν παιδιά με πτυχίο 13. Που το 13 στο επαλ είναι σαν το 10 απολυτήριο Λυκείου.
Ο. Π. Κ. Ε
Ποσο πιστευεται οτι θα ειναι η βαση στην Α' κατηγορια
Φίλε Xantho, για να πας επαλ και να πάρεις πτυχίο, θέλει 2 χρόνια. Από β ξεκινάς. Είναι πιο εύκολο όμως να πας Γ Λυκείου νυχτερινό από το να πας ξανά 2 χρόνια σχολείο με τα 17αχρονα. Ενώ στα νυχτερινά ξέρουμε όλοι ότι παίζουν πολυ μεγαλύτερες ηλικίες
Σαφώς. Αλλά δεν γίνεται να πάρεις 2 απολυτήριο Λυκείου. Ενώ πτυχία πέρνεις και 100. Εγώ μίλησα για έναν που πήγε πρωινό λύκειο κ δεν έβγαλε καλό βαθμό κ πήγε πχ επαλ να πάρει πτυχίο για β κατηγορία
Ο. Π. Κ. Ε
Ναι αλλά 2 χρόνια
Ε τώρα ρε αδερφέ μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Τα 2 χρόνια μας πείραξαν; Εδώ οι άλλοι πάνε για δίπλωμα φορτηγού κ με αυτά που έχουν γίνει κάνουν να το βγάλουν 10 μήνες. Απλά όπως σ ξανά είπα αυτές είναι η διάφορες μόνο. Κ θα σ πω το εξής. Ότι εδώ στην Λάρισα τουλαχιστων το νυχτερινό δεν αστειονται στους βαθμούς. Δεν χαρίζουν. Από τους 10 καθηγητές οι 8 είναι κρυοι. Ενώ στο επαλ για πτυχίο να κοιμάσαι όλη μέρα ένα 13 θα το πάρεις από το πτυχίο
Ο. Π. Κ. Ε
Τι πω ρε φιλαράκι. Προβλέπω να γίνει σφαγη στα 1000 άτομα πάντως
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 40
φίλε μ σφαγει έγινε το 19 που είχε να πάρει Τόσα χρόνια τώρα που εχουν μπει 2000 σφ ο νόμος Έβρου και Καβάλας δν θα συμμετάσχουν θα μπούνε 1600 εποπ από που προκύπτει οτι θα ειναι τόσο ψιλές οι βάσεις;Gpap95 έγραψε:Τι πω ρε φιλαράκι. Προβλέπω να γίνει σφαγη στα 1000 άτομα πάντως
Πρώτη φορά ακούω ότι δε θα έχει συμμετοχή ο εβρος και η Καβάλα. Γιατί να μην έχει ; Αν βγει πρώτα εποπ, ίσως να υπάρξει πτώση και εγώ το πιστεύω. Πολύ καθυστερεί όμως η προκήρυξη εποπ.
Μακαρι να τρεξουν οι προκ των ΕΠΟΠ και ΣΦ πρωτες για να ειμαστε ολοι πιο σιγουροι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Νομίζω αυτή η προκήρυξη θα έχει πολλές ομοιότητες με το 2011
-
- Αντισυνταγματάρχης
δν θα συμμετέχουν γιατί θα βγάλει προ για σφ με εντοπιότητα και προτιμάνε να ειναι σπίτι τους παρα Αθήνα στην ζούγκλαGpap95 έγραψε:Πρώτη φορά ακούω ότι δε θα έχει συμμετοχή ο εβρος και η Καβάλα. Γιατί να μην έχει ; Αν βγει πρώτα εποπ, ίσως να υπάρξει πτώση και εγώ το πιστεύω. Πολύ καθυστερεί όμως η προκήρυξη εποπ.
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Η προκηρυξη των ΣΦ θα βγει σιγουρα πριν την ΟΠΠΙ! Για εποπ δε ξερω τι γινεται!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης