Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μάριον
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Μάριον »

Καλησπέρα, είμαι και εγώ νέα στο φόρουμ, έχω πτυχίο ΑΕΙ Εργοθεραπείας, απολυτήριο 18,5, πτυχίο διετούς βρεφονηπιοκόμου από ΕΠΑΛ,lower αγγλικά, εντοπιότητα από Έβρο. Ήθελα να ρωτήσω άμα μετράει το διετούς μου από Επαλ για βρεφονηπιοκόμο/νηπιαγωγό ή αν δεν μετράει αν υπάρχει κάποια άλλη «καλή»ειδικότητα που θα μπορούσα να είμαι μέσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχώς δεν μπορείς να συμμετέχεις σε αυτές τις δύο ειδικότητες για δύο λόγους.

Ο πρώτος είναι ότι δεν θα πάρει εργοθεραπευτές.

Και ο δεύτερος ότι θα πάρει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μόνο 2 βρεφονηπιοκόμους για τους οποίους απαιτείται πτυχίο ΤΕΙ προσχολικής αγωγής και μόνο σύμφωνα με το πρόσφατο ΦΕΚ περί ελαχίστων γραμματικών γνώσεων για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία.

Κατευθύνσου προς κάποια άλλη ειδικότητα.

Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχια σε ολους οταν με το καλο βγει η προκηρυξη! Θα ηθελα τη γνωμη σας σε ενα θεμα που με καιει και που το σκεφτομαι το τελευταιο διαστημα.

Ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ οικονομικων σπουδων με προυπηρεσια 2 ετων αλλα εχω και διπλωμα ναυαγοσώστη αναγνωρισμενο απο το υπουργειο ναυτιλιας με σχετικες βεβαιωσεις απο το λιμενικο σωμα, κλπ με προυπηρεσια 4 χρονων επανω στο αντικειμενο.

Τι διλημμα μου ειναι το ποια ειδικοτητα να δηλωσω και θα ηθελα εδω τη βοηθεια σας.

Να δηλωσω για αρμενιστης (ναυαγοσωστης) με τα 4 ετη εμπειριας η να δηλωσω για οικονομικαριος;

Να σημειωσω οτι διαθετω επισης

Απολυτηριο ΓΕΛ:18,6

Ειδικες Δυναμεις

Αριστη γνωση Αγγλικων

Αριστη γνωση Ιταλικων

Διπλωμα φορτηγου

Διπλωμα απεριοριστου κυβισμου μηχανης.

Ευχαριστω οσους μπουν στον κοπο να απαντησουν!

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ε'ΜΚ έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχια σε ολους οταν με το καλο βγει η προκηρυξη!Θα ηθελα τη γνωμη σας σε ενα θεμα που με καιει και που το σκεφτομαι το τελευταιο διαστημα.

Ειμαι πτυχιουχος ΑΕΙ οικονομικων σπουδων με προυπηρεσια 2 ετων αλλα εχω και διπλωμα ναυαγοσώστη αναγνωρισμενο απο το υπουργειο ναυτιλιας με σχετικες βεβαιωσεις απο το λιμενικο σωμα, κλπ με προυπηρεσια 4 χρονων επανω στο αντικειμενο.

Τι διλημμα μου ειναι το ποια ειδικοτητα να δηλωσω και θα ηθελα εδω τη βοηθεια σας.

Να δηλωσω για αρμενιστης (ναυαγοσωστης) με τα 4 ετη εμπειριας η να δηλωσω για οικονομικαριος;

Ειδικες Δυναμεις

Αριστη γνωση Αγγλικων

Αριστη γνωση Ιταλικων

Διπλωμα φορτηγου

να δηλώσεις για το οικονομικό καλύτερα καλύτερες συνθήκες. Μόρια έχεις φουλ. Καλή επιτυχία
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ε'ΜΚ έγραψε:Καλησπερα παιδια και καλη επιτυχια σε ολους οταν με το καλο βγει η προκηρυξη!Θα ηθελα τη γνωμη σας σε ενα θεμα που με καιει και που το σκεφτομαι το τελευταιο διαστημα.

