Καλησπέρα, μια ερωτησουλα. Οι φοιτητες δεν μοριοδουνται; Δεν βλεπω σε καμια ειδικότητα να γράφει" τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου".
Ευχαριστώ
Tο "τουλάχιστον" έχει καταργηθεί.
Mortar έγραψε:
Επίσης κατάλαβε κάποιος κάποια αν στις ειδικότητες με απολυτήριο λυκείου θα μοριοδοτείται ένα πτυχίο ΙΕΚ, ΑΕΙ ή ΤΕΙ;
Εάν η ειδικότητα ζητάει απολυτήριο λυκείου και μόνο, τότε ότι ανώτερο τίτλο και αν καταθέσεις, απλά δεν θα λάβεις τα μόρια.
Επίσης, για να μην ρωτάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, εάν για παράδειγμα ως ανώτερος τίτλος σε μια ειδικότητα λογίζεται το ΙΕΚ, τότε θα καταθέσετε το σχετικό ΙΕΚ που ζητείται ακόμη και αν έχετε πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ.
Να σημειώσω επίσης, ότι οι απόφοιτοι ΑΕΙ - ΤΕΙ δεν λαμβάνουν 450 ή 350 μόρια οι σπουδαστές όπου να ναι. Τα μόρια αυτά θα τα λάβετε ΜΌΝΟ εφόσον ζητείται το πτυχίο σας στην αντίστοιχη ειδικότητα.
Το "τουλάχιστον" πέθανε, τελείωσε, δεν υπάρχει.
δεν θα λαβεις τα μορια σιγουρα ή θα σου ακυρωσουν την αιτηση; γιατι θυμαμαι σε παλιοτερη απαντηση ότι στην ακυρωνουν
και κατι άλλο οσοι εχουν απολυτηριο κατω από 13,5 τους συμφερει να δηλωσουν με το πτυχιο από επαλ,επας για να παρουν τα 160 μορια σωστα;
Δηλαδή από ότι κατάλαβα εμείς που δεν είμαστε τριτεκνοι πολύτεκνοι ή ΟΒΑ Δεν έχουμε καμία ελπίδα. Έχω την αίσθηση ότι θα δούμε πολλά τραγικά στα αποτελέσματα.
Ρε φίλε εγώ έχω τελειώσει μια ειδικότητα ΙΕΚ που πιάνει όμως και ηλεκτρονικός ξεκαθαρα αλλά ο τίτλος είναι άλλος... Δεν μπορώ να κάνω χαρτιά; Επίσης έχω προϋπηρεσία στρατού τεχνικού όπλων 12 μηνών πρέπει να έχω και αντίστοιχο ΙΕΚ; Μας δουλεύετε;