Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
Οι πιο πολλοί που έχουν υπολογιστές έχουν τις βασικές 4 ενότητες από όσους γνωρίζω, είναι όλα κλειστά για να δώσουν και τις άλλες 2, βάλε αθλήματα, κόβεται κόσμος από το πουθενά από παραθυράκια... Τώρα δίνετε αιτήσεις ιεκ που θέλουν και πιστοποίηση για τα μορια... Κρατηθείτε... Απογειωνομαστε.
Καλησπέρα ! Στην προκυριξη ζητάει βοηθός φαρμακείου αλλά από επαλ η ΤΕΕ. Εγώ έχω τελειώσει από ΕΠΑΣ... Μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου; Θα πάρω τα μόρια που ζητάει από την ειδικότητα ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μαρ 26, 2021 6:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα 250 μορια απο τους σπουδαστες των ιεκ που εχουν περασει το 1ο ετος ισχυουν;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Θα ήταν καλό οι διαχειριστές του φόρουμ να κάνουν μια πλατφόρμα ώστε να υπολογίζουμε τα μόρια μας για την προκήρυξη εποπ της πολεμικής αεροπορίας
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Πως σας φαίνετε σαν ιδέα θα μπορούσε να γίνει;Kostantinos2017 έγραψε:Θα ήταν καλό οι διαχειριστές του φόρουμ να κάνουν μια πλατφόρμα ώστε να υπολογίζουμε τα μόρια μας για την προκήρυξη εποπ της πολεμικής αεροπορίας
Καλησπερα μια ερωτηση
Ξερουμε σίγουρα αν τα αθλήματα στην αεροπορία ειναι τα ιδια για τις γυναικες;
και για την ειδικότητα Τραπεζοκόμος αν στειλω χαρτί προυπηρεσιας απτον εργοδοτη μ παιρνω παραπανω μορια;
Ξερουμε σίγουρα αν τα αθλήματα στην αεροπορία ειναι τα ιδια για τις γυναικες;
και για την ειδικότητα Τραπεζοκόμος αν στειλω χαρτί προυπηρεσιας απτον εργοδοτη μ παιρνω παραπανω μορια;
Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω
Το πτυχίο μου στο ΕΠΑΛ λέει Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ενώ η ειδικότητα ζητάει πτυχίο ΕΠΑΛ Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας
Μπορώ να το δηλώσω; Είναι το ίδιο;
Ευχαριστώ
Το πτυχίο μου στο ΕΠΑΛ λέει Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό του Τομέα Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ενώ η ειδικότητα ζητάει πτυχίο ΕΠΑΛ Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας
Μπορώ να το δηλώσω; Είναι το ίδιο;
Ευχαριστώ
Τα αθλήματα είναι κοινά παιδιά, και για εμένα είναι υπερβολικά βάλε να κουβαλάς 150 μέτρα 40 κιλά και μετά στα καπάκια κάμψεις στα καπάκια 100αρι στα καπάκια 1609 μέτρα προφανώς θα περάσουν οι πολλοί καλά αθλημενοι και οι βυσματιες
- theodoros
- Posts in topic: 28
Var έγραψε:Τα αθλήματα είναι κοινά παιδιά, και για εμένα είναι υπερβολικά βάλε να κουβαλάς 150 μέτρα 40 κιλά και μετά στα καπάκια κάμψεις στα καπάκια 100αρι στα καπάκια 1609 μέτρα προφανώς θα περάσουν οι πολλοί καλά αθλημενοι και οι βυσματιες
βυσματα στα αθλήματα μπροστα σε ολους , αν δεν μπορει ο άλλος να μην βγαλει τα ορια το θεωρω πολύ δυσκολο,θα διαμαρτυρηθουν ολοι μετα
Στον Ε. Σ υποτιθεται οτι θα καταταγεις, οχι στην ΔΕΗ.Μακαρι να ηταν ακομα πιο δυσκολα.
- theodoros
για Αμύνης Φρουρός Μετά Σκύλου κανουν δεκτό το απολυτηριο ή το πτυχιο στον τομεα πληροφορικης μονο ;
Αμύνης φρουρός μετά σκύλου θέλει οπωσδήποτε απολυτήριο λυκείου συν τις πέντε βασικές ενότητες του ecdl εάν στο ΕΠΑΛ στον τομέα που έχεις διαλέξει έχεις διδαχτεί αυτές τις πέντε βασικές ενότητες το καταθέτεις εάν όχι και καταθέσεις το χαρτί αυτό θα σου ακυρώσει την αίτηση ψάξτο.
Καλημέρα παιδιά ! Μπορούμε να κάνουμε αίτηση και αεροπορία και στρατό ;
Ναι μπορούμε
- theodoros
Drgiwrgos έγραψε:Αμύνης φρουρός μετά σκύλου θέλει οπωσδήποτε απολυτήριο λυκείου συν τις πέντε βασικές ενότητες του ecdl εάν στο ΕΠΑΛ στον τομέα που έχεις διαλέξει έχεις διδαχτεί αυτές τις πέντε βασικές ενότητες το καταθέτεις εάν όχι και καταθέσεις το χαρτί αυτό θα σου ακυρώσει την αίτηση ψάξτο.
οι καθηγητές μας εχουν πει πως είναι ανωτερο από ecdl αλλωστε είναι 2 χρονια το πτυχιο + ότι αναγνωρίζεται και στον ΑΣΕΠ
κολλαω στο σημειο που λεει πτυχίο ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, ΤΕΛ και για αυτό μηπως καταθέτω το πτυχιο από επαλ μια και καλη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες