Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Politics1994 σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Να είσαι πάντα καλά 

Παίδες πόσες ειδικότητες δηλώνουμε αεροπορία ξέρει κανένας σίγουρα ; Πχ μπορούμε μια από κάθε τομέα ; Γιατί στο ΦΕΚ οι ειδικότητες είναι χωρισμένοι σε τομείς
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα!Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης ως ΕΠΟΠ πρέπει να νοικιάζεις σπίτι ή μένεις μέσα σαν φαντάρος;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
μένεις μέσα ακόμα και πιο μετά αν το θελήσεις ίσως με λιγότερες ανέσεις βέβαια αλλά είναι πολύ Καλά για μία αρχική περίοδοvotsishlias έγραψε:Καλησπέρα!Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης ως ΕΠΟΠ πρέπει να νοικιάζεις σπίτι ή μένεις μέσα σαν φαντάρος;
-
- Στρατιώτης
Δηλαδή αν εγώ θέλω να μείνω έξω έχω το δικαίωμα να το κάνω ή πρέπει να μείνω μέσα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης; Συγνώμη δεν το έθεσα σωστά στην αρχή!
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
σε πάσης φύσεως εκπαίδευση, ειδικά στην αρχική θα είσαι μέσαvotsishlias έγραψε:Δηλαδή αν εγώ θέλω να μείνω έξω έχω το δικαίωμα να το κάνω ή πρέπει να μείνω μέσα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης;Συγνώμη δεν το έθεσα σωστά στην αρχή!
-
- Στρατιώτης
Κατάλαβα! Θα ήθελα να κάνω ακόμα μια ερώτηση.
Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι φαντάρος 5 μήνες στο στρατό ξηράς.
Αν κάνω τα χαρτιά μου για πολεμική αεροπορία, δικαιούμαι Μόρια προϋπηρεσίας ή όχι;
Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι φαντάρος 5 μήνες στο στρατό ξηράς.
Αν κάνω τα χαρτιά μου για πολεμική αεροπορία, δικαιούμαι Μόρια προϋπηρεσίας ή όχι;
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Kostasz έγραψε:Παίδες πόσες ειδικότητες δηλώνουμε αεροπορία ξέρει κανένας σίγουρα ; Πχ μπορούμε μια από κάθε τομέα ; Γιατί στο ΦΕΚ οι ειδικότητες είναι χωρισμένοι σε τομείς
το 2009 δηλωνες μονο μια. Τωρα για το 2021 κανεις δεν ξερει σιγουρα τι θα γινει. Στο ναυτικο το 2009 δηλωνες 2 ειδικοτητες
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
Μία από όλες ή μία από κάθε τομέα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Ιαν 27, 2021 7:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Καλησπέρα στην παρέα! Για τις ειδικότητες του αστυνομικού και φύλαξης αεροδρομίων διάβασα πως ζητάει 5 απ' τις ενότητες του ecdl και αρκετοί είδα ότι ααφέρετε ότι ζητάει 6. Μου διαφεύγει κάτι και κάνω λάθος ρε παιδιά; Δεν ισχύει αυτό που διάβασα;
giorgos_21 έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα! Για τις ειδικότητες του αστυνομικού και φύλαξης αεροδρομίων διάβασα πως ζητάει 5 απ' τις ενότητες του ecdl και αρκετοί είδα ότι ααφέρετε ότι ζητάει 6. Μου διαφεύγει κάτι και κάνω λάθος ρε παιδιά; Δεν ισχύει αυτό που διάβασα;
Δεν σου διαφεύγει τίποτα.
Αντιθέτως, είσαι ο μόνος που ξέρει να διαβάζει εδώ μέσα.
5 ενότητες ζητούνται.
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
μια απο ολες.Kostasz έγραψε:Μία από όλες ή μία από κάθε τομέα;
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
ναι 5 ζηταει φιλε. Απλα συνηθως τα κεντρα πληροφορικης τα εχουν 3+3 ενοτητες. Εσυ μπορεις να ζητησεις να παρεις τις 5 ενοτητες. Τιποτα δεν ειναι δεσμευτικο.giorgos_21 έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα! Για τις ειδικότητες του αστυνομικού και φύλαξης αεροδρομίων διάβασα πως ζητάει 5 απ' τις ενότητες του ecdl και αρκετοί είδα ότι ααφέρετε ότι ζητάει 6. Μου διαφεύγει κάτι και κάνω λάθος ρε παιδιά; Δεν ισχύει αυτό που διάβασα;
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Politis1994 έγραψε:αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι θα υπάρξουν... Για το 21 δε ξέρω τι θα βγει😉Jimmy haf έγραψε:Καλά τα λες πολίτη! Αν και μακάρι να υπάρξουν και στις επόμενες χρονιές φουρνιές ΕΠΟΠ.
Μακάρι αδερφέ! Γιατί φέτος θα γίνει χαμός και αν δεν τα καταφέρουμε να έχουμε ακομα μια ευκαιρία όσοι δεν τα καταφέρουμε! Φέτος έτσι όπως πάει θα αργήσει να βγει μια άκρη πιστεύω!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Ευχαριστώ παιδιά! Έχω ήδη τις 3, ελπίζω να μπορέσω μέχρι να βγει η προκήρυξη να πάρω και τις άλλες 2! Επίσης, απ' ότι κατάλαβα αρκεί απλά η βεκ της ειδικότητας και όχι η πιστοποίηση όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ζητάει σε άλλες ειδικότητες...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες