Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από EcoMike »

Εφ21 τι έγινε ρε τρελέ με την οππι, τι φόλα φάγαμε!
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

EcoMike έγραψε:Εφ21 τι έγινε ρε τρελέ με την οππι, τι φόλα φάγαμε!

Από εδώ μέχρι την Σητεια φάγαμε φόλα άστο αλλά μαζεύω αρκετά μεγάλα μόρια θα τα κάνω αλλά αν μπω στους σωφρονιστικούς δν πάω πάνω !

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 367
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Σε διάφορες δημοσιεύσεις λένε αυτό το μήνα ότι θα βγει η προκήρυξη των 381 θέσεων, μετά διάβασα ότι θα ναι εκτός ΑΣΕΠ που δεν παίζει αλλά Ελλάδα είσαι ποτέ δε ξέρεις,
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Παλιά βγαίνανε υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ όπως τους ειδικούς φρουρούς! Αλλά μου φαίνεται δύσκολο σε τόσο χρονικό διάστημα διότι προηγείται της Δράμας !
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

ΕΦ21 έγραψε:
EcoMike έγραψε:Εφ21 τι έγινε ρε τρελέ με την οππι, τι φόλα φάγαμε!

Από εδώ μέχρι την Σητεια φάγαμε φόλα άστο αλλά μαζεύω αρκετά μεγάλα μόρια θα τα κάνω αλλά αν μπω στους σωφρονιστικούς δν πάω πάνω !

Ποσά έχεις φίλε αν επιτρέπεται ;

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

ΕΦ21 έγραψε:Παλιά βγαίνανε υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ όπως τους ειδικούς φρουρούς! Αλλά μου φαίνεται δύσκολο σε τόσο χρονικό διάστημα διότι προηγείται της Δράμας !
Άμα. Βγει στα πρότυπα ειδικών φρουρών, έχω φάει μεγάλη φόλα, για να δούμε τι θα δούμε

Crazyfrong5
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Crazyfrong5 »

Μέσω ΑΣΕΠ θα είναι!
CASTRO
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από CASTRO »

Πιστεύω εμένα θα με συμφέρει πιο πολύ να βγει εκτός ΑΣΕΠ πείτε μου λίγο τη γνώμη σας. Έχω ειδικές δυνάμεις δίπλωμα μηχανής γ κατηγορία φορτηγό και 13 πτυχίο

Αν βγει μέσω ΑΣΕΠ βγάζω 1100.5 μόρια β επικουρία με προϋπηρεσία πολύ λίγα πιστεύω δεν έχω καμία ελπίδα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από D.Y.K »

CASTRO έγραψε:Πιστεύω εμένα θα με συμφέρει πιο πολύ να βγει εκτός ΑΣΕΠ πείτε μου λίγο τη γνώμη σας. Έχω ειδικές δυνάμεις δίπλωμα μηχανής γ κατηγορία φορτηγό και 13 πτυχίο

Αν βγει μέσω ΑΣΕΠ βγάζω 1100.5 μόρια β επικουρία με προϋπηρεσία πολύ λίγα πιστεύω δεν έχω καμία ελπίδα

Εσύ δεν ήσουν που είχες ΙΕΚ; Ή δεν θυμάμαι καλά;

ΥΓ: Η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

CASTRO έγραψε:Πιστεύω εμένα θα με συμφέρει πιο πολύ να βγει εκτός ΑΣΕΠ πείτε μου λίγο τη γνώμη σας. Έχω ειδικές δυνάμεις δίπλωμα μηχανής γ κατηγορία φορτηγό και 13 πτυχίο

Έχεις προϋπηρεσία 55 μήνες;

CASTRO
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από CASTRO »

Loxias89 έγραψε:

Έχεις προϋπηρεσία 55 μήνες;

Έχω 13.10 πτυχίο lower που ξέχασα να το γράψω καί 50 μήνες προϋπηρεσία

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Ένας φίλος μου που ναι στέλεχος μου χε πει, στις φυλακές έχει ψηφιστεί και καλά να παίρνουν από ΙΕΚ με προσόντα επειδή είναι πολιτικό ένστολο προσωπικό, προσωπικά μακάρι να βγει μέσω ΑΣΕΠ και να μη γίνει καμία στραβή
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Καλησπέρα, παιδιά. Έχω ένα νέο ερώτημα, που προκύπτει από τις απαντήσεις του ΔΥΚ και το παραθέτω παρακάτω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stavros EPOP την Κυρ Απρ 11, 2021 2:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maniatis922
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Maniatis922 »

Καλησπέρα Κορώνια θα ήθελα να συμμετάσχω στην προκήρυξη αυτή που λένε ότι θα βγει επειδή δεν τα κατέχω έχω κατεβάσει μία βεβαίωση ΑΣΕΠ και έχω βγάλει ένα άθροισμα 49 μήνες προϋπηρεσία έχω Αγγλικά β2 και απολυτήριο λυκείου Αν θυμάμαι καλά 13. Τι βγάζω; Και που μου συμβουλεύεται να κάνω αίτηση ;
Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

D.Y.K έγραψε:
Stavros EPOP έγραψε:Καλησπέρα, παιδιά, με υγεία. Τέσσερις ερωτήσεις για τον κ.DYK θέλω να κάνω, ο οποίος έχει εμπειρία σε προκηρύξεις Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων...

Ερωτήσεις για ΔΕ Φύλαξης - ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης για προκηρύξεις σε Καταστήματα Κράτησης και σε Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής:

1) Για β' επικουρία στις παραπάνω προκηρύξεις ζητάνε ότι και στην 6Κ/2018, δηλαδή «Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας»;

2) Στις ανωτέρω προκηρύξεις η ηλικία θα έχει όριο έως 32 ετών όπως και στην 6Κ/2018;

3) Για τις παραπάνω προκηρύξεις θα διατεθούν θέσεις με εμπειρία και χωρίς εμπειρία;

4) Στις θέσεις ΔΕ Φύλαξης - ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης για τις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, οι υποψήφιοι δεν δίνουν αθλήματα, ενώ δεν υπάρχει και όριο ηλικίας;

κ.DYK συγγνώμη για την ενόχληση και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας σε περίπτωση που μπορέσετε να απαντήσετε.

Η απάντηση είναι ναι και στα 4 ερωτήματά σου, με μία μικρή επιφύλαξη για το νούμερο 2 περί ορίου ηλικίας, αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι.

Καλησπέρα, κ. ΔΥΚ! Σχετικά με την ηλικία, αν δεν είναι 32 ετών, θα είναι έως 30 ετών; Γενικότερα, περισσότερες πιθανότητες θα έχει η ηλικία των 32 ετών, επειδή οι συγκεκριμένες προκηρύξεις θα είναι αντιγραφή της 6Κ/2018; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες