Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Θελει βεβαιωση σπουδων και αναλυτικη βαθμολογια οπως σωστα ειπες.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Καλου κακου παρτε ενα τηλεφωνο να ρωτησετε αν ισχυει αυτο γιατι υπαρχει μια ειδικοτητα ο αρμενιστης που ζηταει απολυτηριο λυκειου τουλαχιστον οποτε φοβαμαι μηπως εννοει οτι μονο εκει παιρνουν τα μορια οι φοιτητες, αρα ρωτηστε πριν κανετε υποβολη καποιον να σας πει σιγουραVar έγραψε:Στην αεροπορία μπορείς εφόσον το αναγράφει κιόλας και εφόσον ταιριάζει ο τίτλος σπουδών που είσαι με την ειδικότητα που θελεις να το δηλώσεις και θα πάρεις 350 μόρια.Σε περίπτωση που δεν δεχόταν φοιτητές όπως στον Στρατό ξηράς δεν θα έλεγαν ότι μοριοδοτουνται.
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
εαν ειμαστε σε ιεκ δημοσιο παλι βαθμολογια; Επειδη σε εμας δεν βαζουν.EIRINI96 έγραψε:Θελει βεβαιωση σπουδων και αναλυτικη βαθμολογια οπως σωστα ειπες.
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επισης εγω ειχα στειλε email στο υπουργειο και μου απαντησαν αυτο: Από: Genikos Grammateas gengram@mod.mil.grDate: Δευ,5 Απρ 2021,10:30
Subject:Re: Προκύρηξη και φοίτηση σπουδαστών ΔΙΕΚ
Καλημέρα σας,
Σε απάντηση του από 22-3-2021 ηλεκτρονικού σας μηνύματος, σας
γνωρίζονται τα ακόλουθα:
Από το κείμενο των τεσσάρων σχετικών Προκηρύξεων (ΣΞ, ΠΑ, ΠΝ και ΝΟΜ)
και τις ειδικές διατάξεις που καθορίζουν επακριβώς τόσο τα προσόντα των
υποψηφίων όσο και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς επίσης και από τα
συνημμένα σε αυτές Παραρτήματα που εξειδικεύουν τις απαιτούμενες
γραμματικές γνώσεις για κάθε ειδικότητα, δεν προκύπτει Ζήτημα
μοριοδότησης σπουδαστών ούτε ΑΕΙ ή ΤΕΙ ούτε Δημοσίων ΙΕΚ, με αποτέλεσμα
να μην τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα άνισης μεταχείρισης.
Με εκτίμηση
Γραφείο Γ. Γ. ΥΠΕΘΑ
Subject:Re: Προκύρηξη και φοίτηση σπουδαστών ΔΙΕΚ
Καλημέρα σας,
Σε απάντηση του από 22-3-2021 ηλεκτρονικού σας μηνύματος, σας
γνωρίζονται τα ακόλουθα:
Από το κείμενο των τεσσάρων σχετικών Προκηρύξεων (ΣΞ, ΠΑ, ΠΝ και ΝΟΜ)
και τις ειδικές διατάξεις που καθορίζουν επακριβώς τόσο τα προσόντα των
υποψηφίων όσο και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά καθώς επίσης και από τα
συνημμένα σε αυτές Παραρτήματα που εξειδικεύουν τις απαιτούμενες
γραμματικές γνώσεις για κάθε ειδικότητα, δεν προκύπτει Ζήτημα
μοριοδότησης σπουδαστών ούτε ΑΕΙ ή ΤΕΙ ούτε Δημοσίων ΙΕΚ, με αποτέλεσμα
να μην τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα άνισης μεταχείρισης.
