Καλησπερα σε ολους παιδια και καλη επιτυχια. Ηθελα να ρωτησω με την ειδικοτητα πυροσβεστης αν μπεις που πηγαινεις συνηθως ; Και η πορεια στην συνεχεια ειναι καλη ; Ευχαριστω !
Sakis4321 έγραψε:Καλησπερα σε ολους παιδια και καλη επιτυχια. Ηθελα να ρωτησω με την ειδικοτητα πυροσβεστης αν μπεις που πηγαινεις συνηθως ; Και η πορεια στην συνεχεια ειναι καλη ; Ευχαριστω !
Τα νησιά που παίζουν είναι Λήμνο, Σκύρο, Κάρπαθο, Ρόδο κ Κρήτη σε όλα τα νησιά πας αναγκαστικά για 2 χρόνια εκτός από Κρήτη που πας για 5.
Η στεριά είναι πονεμένη ιστορία θα πας αλλά όσο εύκολα θα πας άλλο τόσο πανεύκολα θα σηκωθείς ξανά
Γενικά είσαι λίγο πολύ φτερό στον ανεμο με την συγκεκριμένη ειδικότητα. Ελπίζω να σε κατατοπισα λίγο
Nixon21 Σε ευχαριστω πολυ. Ειμαι αναμεσα σε πυροσβεστης και τραυματιοφορεας. Πραγματικα ειμαι σε διλημμα. Τραυματιοφορεας αυτο που σκεφτομαι πιο πολυ Ειναι αυτες οι δυσκολες καταστασεις που μπορει να αντιμετωπισω με τα τροχαια και τα ατυχηματα. Παρολο αυτα ειναι μια χαρα Αθηνα για μενα. Και πυροσβεστης ειναι καλα απλα θα εχει τρομερη ζητηση (δεν εχω παρα πολλα μορια) και απο οτι φαινεται θα ειμαι σε νησια
Έχω κάνει μαλακια και αντί για απολυτήριο έβαλα πτυχίο σε ειδικότητα πυροσβέστης... Να φανταστώ παίρνω τα τρία μου και βγαίνει η αίτηση άκυρη σωστά; Ευχαριστώ 😂
Sakis4321 έγραψε:Nixon21 Σε ευχαριστω πολυ. Ειμαι αναμεσα σε πυροσβεστης και τραυματιοφορεας. Πραγματικα ειμαι σε διλημμα. Τραυματιοφορεας αυτο που σκεφτομαι πιο πολυ Ειναι αυτες οι δυσκολες καταστασεις που μπορει να αντιμετωπισω με τα τροχαια και τα ατυχηματα. Παρολο αυτα ειναι μια χαρα Αθηνα για μενα. Και πυροσβεστης ειναι καλα απλα θα εχει τρομερη ζητηση (δεν εχω παρα πολλα μορια) και απο οτι φαινεται θα ειμαι σε νησια
Τραυματιοφορεας πας, μη το σκεφτεσαι καν, νομιζω εισαι και αμεταθετος Αθηνα.
Σαν πυροσβεστης, αν δεν εισαι εποχικος δεν εχεις πιθανοτητες, διοτι θα δηλωσουν ολοι οι εποχικοι που εχουν ποσα χρονια προυπηρεσιας.
Επισης σαν πυροσβεστης θα εισαι συνεχεια σε μεταθεσεις, μολις φτανεις στο πρωτο νησι, θα κοιτας για του χρονου αλλου για σπιτι.
User212223 έγραψε:Έχω κάνει μαλακια και αντί για απολυτήριο έβαλα πτυχίο σε ειδικότητα πυροσβέστης... Να φανταστώ παίρνω τα τρία μου και βγαίνει η αίτηση άκυρη σωστά; Ευχαριστώ 😂
Δεν θα βγει ακυρη, απλα δεν θα παρεις τα μορια οποτε θα ειναι σαν να μην εβαλες ποτε πτυχιο.
Θελει προσοχη ρε μαγκες οταν επισυναπτετε Τα δικαιολογητικα...