Ειδικες Δυναμεις

Αριστη γνωση Αγγλικων

Αριστη γνωση Ιταλικων

Διπλωμα φορτηγου

Καλησπερα,

Πολυ γενικη η ερωτηση σου θα ελεγα, διοτι το ποια ειδικοτητα θα διαλεξεις το ξερεις μονο εσυ και κανεις μας δεν μπορει να σου πει σε ποια να κανεις τα χαρτια σου.

Η καθε ειδικοτητα εχει και τα καλα αλλα και τα ασχημα της.
Θα ηταν καλυτερα να δεις μονος σου ποια ειδικοτητα θελεις να ακολουθησεις για το υπολοιπο της ζωης σου, παρα να σου πουμε εμεις εδω περα.
Φιλικα και καλη σου επιτυχια.

(η μηχανη δεν παιρνει μορια) .
(Ε. Δ θα παρεις τα μορια αν δηλωσεις την ιδια ή σε αντιστοιχη ειδικοτητα αλλου κλαδου).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Κυρ Φεβ 07, 2021 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Να ειστε καλα παιδια, μαλλον θα δηλωσω για οικονομικο λογω πτυχιου μιας και μου δινει μεγαλο boost-αρισμα στα μορια και νομιζω οτι τα δυο ετη προυπηρεσιας ειναι αρκετα μαζι με τα υπολοιπα φυσικα για να εχω καλες πιθανοτητες.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Σαν Λευτερης, θα σου ελεγα να δηλωσεις την ειδικοτητα στην οποια μαζευεις τα περισσοτερα μορια, μιας και Π. Α θα ειναι ελαχιστες οι θεσες που θα ζηταει παντου, οποτε ειναι ρισκο να δηλωσεις καπου με λιγοτερα μορια.
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Εχεις δικιο φιλε Λευτερη. Το καλο με τις προαναφερθεισες ειδικοτητες ειναι οτι δεν εχει ΟΒΑ απ'οσο ειμαι σε θεση να γνωριζω οποτε λεω να το ρισκαρω. Θα δειξει.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Σωστα, δεν υπαρχουν ΟΒΑ σε αυτες τις ειδικοτητες.
Οποτε κοιτα σε ποια μαζευεις τα περισσοτερα μορια και κανε σε αυτη ...
Αλλα να πουμε και την αληθεια, η ειδικοτητα του οικονομικαριου σαφως και ειναι καλυτερη σε σχεση με του Ναυαγοσωστη, δεν το συζηταμε αυτο !
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω λεπτομερειες για την ειδικοτητα του αρμενιστη (αρμοδιοτητες, τοποθετησεις, μεταθεσεις, κλπ). Για τη θεση του οικονομικου ταμιακου οκ μπορω να υποθεσω καποια πραγματα. Και αν τα βαλω κατω τοτε το πρωτο το αγαπαω πολυ και το ασκω επι 4 συνεχη ετη, ενω το δευτερο ειναι το αντικειμενο που σπουδασα. Τελος παντων, σε ευχαριστω οπως και να χει. Καλη επιτυχια και σε εσενα εαν κανεις και εσυ τα χαρτια σου στην ΠΑ συμπολεμιστη.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Εννοείται ότι θα δηλώσεις οικονομικό με κλειστά μάτια καλύτερα σε όλα, τοποθέτηση σε δοιοικητηρια μονάδων κλπ. Συν μοριοδοτηση συν απουσία οβα. Μάλιστα η απουσία οβα συμβαίνει σε αρκετες ειδικοτητες παίδες...
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Εσεις παιδια ενδιαφερεστε για αεροπορια; Και αν ναι, σε ποιες ειδικοτητες;
John97
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από John97 »

Καλησπερα και παλι παιδια! Να ρωτησω, πυροσβεστης μπαινεις μονο με απολυτηριο Γελ ;
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Mortar »

Όλα αναγράφονται στο πρόσφατα αναρτημένο ΦΕΚ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

John97 έγραψε:Καλησπερα και παλι παιδια! Να ρωτησω, πυροσβεστης μπαινεις μονο με απολυτηριο Γελ ;
ναι. Βεβαιως εκεί εκτός από οβα και πολίτες θα είναι εθελοντές και εποχικοί.4 κατηγορίες υποψηφίων. Πανδυσκολα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 5 επισκέπτες