Με εκτίμηση
Γραφείο Γ. Γ. ΥΠΕΘΑ
Παραθέτω απο την προκήρυξη της Πολεμικης αεροπορίας του 2009, Πουθενά δεν αναφερόταν δίπλα απο τις ειδικότητες το να έχουν περάσει το 1ο εξάμηνο (Αυτο ίσχυε τοτε) έλεγαν μονο Απόφοιτοι ή Διπλωμα κ'όμως έκαναν τότε και φοιτητές τα χαρτιά τους. Στην τοτε 2009-2010 προκήρυξη αναφέρετε τέρμα κάτω ότι φοιτητές που έχουν περάσει το 1ο εξάμηνο παίρνουν 350 μόρια --- Τώρα αναφέρει 2020-2021 φοιτητές ΤΕΙ-ΑΕΙ που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τις μισές διδακτικές μονάδες δικαιούνται 350 μόρια. Εφόσον το αναγράφει καθαρά και βάση της παλιάς προκήρυξης πουθενά δίπλα σε ειδικότητα δεν αναφερόταν σε φοιτητές γίνεται να κάνουμε και τώρα αίτηση. Σε περίπτωση απόρριψης γιαυτο τον λόγο προσωπικά θα απευθυνθώ σε δικηγόρο και αν έχω δικιο θα πάω δικαστικός όσα χρόνια και αν πάρει.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
EΓω μαζι σου ειμαι var αν και ειμαι πτυχιουχος αλλα θα σε συμβουλευα σε περιπτωση που δεν εκανες υποβολη πρωτα να παρεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις γιατι στην προκηρυξη στρατολογιας διπλα απο καθε ειδικοτητα γραφει πτυχιουχοι ή σπουδαστες εδω δεν γραφει κατι τετοιο οποτε ειναι μπερδεμενο
anonymous19970 έγραψε:EΓω μαζι σου ειμαι var αν και ειμαι πτυχιουχος αλλα θα σε συμβουλευα σε περιπτωση που δεν εκανες υποβολη πρωτα να παρεις ενα τηλεφωνο να ρωτησεις γιατι στην προκηρυξη στρατολογιας διπλα απο καθε ειδικοτητα γραφει πτυχιουχοι ή σπουδαστες εδω δεν γραφει κατι τετοιο οποτε ειναι μπερδεμενο
Θα επικοινωνήσω αύριο δίοτι δεν την έκανα ακόμη την αίτηση αλλά μιλάμε για μεγάλη απάτη αν δεν ισχύει
Παιδια υπαρχει κανα τηλεφωνο για την αεροπορια ή μπορω να παρω και στον Γενικο επιτελειο στρατου να ρωτησω.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημερα παιδια! Ειμαι 2ο ετος και δεν εχω περασει κανενα μαθημα απο το 1ο! Ξερετε αν μπορω να λαβω τα 350 μορια ;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
2106593399 γεα αεροπορίαςVar έγραψε:Παιδια υπαρχει κανα τηλεφωνο για την αεροπορια ή μπορω να παρω και στον Γενικο επιτελειο στρατου να ρωτησω.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Πρέπει να έχεις περάσει τα μισά μαθήματα για να πάρεις τα 350 μόρια με σχετική βεβαίωση απο τη σχολή σου.
- Nasia99
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μου πει αν τα αθλήματα που γράφει στην προκήρυξη για Πολεμική Αεροπορία είναι των ειδικών δυνάμεων μόνο; Γράφει 10 αθλήματα τα οποία είναι τα ίδια και στις άλλες προκηρύξεις, των άλλων ενόπλων δυνάμεων. Για παράδειγμα εγώ που διάλεξα την ειδικότητα του τραυματιοφορέα θα εξεταστώ σε όλα αυτά τα 10 αθλήματα ή σε λιγότερα;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Σε ολαNasia99 έγραψε:Καλησπέρα, ξέρει κάποιος να μου πει αν τα αθλήματα που γράφει στην προκήρυξη για Πολεμική Αεροπορία είναι των ειδικών δυνάμεων μόνο; Γράφει 10 αθλήματα τα οποία είναι τα ίδια και στις άλλες προκηρύξεις, των άλλων ενόπλων δυνάμεων. Για παράδειγμα εγώ που διάλεξα την ειδικότητα του τραυματιοφορέα θα εξεταστώ σε όλα αυτά τα 10 αθλήματα ή σε λιγότερα;
- Nasia99
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Εντάξει τότε... Πιστεύετε κάποιος που είναι αρχάριος και κάνει μόνος του προπόνηση μπορεί να τα βγάλει πέρα;
Όσον αφορά τα αθλήματα μην απογοητευεστε με καθημερινή γυμναστική και εξάσκηση θα δείτε πολύ μεγάλη διαφορά εγώ σε 1.5 βδομάδα έριξα το χρόνο από 8.50 σε 8.05 στο μίλι μόνος χωρίς προπονητή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες