Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
Λες σε περίπτωση που βάλουν η αφαιρέσουν κάτι στα μόρια ;
- Kostasthegreek
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω έχει βγεί κάποια απόφαση σχετικά με τους αστυνομικούς για τα πανεπιστήμια ; Επίσης πως πιστεύετε ότι θα είναι τα κριτήρια για να προσληφθείς; Θα είναι σαν τους 1500 ειδικούς φρουρούς ;
Πιθανών να είναι τα ίδια κριτήρια
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Alexiptotisti δε νομίζω να είναι μόνο αυτά τα κριτήρια. Είναι πολυ λίγα για να είναι μόνο αυτά
Ποσο πιστευετε θα ειναι η βαση περιπου σε Α και Β κατηγορια συμφωνα με την προκ του 19?
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 42
Λουκά εγώ που έχω τελειώσει πολιτικό λες να πάρω τίποτα ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ (παρακαλώ να απαντήσουν όσοι γνωρίζουν)
Έχω τα μόρια όπως αλεξίπτωτα δίπλωμα αγγλικά κλπ, απλά το απολυτήριο μου είναι χαμηλό και έτσι μετά το 19 που δεν πέρασα στους φρουρούς πήγα στο νυχτερινό για να βγάλω ειδικότητα ώστε να μπορέσω να καταθέσω το πτυχίο αντί το απολυτήριο σε περίπτωση νέας προκυρηξης.
Το σχολείο τελειώνει τον Ιούνιο, σε περίπτωση που η προκυρηξη βγει Μάιο πχ, και εγώ περιμένω απλά το πτυχίο, η διεύθυνση του σχολείου μου είπε πως μπορεί να μου δώσει μια βέβαιβωση ότι ο βαθμός θα είναι ο ταδε πχ για να το καταθέσω αντί για το πτυχίο, και όταν βγουν οι ενστάσεις να καταθέσω το πτυχίο, γνωρίζει κανείς ;
Έχω τα μόρια όπως αλεξίπτωτα δίπλωμα αγγλικά κλπ, απλά το απολυτήριο μου είναι χαμηλό και έτσι μετά το 19 που δεν πέρασα στους φρουρούς πήγα στο νυχτερινό για να βγάλω ειδικότητα ώστε να μπορέσω να καταθέσω το πτυχίο αντί το απολυτήριο σε περίπτωση νέας προκυρηξης.
Το σχολείο τελειώνει τον Ιούνιο, σε περίπτωση που η προκυρηξη βγει Μάιο πχ, και εγώ περιμένω απλά το πτυχίο, η διεύθυνση του σχολείου μου είπε πως μπορεί να μου δώσει μια βέβαιβωση ότι ο βαθμός θα είναι ο ταδε πχ για να το καταθέσω αντί για το πτυχίο, και όταν βγουν οι ενστάσεις να καταθέσω το πτυχίο, γνωρίζει κανείς ;
Καλά ναι αυτό είναι ένα ρισκο αλλά και μέρος της δουλειάς. Εσύ θα κάνεις τα χαρτιά σου ;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Gpap95 έγραψε:Καλά ναι αυτό είναι ένα ρισκο αλλά και μέρος της δουλειάς. Εσύ θα κάνεις τα χαρτιά σου ;
Ναι
Έχω 3350
Και είναι η τελευταία μου χρονιά
Α η Β κατηγορια?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos521 την Τετ Ιαν 13, 2021 11:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με 3350 θα εισαι το νουμερο 1 της καταταξης δε νομιζω να υπαρχει αλλος! Δεα Ειδικων δυναμεων ησουν προφανως ε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
nikos521 έγραψε:Α η Β κατηγορια;
Α φίλε μου
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Guardian έγραψε:Με 3350 θα εισαι το νουμερο 1 της καταταξης δε νομιζω να υπαρχει αλλος!Δεα Ειδικων δυναμεων ησουν προφανως ε;
Ναι δεα ήμουν 575
Ωραίος ρε παίχτη ! Απορώ πως δε μπήκες το 19
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες