Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Ρε φίλε είσαι σοβαρός ; Ο Χρυσοχοΐδης έφτιαξε το θεσμό και τα κριτήρια και θα κάτσει να τα αλλάξει τώρα επειδή του το λέει το κάθε τσουτσέκι;
Δε σου ειπα εγω οτι θα αλλαξει τιποτα τρομερο, αλλα που ξερεις αν δε μειωση κατι ή προσθεσει κατι; Εχουν περασει 20 χρονια με την ιδια μοριοδοτηση. Ρε μεγαλε ουτε εγω θελω να αλλαξει η μοριοδοτηση αλλα περιμενετε να γινει επισημο! Αν μια στο εκατομμυριο αλλαξει κατι τι θα κανουμε θα κλαιμε μετα; !
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 9
Η μοριοδότηση δεν ήταν πάντα αυτή, αν δεν ξέρετε μην μιλάτε. Δείτε προκήρυξη 2009 : http://www.hellenicpolice.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
Προεδρική φρουρά δεν υπήρχε καν.
Το ψαλίδι στα κοινωνικά κριτήρια είναι δεδομένο, όπως μειώθηκαν πέρυσι στους εποχικους, κάποιοι, σχεδόν όλοι, να ετοιμάζεστε για - 100,- 200 μόρια.
Προεδρική φρουρά δεν υπήρχε καν.
Το ψαλίδι στα κοινωνικά κριτήρια είναι δεδομένο, όπως μειώθηκαν πέρυσι στους εποχικους, κάποιοι, σχεδόν όλοι, να ετοιμάζεστε για - 100,- 200 μόρια.
Κι εγω τις ιδιες πληροφορίες εχω οι νεες προσλήψεις που θα αφορουν προσωπικό της ελληνικής αστυνομίας αμιγώς (βλεπε φύλαξη σε πανεπιστήμια σχολεια δεκο ενδεχομένως κλπ) θα εχουν οριο ηλικιας 30. Που σημαίνει στα 30 θα υπάρξουν και τριτεκνοι γονεις με 500 μορια ετσι; Οχι απλα τεκνο τριτεκνης η πολύτεκνης οικογένειας γι αυτο να περιμένετε βαση 2600 και 2700...garandi
Μεγακε χθες ο Ντουμας ειπε οτι αυτοι των Αει καποια στιγμη θα επιστρεψουν στις υπολοιπες υπηρεσιες. Το οριο μπορει οντως να ανεβει αλλα τα υπολοιπα που λες ειναι πιπες! Θα πανε και σε διας και παντου μετα απο καποιο καιρο!
Guardian θα παει ο απλος μετα διας ε; Αχαχαχαχαχαχαχαχα
Φυσικα και θα τα κάνεις. Κανεις δε ξερει ακριβως τις βασεις. Αλλα να μη πουλαμε και τρελα ετσι επειδή εσενα σε πιανει το οριο δλδ να λες οτι σου κατεβει και να βγαζεις χολή.(γενικα και ηρεμα το λεω)
- Loxagos7
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 24
Μακάρι να το κάνει 1500 μάγκες να μπούμε όλοι και να είμαστε κομπλέ
00
Καλη επιτυχία εγω θα ευχηθω. Και αν δεν μπω εγω δε πειραζει θα μπουν τα αδερφια μου και γενικα οποιπς αξιζει με νοημοσύνη να μπει.
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Καλησπέρα Έχω 2900 μόρια
Θα μπορέσω να μπω ;
Θα μπορέσω να μπω ;
Ρε μας δουλευετε; Προφανως και θα μπεις με 2900!
Φίλε είσαι σε άλλο επεισόδιο. Η Β είναι χαμηλότερη ακόμα και να ανέβουν, Όχι η Α
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Σε ολες τις προκηρυξεις ΕΦ, παντα η Β κατηγοριας ειχε μεγαλυτερη βαση. Εκτος απο το 2019 που γυρισε ο κοσμος αναποδα και ειχε η Α μεγαλυτερη βαση!
Όταν λες σε όλες ; Του 11 και του 2000; Δείξε μου σν έχει στοιχεία για αυτά που λες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες