Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Εφ21 τι έγινε ρε τρελέ με την οππι, τι φόλα φάγαμε!
EcoMike έγραψε:Εφ21 τι έγινε ρε τρελέ με την οππι, τι φόλα φάγαμε!
Από εδώ μέχρι την Σητεια φάγαμε φόλα άστο αλλά μαζεύω αρκετά μεγάλα μόρια θα τα κάνω αλλά αν μπω στους σωφρονιστικούς δν πάω πάνω !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Σε διάφορες δημοσιεύσεις λένε αυτό το μήνα ότι θα βγει η προκήρυξη των 381 θέσεων, μετά διάβασα ότι θα ναι εκτός ΑΣΕΠ που δεν παίζει αλλά Ελλάδα είσαι ποτέ δε ξέρεις,
Παλιά βγαίνανε υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ όπως τους ειδικούς φρουρούς! Αλλά μου φαίνεται δύσκολο σε τόσο χρονικό διάστημα διότι προηγείται της Δράμας !
Ποσά έχεις φίλε αν επιτρέπεται ;ΕΦ21 έγραψε:EcoMike έγραψε:Εφ21 τι έγινε ρε τρελέ με την οππι, τι φόλα φάγαμε!
Από εδώ μέχρι την Σητεια φάγαμε φόλα άστο αλλά μαζεύω αρκετά μεγάλα μόρια θα τα κάνω αλλά αν μπω στους σωφρονιστικούς δν πάω πάνω !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Άμα. Βγει στα πρότυπα ειδικών φρουρών, έχω φάει μεγάλη φόλα, για να δούμε τι θα δούμεΕΦ21 έγραψε:Παλιά βγαίνανε υπό την εποπτεία ΑΣΕΠ όπως τους ειδικούς φρουρούς! Αλλά μου φαίνεται δύσκολο σε τόσο χρονικό διάστημα διότι προηγείται της Δράμας !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Μέσω ΑΣΕΠ θα είναι!
Πιστεύω εμένα θα με συμφέρει πιο πολύ να βγει εκτός ΑΣΕΠ πείτε μου λίγο τη γνώμη σας. Έχω ειδικές δυνάμεις δίπλωμα μηχανής γ κατηγορία φορτηγό και 13 πτυχίο
Αν βγει μέσω ΑΣΕΠ βγάζω 1100.5 μόρια β επικουρία με προϋπηρεσία πολύ λίγα πιστεύω δεν έχω καμία ελπίδα
Αν βγει μέσω ΑΣΕΠ βγάζω 1100.5 μόρια β επικουρία με προϋπηρεσία πολύ λίγα πιστεύω δεν έχω καμία ελπίδα
CASTRO έγραψε:Πιστεύω εμένα θα με συμφέρει πιο πολύ να βγει εκτός ΑΣΕΠ πείτε μου λίγο τη γνώμη σας. Έχω ειδικές δυνάμεις δίπλωμα μηχανής γ κατηγορία φορτηγό και 13 πτυχίο
Εσύ δεν ήσουν που είχες ΙΕΚ; Ή δεν θυμάμαι καλά;
ΥΓ: Η προκήρυξη θα είναι μέσω ΑΣΕΠ.
Έχεις προϋπηρεσία 55 μήνες;CASTRO έγραψε:Πιστεύω εμένα θα με συμφέρει πιο πολύ να βγει εκτός ΑΣΕΠ πείτε μου λίγο τη γνώμη σας. Έχω ειδικές δυνάμεις δίπλωμα μηχανής γ κατηγορία φορτηγό και 13 πτυχίο
Loxias89 έγραψε:Έχεις προϋπηρεσία 55 μήνες;CASTRO έγραψε:Πιστεύω εμένα θα με συμφέρει πιο πολύ να βγει εκτός ΑΣΕΠ πείτε μου λίγο τη γνώμη σας. Έχω ειδικές δυνάμεις δίπλωμα μηχανής γ κατηγορία φορτηγό και 13 πτυχίο
Έχω 13.10 πτυχίο lower που ξέχασα να το γράψω καί 50 μήνες προϋπηρεσία
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ένας φίλος μου που ναι στέλεχος μου χε πει, στις φυλακές έχει ψηφιστεί και καλά να παίρνουν από ΙΕΚ με προσόντα επειδή είναι πολιτικό ένστολο προσωπικό, προσωπικά μακάρι να βγει μέσω ΑΣΕΠ και να μη γίνει καμία στραβή
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 36
Καλησπέρα, παιδιά. Έχω ένα νέο ερώτημα, που προκύπτει από τις απαντήσεις του ΔΥΚ και το παραθέτω παρακάτω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stavros EPOP την Κυρ Απρ 11, 2021 2:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maniatis922
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα Κορώνια θα ήθελα να συμμετάσχω στην προκήρυξη αυτή που λένε ότι θα βγει επειδή δεν τα κατέχω έχω κατεβάσει μία βεβαίωση ΑΣΕΠ και έχω βγάλει ένα άθροισμα 49 μήνες προϋπηρεσία έχω Αγγλικά β2 και απολυτήριο λυκείου Αν θυμάμαι καλά 13. Τι βγάζω; Και που μου συμβουλεύεται να κάνω αίτηση ;
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 36
D.Y.K έγραψε:Stavros EPOP έγραψε:Καλησπέρα, παιδιά, με υγεία. Τέσσερις ερωτήσεις για τον κ.DYK θέλω να κάνω, ο οποίος έχει εμπειρία σε προκηρύξεις Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων...
Ερωτήσεις για ΔΕ Φύλαξης - ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης για προκηρύξεις σε Καταστήματα Κράτησης και σε Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής:
1) Για β' επικουρία στις παραπάνω προκηρύξεις ζητάνε ότι και στην 6Κ/2018, δηλαδή «Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας»;
2) Στις ανωτέρω προκηρύξεις η ηλικία θα έχει όριο έως 32 ετών όπως και στην 6Κ/2018;
3) Για τις παραπάνω προκηρύξεις θα διατεθούν θέσεις με εμπειρία και χωρίς εμπειρία;
4) Στις θέσεις ΔΕ Φύλαξης - ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης για τις Υπηρεσίες Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής, οι υποψήφιοι δεν δίνουν αθλήματα, ενώ δεν υπάρχει και όριο ηλικίας;
κ.DYK συγγνώμη για την ενόχληση και ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας σε περίπτωση που μπορέσετε να απαντήσετε.
Η απάντηση είναι ναι και στα 4 ερωτήματά σου, με μία μικρή επιφύλαξη για το νούμερο 2 περί ορίου ηλικίας, αν και δε νομίζω να αλλάξει κάτι.
Καλησπέρα, κ. ΔΥΚ! Σχετικά με την ηλικία, αν δεν είναι 32 ετών, θα είναι έως 30 ετών; Γενικότερα, περισσότερες πιθανότητες θα έχει η ηλικία των 32 ετών, επειδή οι συγκεκριμένες προκηρύξεις θα είναι αντιγραφή της 6Κ/2018; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες