Politis1994 έγραψε:Όχι ρε το ecdl ενοει, βγαίνει σε 1 μήνα
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζεις αν με την πιστοποίηση από πανεπιστήμιο ότι έχεις παρακολουθήσει τις βαθμίδες των Η/Υ είμαστε οκ; Σε ΑΣΕΠ μετράει εδώ δεν ξέρω.
Ναι βγαίνει το ecdl αρκεί να μην πέσεις σε αργοσχολο ινστιτούτο, εδώ lower λένε 40 μέρες β2 τέλος πάντων. Δε πιστεύω όμως ότι θα βγει προκυρηξη άμεσα...
Politis1994 έγραψε:Όχι ρε το ecdl ενοει, βγαίνει σε 1 μήνα
Καλησπέρα, μήπως γνωρίζεις αν με την πιστοποίηση από πανεπιστήμιο ότι έχεις παρακολουθήσει τις βαθμίδες των Η/Υ είμαστε οκ; Σε ΑΣΕΠ μετράει εδώ δεν ξέρω.
Εννοειται ότι είσαι οκ. Το ασεπ είναι ότι πιο ανωτέρο υπάρχει άρα σίγουρα εποπ υσχιει 1000/100 φιλε
Πιθανότατα φτάνει η ώρα της έκδοσης. Ωστόσο βλέπω Προβάδισμα στους 100 νοσηλευτές... Δε ξέρω πρέπει όμως τα σώματα να αρχίσουν να προκυρυσονται. Αργότερα θα είναι οι ειδικοί φρουροι, το λιμενικο πάλι λένε προκυρηξη, οι εποχικοί πυροσβέστες εποπ... Κλπ εγώ πιστεύω σε κάποιο Θα αθετησουν τον λόγο τους... Σίγουρα κάποιο θα αργήσει να βγει η δε θα βγει καθόλου
επειδή λένε όλοι ότι έχουν βγει οι ειδικότητες με τα Προσόντα σε όλα τα σώματα, γνωρίζει κανείς για το νομικό σωμα τις ειδικότητες. Ας στείλει κάποιος το λινκ και για τους εποπ στρατολογιας αν το γνωρίζει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Ιαν 24, 2021 1:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.