Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Πάντως βλέπω ένα χαμό τώρα που βγήκαν οι γραμματικές προϋποθέσεις για κάθε ειδικότητα. Πάντως σε όλες τις επιχειρησιακές ειδικότητες ζητάει τις βασικές 6 ενότητες παντού και σε πολλές αγγλικά ως βασική προϋπόθεση, πράγμα που φαίνεται να δείχνει ότι θέλουν να αφήσουν εκτός κόσμο. Επίσης πολλές ειδικότητες βλέπω για 280 άτομα, θα πάρουν από ότι φαίνεται λίγα άτομα ανά ειδικότητα.
Είχα πάρει τις 6 ενότητες σε λιγότερο από μήνα. Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, όσοι το επιθυμούν, προλαβαίνουν να το βγάλουν, αρκεί να μην παιανίζουν τη λατέρνα οσάν τον Αυλωνίτη όλη μέρα μπροστά στο xhamster.
- Jimmy haf
Χαχαχα DYK αυτή η ποιητική αναλογία με έστειλε! Δεν είναι δύσκολα συμφωνώ απλα είναι ανάλογα και πόσο ο άλλος έχει σχέση με αυτά. Αν τ έχει μόνο για αυτό π λες, άντε και κανένα facebook θα θέλει δουλειά να μπει στο κλίμα.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
Ο κύριος ΔΥΚ μιλάει εκ πείρας επειδή έχει το ecdl έχει δίκιο όπως σας είπα τρέχετε να το βγάλετε από αύριο κιόλας μην το αργειται. Είναι το όνειρο σας οι εποπ τρ ίσως δωθει ευκαιρία έπειτα από 10 χρόνια...
- Jimmy haf
Καλά τα λες πολίτη! Αν και μακάρι να υπάρξουν και στις επόμενες χρονιές φουρνιές ΕΠΟΠ.
-
- Υποστράτηγος
αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι θα υπάρξουν... Για το 21 δε ξέρω τι θα βγει😉Jimmy haf έγραψε:Καλά τα λες πολίτη! Αν και μακάρι να υπάρξουν και στις επόμενες χρονιές φουρνιές ΕΠΟΠ.
-
- Υποστράτηγος
Επισκέφθηται ένα κεκ της περιοχής σας, η ένα ΚΠΑ2 (κέντρο προώθησης απασχόλησης) η πάρτε τηλ σε κέντρο οαεδ η στο ίντερνετ σε δυαδικτικα σεμινάρια που γίνονται από το σπίτι! ΑΛΛΆ ΜΗΝ ΤΟ ΑΡΓΕΙΤΑΙ. Δε ξέρουμε και πότε θα βγει. Εύκολο είναι διαβάστε κ πληροφορίες στο γοογλε
Στις ειδικοτητες που δεν λεει για πιστοποίηση μπορούμε δηλαδή να παμε μονο με την βεβαίωση τελικα; Πχ τραπεζοκομου;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Ρε παιδιά δεν καταλαβαίνω κ εγώ κάτι με το ΙΕΚ... Λέει θελει ας πούμε πιστοποίηση αλλά αν έχεις περάσει έστω το πρώτο έτος έχεις κάποια Μόρια... Μόρια αν είναι έτσι για που; Γενικά για παντού ;
- γιωργος2001
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Παιδια ξερει κανενας να προτεινει Καποιο κεντρο υπολογιστων στην θεσσαλονικη για την πιστποιηση;(να ξερει σιγουρα ομως οτι μπορουν να σου βγαλουν την πιστοποιηση γρηγορα). Εψαξα στο ιντερνετ αλλα ολοι μου λεγανε οτι θελει 3 μηνες για τις 6 ενοτητες... Αν ξερει καποιος ας μου στειλει ειτε πμ Ειτε στο φορουμ να μου πει. Σας ευχαριστω πολυ...
ΓΙΩΡΓΟΣ Π
-
- Υποστράτηγος
μάλλον θα εννοούν απλά το πτυχίο επαλ κάποιας εκάστοτε ζητούμενης ειδικότηταςrafale21 έγραψε:Με τον ορο πτυχιο γενικου λυκειου σε ποιο αναφέρονται;
-
- Υποστράτηγος
Καλύτερα να βγάλεις ecdl και ν α δηλώσεις κάπου με ecdl διότι πολλοί οβα δεν το ξέρουν δεν το έχουν όπως και οι περισσότεροι δεν μπαίνουν στον κόπο να το πάρουν
Παίδες πόσες ειδικότητες δηλώνουμε αεροπορία ξέρει κανένας σίγουρα ; Πχ μπορούμε μια από κάθε τομέα ; Γιατί στο ΦΕΚ οι ειδικότητες είναι χωρισμένοι σε τομείς
Καλησπέρα στην forum. Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Οι προκηρύξεις θα είναι υπο την εποπτεία του ασεπ αυτό σημαίνει ότι οι αιτήσεις θα γίνουν μέσω ασεπ ή όχι; Εάν ρώτησα χαζομάρα ειλικρινά ζητάω συγνώμη.
-
- Υποστράτηγος
να μη ζητάς συγνώμη, το φόρουμ είναι για να βοηθάει καλά κάνεις και ρωτάς. Όχι θα είναι υπό το υπουργείο εθνικής Άμυνας όχι ασεπ ίσως κανένας από ασεπ απλά να ελέγχει την εγκυρότητα των δικαιολογητικών. ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΑΣΕΠevdokia έγραψε:Καλησπέρα στην forum. Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Οι προκηρύξεις θα είναι υπο την εποπτεία του ασεπ αυτό σημαίνει ότι οι αιτήσεις θα γίνουν μέσω ασεπ ή όχι; Εάν ρώτησα χαζομάρα ειλικρινά ζητάω συγνώμη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες