Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Ξέρει κανένας πότε θα ξέρουμε αν είναι έγκυρη η όχι η αίτηση;
22 τελειώνουν η προθεσμία αιτήσεων οπότε νορμάλ σε 1 μήνα από τότε με 1.5 από όσο γράφουνε
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 5
Παιδιά που έχει μεταθέσεις η Π. Α βόρεια Ελλάδα σαν ΕΠΟΠ?
Χρυσούπολη αμυγδαλεωνα έχει βάσεις από όσο ξέρω μετά Λήμνος Λάρισα Κρήτη Αθήνα
Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε για τους σπουδαστές, θέλουν αναλυτική βαθμολογία και βεβαίωση σπουδών με σφραγίδα ή μόνο την αναλυτική βαθμολογία;
Σας ευχαριστώ
Σας ευχαριστώ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Ας μου λύσει κάποιος την απορία. Υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να κάνουμε πριν την αίτηση η μετα; Γιατί με έχει μπερδέψει λίγο.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
οποτε θες. Αυτους τους γιατρούς του α παραρτήματοςdevrakos έγραψε:Ας μου λύσει κάποιος την απορία.Υγειονομικές εξετάσεις πρέπει να κάνουμε πριν την αίτηση η μετα; Γιατί με έχει μπερδέψει λίγο.
Και βεβαίωση και αναλυτική βαθμολογία αλλά μόνο αν το αντικείμενο που σπουδάζεις είναι ίδιο με της ειδικότηταςAnna. έγραψε:Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε για τους σπουδαστές, θέλουν αναλυτική βαθμολογία και βεβαίωση σπουδών με σφραγίδα ή μόνο την αναλυτική βαθμολογία;
Σας ευχαριστώ
Σε ευχαριστώ πολύ
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι και αν ξέρετε να μου λύσετε μια απορία (σκέψη) Όσο αφορά τα αθλήματα είναι ίδια ανεξάρτητα από τι ειδικότητα έχεις δήλωση (θα πας) ;
Και δεύτερον η εκπαίδευση ανάλογα με την ειδικότητα πχ (βοηθός φαρμακείου) ποσο καιρό είναι;
Ευχαριστώ πολύ !
Και δεύτερον η εκπαίδευση ανάλογα με την ειδικότητα πχ (βοηθός φαρμακείου) ποσο καιρό είναι;
Ευχαριστώ πολύ !
Να ρωτήσω εγω έχω κάνει όλες τις εξετάσεις του παραρτήματος Α εκτός απο τις εξετάσεις αίματος. Αυτές τις εξετάσεις αίματος μπορώ να τις κανω και μεθαύριο θα μετράνε αν περάσω ή θα θέλει καινούργιες πάλι;
Τα αθλήματα είναι ίδια για όλους σε όλες τις ειδικότητες εκτός των ειδικών δυνάμεων που γίνονται πιο δύσκολαNana9 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι και αν ξέρετε να μου λύσετε μια απορία (σκέψη) Όσο αφορά τα αθλήματα είναι ίδια ανεξάρτητα από τι ειδικότητα έχεις δήλωση (θα πας) ;
Ευχαριστώ πολύ !
Topografos έγραψε:Topografos έγραψε:Καλησπέρα στην παρεά, τελικά αποφάσισα να κάνω και εγώ αίτηση για αναλυτής προγραμματιστής στην ΠΑ, σαν φοιτητής όμως τι δικαιολογητικό πρέπει να βάλω γνωρίζετε;
το ξαναβάζω γιατί το βλέπω να χάνεται
Χρειάζεται αναλυτική βαθμολογία.
Πόσα μόρια έχεις φίλε εάν επιτρέπεται;
Καλησπερα κ καλή επιτυχια σε ολους. Υπαρχει καποιος που επελεξε την ειδικοτητα του ξυλουργου;
Και εσύ φοιτητής είσαι τι ειδικότητα έβαλες;hafitis έγραψε:Topografos έγραψε:Topografos έγραψε:Καλησπέρα στην παρεά, τελικά αποφάσισα να κάνω και εγώ αίτηση για αναλυτής προγραμματιστής στην ΠΑ, σαν φοιτητής όμως τι δικαιολογητικό πρέπει να βάλω γνωρίζετε;
το ξαναβάζω γιατί το βλέπω να χάνεται
Χρειάζεται αναλυτική βαθμολογία.
Πόσα μόρια έχεις φίλε εάν επιτρέπεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης