Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από greenalexyo »

Βοηθός Ελεγκτή Πτήσεων Τι ξέρετε για αυτήν την ειδικότητα; Είναι και αυτή αμεταθετο Αθήνα; Γιατί δεν θέλω Να πάω καθόλου Αθήνα.

Άβαταρ μέλους
Nasia99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nasia99 »

Έχει κάνει καμία κοπέλα αίτηση για βρεφονηπιοκόμος; Δυστυχώς θέλουν μόνο με πτυχίο ΤΕΙ. Υπάρχει περίπτωση αν δε βρεθεί κάποιος με πτυχίο ΤΕΙ να πάρουν κάποιον με πτυχίο ΙΕΚ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από D.Y.K »

Nasia99 έγραψε:Έχει κάνει καμία κοπέλα αίτηση για βρεφονηπιοκόμος; Δυστυχώς θέλουν μόνο με πτυχίο ΤΕΙ. Υπάρχει περίπτωση αν δε βρεθεί κάποιος με πτυχίο ΤΕΙ να πάρουν κάποιον με πτυχίο ΙΕΚ;

Δυστυχώς όχι.

Επίσης, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σε ενημερώσω ότι εάν όντως, ενώ ζητάει αποκλειστικά πτυχιούχους ΤΕΙ για τις 2 θέσεις που δίνει και εσύ έστειλες ΙΕΚ, η αίτησή σου θα απορριφθεί.

Ελπίζω μόνο να ψάχνεις πληροφορίες και να μην έχεις οριστικοποιήσει την αίτησή σου.

Ακόμη και αν δεν βρεθεί κανένας με τα προσόντα που απαιτούνται, οι θέσεις θα μείνουν κενές.

Άβαταρ μέλους
Nasia99
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Nasia99 »

D.Y.K έγραψε:

Δυστυχώς όχι.

Επίσης, είμαι στη δυσάρεστη θέση να σε ενημερώσω ότι εάν όντως, ενώ ζητάει αποκλειστικά πτυχιούχους ΤΕΙ για τις 2 θέσεις που δίνει και εσύ έστειλες ΙΕΚ, η αίτησή σου θα απορριφθεί.

Ελπίζω μόνο να ψάχνεις πληροφορίες και να μην έχεις οριστικοποιήσει την αίτησή σου.

Ακόμη και αν δεν βρεθεί κανένας με τα προσόντα που απαιτούνται, οι θέσεις θα μείνουν κενές.

Αρχικά σε ευχαριστώ πολύ που έχεις απαντήσει σε ότι έχω ρωτήσει ως τώρα! Ευτυχώς δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Απρ 07, 2021 11:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sm97
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από sm97 »

Καλησπέρα σε όλους, δύο ερωτήσεις και όποιος ξέρει θα το εκτιμούσα πολύ...

1) ενδιαφέρομαι για τη θέση του Μετεωρολόγου (ΟΜΕΤ), γνωρίζει κάποιος σε ποια μέρη της Ελλάδας μπορεί να είναι αυτές οι 9 θέσεις που ανοίγουν;

2) έχω το εξής θέμα με τη δήλωση... Αυτήν την περίοδο βρίσκομαι σε άδεια απολύσεως, όμως φαντάζομαι μέχρι να γίνει η επιλογή των ατόμων και πόσο μάλλον τα αθλήματα, θα είμαι και επίσημα πολίτης... Στη φόρμα δηλώνω ότι υπηρετώ ακόμα και βάζω τη στρατιωτική ταυτότητα; Και αν ναι θα πρέπει να ενημερώσω τη μονάδα μου γι αυτό;

Limenarxhs
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Limenarxhs »

Nasia1999 έγραψε:Έχει κάνει καμία κοπέλα αίτηση για βρεφονηπιοκόμος; Δυστυχώς θέλουν μόνο με πτυχίο ΤΕΙ. Υπάρχει περίπτωση αν δε βρεθεί κάποιος με πτυχίο ΤΕΙ να πάρουν κάποιον με πτυχίο ΙΕΚ;

Ενημερωτικά να ξέρεις πήρα τηλ και εγώ πριν κανά δυο βδομάδες. Την περίμενα χρόνια την προκήρυξη ειδικά για νηπιαγωγούς, όντας και άντρας (σπάνιο αλλά υπάρχουμε και εμείς :P) και με ειδικές δυνάμεις σαν προσόν. Πτυχίο ΑΕΙ ΕΚΠΑ Νηπιαγωγός και δεν μπορώ να κάνω αίτηση και ζητάνε συγκεκριμένα βρεφο. Τι να πω ειλικρινά λυπηρό γιατί ούτε στoυς άλλους Κλάδους δεν ζήτησαν άτομα αυτής της ειδικότητας! Αλλά όντως μην στείλεις την αίτηση γιατί και μένα με ενημέρωσαν ότι δε θα δεχτούν από ΑΕΙ και λογικά θα βρισκόμουν στις απορριφθέντες αιτήσεις γι αυτό παιδιά προσοχή στις αιτήσεις!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 08, 2021 6:32 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anna.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Anna. »

Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος. Η ειδικότητα στην αεροπορία ζητάει πτυχίο η δίπλωμα ΤΕΙ Διοίκησης Επιχειρήσεων εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα την σχολή ωστόσο έχω συμπληρώσει το 50% των μαθημάτων, μπορώ να την δηλώσω; (Στο ΦΕΚ για αεροπορία κάτω γράφει ότι οι φοιτητές που πέρασαν το 50% μοριοδοτούνται με 350 ενώ στο ΦΕΚ για στρατό ξηράς δεν το γράφει)

Σας ευχαριστώ

spyrosl
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από spyrosl »

Παιδία πήρα τηλέφωνο στην ΠΑ και μου είπαν οτι η μοριοδότηση που λέει αν εχεις περάσει το 50% των μαθηματων σου δίνουν +350 μορια δεν ισχύει.
nikol07
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikol07 »

Καλημέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος, η ειδικότητα ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ (ΟΤΡΡΑ) εχει μεταθέσεις; Και οταν βγουν τα αποτελεσματα για το ποιοι περασαν στα χαρτια, μετα απο ποσο καιρο δίνουμε τα αθληματα; Εικόνα
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από eirini k »

Συγγνωμη αν κάποιος έχει ξανακάνει την ερώτηση. Θα ήθελα να ρώτησω αν χρείαζομαστε να πάμε και σε κάποιον παθολόγο;
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Var »

Αφού το γράφει ρε φίλε πως γίνεται να μην γίνεται δεκτό μας δουλεύεις; Αν δεν γινόταν δεκτό δεν θα έβγαζαν διορθωμένη προκήρυξη;
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

Στην αεροπορία μπορείς εφόσον το αναγράφει κιόλας και εφόσον ταιριάζει ο τίτλος σπουδών που είσαι με την ειδικότητα που θελεις να το δηλώσεις και θα πάρεις 350 μόρια. Σε περίπτωση που δεν δεχόταν φοιτητές όπως στον Στρατό ξηράς δεν θα έλεγαν ότι μοριοδοτουνται.

EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Αποκλειεται να μη γινεται δεκτο. εφοσον ειναι της ιδιας ειδικοτητας. δηλαδη μη παει καποιος και βαλει μορια φοιτητη πτυχιο φιλολογιας πχ ενω ζηταει οικονομικα, μονο ετσι θα τον απορριψουν. αλλιως η αννα μπορει να καταθεσει κανονικα τη βεβαιωση σπουδων
EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Εχω μια ερωτηση για την αεροπορια καθως τωρα κανω την αιτηση. Λεει πχ να βαλεις αν εχεις παει σε ωδειο, σε σχολη ναυαγοσωστικης. Εγω πχ που ξερω εΞτρα γλωσσες παρολο που δσεν μοριοδοτουνται να τις προσθεσω η οχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος EIRINI96 την Πέμ Απρ 08, 2021 5:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Var »

EIRINI96 έγραψε:Εχω μια ερωτηση για την αεροπορια καθως τωρα κανω την αιτηση. Λεει πχ να βαλεις αν εχεις παει σε ωδειο, σε σχολη ναυαγοσωστικης. Εγω πχ που ξερω εΞτρα γλωσσες παρολο που δσεν μοριοδοτουνται να τις προσθεσω η οχι;

Εμενα απτην στρατολογια με ειπαν βαλε οτι εξτρα εχεις αν παρεις μορια θα το δεις στο τελος. Επισης ειρηνη μήπως γνωρίζεις τι δικαιολογητικα θέλει απο την σχολή (Ξερω για βεβαιωση σπουδων που αναγραφει τον τιτλο του τμηματος και αναλυτικη βαθμολογια) . Τέλος σαφέστατα να προσέξετε να είναι ίδια η σχολή ακομα πολλές φορές και το όνομα με το όνομα του τμήματος που σπουδάζετε ή αποφοιτήσατε οπως σωστα λεει η ειρηνη

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες