Topografos έγραψε:Καλησπέρα στην παρεά, τελικά αποφάσισα να κάνω και εγώ αίτηση για αναλυτής προγραμματιστής στην ΠΑ, σαν φοιτητής όμως τι δικαιολογητικό πρέπει να βάλω γνωρίζετε;
το ξαναβάζω γιατί το βλέπω να χάνεται
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Topografos έγραψε:Καλησπέρα στην παρεά, τελικά αποφάσισα να κάνω και εγώ αίτηση για αναλυτής προγραμματιστής στην ΠΑ, σαν φοιτητής όμως τι δικαιολογητικό πρέπει να βάλω γνωρίζετε;
το ξαναβάζω γιατί το βλέπω να χάνεται
Εξ αρχής γίνεται η αίτηση φοιτητών;
Δεύτερον νομίζω μια πλήρη αναλυτική βαθμολογία και μια βεβαίωση
Έχει δηλώσει κανείς ή γνωριζει άτομα που να έχουν δηλώσει Αμύνης Φρουρός Μετά Σκύλου (ΟΑΦΜΣ).Το λέω διότι ζητάει και τις 5 ενότητες και έχω ακούσει ότι δεν την έχουν πολλοί (Απαιτείται επιπλέον η γνώση χειρισμού η/υ στα αντικείμενα της επεξεργασίας κειμένου ,των υπολογιστικών φύλλων ,των υπηρεσιών διαδικτύου ,των παρουσιάσεων και των βάσεων δεδομένων) . Επίσης έχω και άλλη μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Η σύγκριση στους επιτυχόντες απο την μοριοδότηση πως θα γίνει, όλοι μεταξύ μας και θα παρουν τους 280 με τα περισσότερα μορια ή θα συγκρίνουν ανάλογα με την ειδικότητα (π. Χ. Ο γιώργος που είχε βάλει άμυνας αεροδρομίου πρώτη ειδικότητα στην αίτηση με μόρια 400 θα μπει ή θα του πάρει την θέση κάποιος άλλος που είχε κάποια άλλη επιλογή πρώτη με 500 μόρια). Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Σπύρο να ξερεις πως ελάχιστοι έχουν υπολογιστές σήμερα και ακόμα πιο ελάχιστοι ειναι εκείνοι που έχουν βγάλει και τις 7 ενότητες. Εγώ πχ σταμάτησα στις 5 και τραβάω τώρα τα μαλλιά μου.
Andri έγραψε:Σπύρο να ξερεις πως ελάχιστοι έχουν υπολογιστές σήμερα και ακόμα πιο ελάχιστοι ειναι εκείνοι που έχουν βγάλει και τις 7 ενότητες. Εγώ πχ σταμάτησα στις 5 και τραβάω τώρα τα μαλλιά μου.
αφου 5 ζηταει και 5 εχεις, για ποιον λογο να τραβας τα μαλλια σου; ΄