Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Τι να με συμφέρει ακριβώς; Που λέω ότι δεν περνάω απέξω; Εννοείται όλοι θα κάνουν την προσπάθειά τους και θα καταθέσουν τα Χαρτια τους. Εγώ προσωπικά με 2250 δεν θα μπω ξανά στον κόπο εκτός και αν δώσουν μόρια για το πτυχιο. Τι σχέση έχει ρε ζωντανό τότε που δώσαμε πανελλήνιες γιατί δεν μπήκαμε; Γιατί δεν γράψαμε ίσως 16-17 γιατί θέλαμε να μπούμε κάπου αλλού γιατί ίσως τώρα δυσκολευτηκαμε και δεν έχουμε κάποια καλύτερη δουλειά κομπλεξαρα. Αναφορά θα σου δώσουμε; Την άποψη μας γράφουμε εδώ. Εγώ πάντως στην προηγούμενη του 19 επιβεβαιωθηκα λέγανε για χαμηλές βάσεις σχετικά και πέσαν όλοι από τα σύννεφα όταν είδαν 2600 σχεδόν. Οι θέσεις είναι 33% μειωμένες Είναι λογικό να έχουν ανοδική Πορεία Οι βασεις
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Αν είναι 1500 τελικά. Θα είναι πάλι πιο πάνω τα μόρια λες ;
1500 δεν θα είναι εφόσον έχει βγει η κεραμεως και έχει πει για 1000... Αλλά σε περιπτωση που ειναι άποψη μου είναι ότι θα κινηθεί στα ίδια με του 19 έως 10-15% κάτω Μαξίμουμ
Η Β θα έχει τα λιγότερα λογικά. Όχι η Α
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Λογικά ναι. Εγώ πιστεύω θα είναι ίδια η βάση
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Καλά κρατά και μια πισινή. Ξέρω τι σου λέω.
Συμφωνώ με Fouseki. Δεν είναι κάτι περισσότερο από απλά μαθηματικά μέχρι ένα σημείο. Ξαναλέω όμως ότι είχαν να πάρουν φρουρούς 8 χρόνια και δωσανε όλοι μέχρι και τη ψυχή τους για μπούνε. Τριτεκνοι πολύτεκνοι και τα σχετικά. Ελπίζω στο ότι δε θα υπάρχουν πάλι τόσοι τριτεκνοι και πολύτεκνοι και ίσως οι βάσεις να είναι λιγο πιο χαμηλές
Jorge21 έγραψε:Το link της real που εστειλε το παλικάρι ο BilD μπείτε δείτε το... Πρόεδρος των ειδικών φρουρων ξεκαθαρίζει και τα 4 χρόνια που είπε ο Χρυσοχοιδης και γενικά αυτό για την αλλαγή υπηρεσίας...
Όχι φίλε δεν το ανέβασα εγώ! Χαχαχ
Εννοείται πως κρατάω δεν είμαι Απόλυτος απλά Είναι η άποψη μου. Έως ότου βγουν τα αποτελέσματα.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 29
Fousekis έγραψε:Τι να με συμφέρει ακριβώς; Που λέω ότι δεν περνάω απέξω; Εννοείται όλοι θα κάνουν την προσπάθειά τους και θα καταθέσουν τα Χαρτια τους. Εγώ προσωπικά με 2250 δεν θα μπω ξανά στον κόπο εκτός και αν δώσουν μόρια για το πτυχιο. Τι σχέση έχει ρε ζωντανό τότε που δώσαμε πανελλήνιες γιατί δεν μπήκαμε; Γιατί δεν γράψαμε ίσως 16-17 γιατί θέλαμε να μπούμε κάπου αλλού γιατί ίσως τώρα δυσκολευτηκαμε και δεν έχουμε κάποια καλύτερη δουλειά κομπλεξαρα. Αναφορά θα σου δώσουμε; Την άποψη μας γράφουμε εδώ. Εγώ πάντως στην προηγούμενη του 19 επιβεβαιωθηκα λέγανε για χαμηλές βάσεις σχετικά και πέσαν όλοι από τα σύννεφα όταν είδαν 2600 σχεδόν. Οι θέσεις είναι 33% μειωμένες Είναι λογικό να έχουν ανοδική Πορεία Οι βασεις
Σωστος ο παικτης !
Αυτοι που λενε θα ειναι χαμηλες οι βασεις, ειναι αυτοι που εχουν κοντα στα 2.000 μορια και ξερουν οτι δεν θα περασουν.
Μερικοι νομιζουν πως ειμαστε στο ΠΑΣΟΚ το 09-11 που εβγαζε τοτε προκηρυξεις για ΕΠΟΠ / Π. Σ / Ε. Φ / Λ. Σ καθε χρονο και παλι οι βασεις δεν πεφτανε κατω απο 2.000.
Αντε να πεσουν, αλλα ποσο να πεσουν; Το 19 στους Ε. Φ απο 2700 μορια μεχρι 2650 που ηταν η βαση ηταν κοντα 700 ατομα στη μεση για ξεκαθαρισμα.
Μεγαλα παιδια ειστε, δεν χρειαζεται χαιδεμα αυτιων.
Πληροφορια που την εχετε μονο εσεις, διοτι ο υπουργος ειπε για 1000 ατομα πως θα παρουσιασει ξαφνικα προκηρυξη 1500 ατομων; Θα τον λιντσαρουν! Μακαρι φυσικα να ισχυει για 1500!
Δηλαδή πιστεύεις δεν θ βρεθούν 1000 άτομα πανελλαδικώς με 15-16 απόλυτηριο (ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΑΛ ΆΝΕΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΏΝ ΕΞΕΤΆΣΕΩΝ ΓΕΛΆΩ) ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 2000-2100ΜΕ ΔΊΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΠΑΣ 2500... Τόσο απλά δεν σου βάζω τριτεκνιες Πολυτεκνειες δεν σου βάζω αγγλικά που αγγλικά εχουν σχεδόν όλοι δεν σου βάζω πτυχίο δημοσίου ιεκ
Μακάρι να έχεις δίκιο και να πέσουν και οι βάσεις. Αλλά εποπ ποιος πάει; Εγώ έχω όλα τα μόρια και δεν το σκέφτομαι καν να πάω σε ένα νησί η στον Έβρο που θα τους στείλουν όλους;(εκτός από τα βύσματα). Εγώ εποπ έχω πτυχίο 450- c2 αγγλικά - ειδικές δυνάμεις αλεξίπτωτα Νομίζω μπαίνω χαλαρά αλλά δεν το σκέφτομαι καν.
Λευτέρη ποσο πιστεύεις θα κυμανθούν οι βάσεις σε Α και Β;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ας μου εξηγήσει κάποιος αν μιλάμε για νέα προκυρηξη, αν όσοι μπουν εν τελεί μετά έχουν την επιλογή και ευκαιρία να παραμείνουν σε άλλη υπηρεσία στο σώμα, και αν υπάρχει γνώσεις για προκυρηξη ΕΦ εντός του 21
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης