Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Politis1994 »

George3243 έγραψε:Χαχαχχααχχα... Κοιτά ποτε σίγουρος για τπτ... Απλά έχω φίλο οβα π από εκεί τους είπαν πως θα βγει Ιανουάριο οποτε ξέρεις βασίζομαι κάπως σε αυτό
και εγώ έχω φίλο ΟΒΑ αεροπορία... Τα ίδια λεει. Μακάρι πάντως να περάσουμε φίλε μου. Τι ειδικοτητα θες για πα
Άβαταρ μέλους
Dimitris-96
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dimitris-96 »

Τι απολυτήρια θα ζητάει; Έχω τελειώσει ΙΕΚ χωρίς πιστοποίηση.
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από George3243 »

Το ψάχνω γενικά με τις ειδικότητες αλλά δεν ξέρω πως και τι θα με ενδιέφεραν θέσεις σε ΟΥΚ... Εσυ γτ σκέφτεσαι;
Άβαταρ μέλους
Jimmy haf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από Jimmy haf »

Προχωρούν με τη ταχύτητα του ελληνικού δημοσίου! Παιδιά όποτε και να βγει μέσα στο έτος δεν υπάρχει θέμα, καλύτερα για όλους να κάνουν και γυμναστική παραπάνω να είναι έτοιμοι για αθλήματα, αν χρειαστεί να δώσουν. Τώρα όσον αφορά τις ειδικότητες ζητάει ανάλογα πτυχίο που να αντιστοιχεί η απλά απολυτήριο Λυκείου.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

George3243 έγραψε:Το ψάχνω γενικά με τις ειδικότητες αλλά δεν ξέρω πως και τι θα με ενδιέφεραν θέσεις σε ΟΥΚ... Εσυ γτ σκέφτεσαι;
για αεροπορία σύνοδος σκύλων η μεεδ εσύ θα δηλώσεις σε όλα τα σώματα, εγώ ναι
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ναυτικό αεροπορία... Πεζικό όχι γτ θα υπάρχει μετακίνηση όπου μπορείς να φανταστείς στην Ελλάδα... Μετάθεση... Οποτε δεν θα μ άρεσε σε τόσο ακραίο βαθμό
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Θα βγει φίλε εντός του μήνα... Υπήρξε μια νορμαλ καθυστέρηση τπτ το τραγικό... Επίσης αθλήματα οκ... Εκεί έχεις ένα δίκιο αλλά ίσως όπως πολλοί μπορεί να έχουν πτυχία έτσι κ για άλλους η γυμναστική είναι τρόπος ζωής ... Οποτε γνώμη μου και γελοία είναι τα αθλήματα
Άβαταρ μέλους
Jimmy haf
Posts in topic: 120

Δημοσίευση από Jimmy haf »

Καλά η προκήρυξη εννοείται πως θα βγει αργά η γρήγορα. Τώρα το θέμα με τα αθλήματα είναι πως τα 100 κ 1000 με τρέξιμο καθημερινά βγαίνει προφανώς, απλά σφαίρα και άλματα θες εγκαταστάσεις να προπονηθείς και αυτή τη στιγμή είναι όλες κλειστές.
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Σε αυτό π λες έχεις ένα δίκιο Τζίμη... Αλλά... Με το καθημερινό τρεξιμο... Με λίγα καθίσματα... Οι μύες θα ανταποκριθούν καλύτερα στα άλματα κ όλα αυτά όταν θα είμαστε προς το τέλος... Όπως κ σφαίρα... Με λίγες κάμσεις διαφόρων τύπων όπως κ ώμων θα είναι πάλι αρκετά ποιο εύκολο... Είτε περάσουμε είτε δεν περάσουμε ας μας μείνει συνήθεια η γυμναστική έστω για μια καλύτερη καθημερινότητα χαχα
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

George3243 έγραψε:Σε αυτό π λες έχεις ένα δίκιο Τζίμη... Αλλά... Με το καθημερινό τρεξιμο... Με λίγα καθίσματα... Οι μύες θα ανταποκριθούν καλύτερα στα άλματα κ όλα αυτά όταν θα είμαστε προς το τέλος... Όπως κ σφαίρα... Με λίγες κάμσεις διαφόρων τύπων όπως κ ώμων θα είναι πάλι αρκετά ποιο εύκολο... Είτε περάσουμε είτε δεν περάσουμε ας μας μείνει συνήθεια η γυμναστική έστω για μια καλύτερη καθημερινότητα χαχα
Παιδιά για οποίον είναι μη καπνιστής, κάνει συχνά ποδήλατο όπως εγώ... Και περπάτημα κλπ με τα αντοχής η σπριντ. Δεν έχει θεμα. Όμως το μήκος και ύψος θέλει τεχνική...
George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Θα τα βρούμε όλα... Αυτό ακριβώς π λες... Ας επικεντρωθούμε λίγο στην αντοχή για αρχή... Τα υπόλοιπα κ σε ένα άλσος κάπου μπορούμε να τα κάνουμε λίγο να δούμε π βρισκόμαστε
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Politis1994 έγραψε:Παιδιά για οποίον είναι μη καπνιστής, κάνει συχνά ποδήλατο όπως εγώ... Και περπάτημα κλπ με τα αντοχής η σπριντ. Δεν έχει θεμα. Όμως το μήκος και ύψος θέλει τεχνική...
Τι εννοεις τα αλματα θελουν τεχνικη; Θα πηδηξεις το 1:05 με γεφυρα; Θα γελαει ο κοσμος εγω με ψαλιδακι το περναω και με τα ποδια προσγειωνομαι στο στρωμα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιαν 11, 2021 5:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

anonymous19970 έγραψε:
Politis1994 έγραψε:Παιδιά για οποίον είναι μη καπνιστής, κάνει συχνά ποδήλατο όπως εγώ... Και περπάτημα κλπ με τα αντοχής η σπριντ. Δεν έχει θεμα. Όμως το μήκος και ύψος θέλει τεχνική...
Τι εννοεις τα αλματα θελουν τεχνικη; Θα πηδηξεις το 1:05 με γεφυρα; Θα γελαει ο κοσμος εγω με ψαλιδακι το περναω και με τα ποδια προσγειωνομαι στο στρωμα

ναι οι περισσότεροι το περνούν έτσι... Το θεμα είναι να περαστεί, το αν θα γελάει ο κόσμος δε με νοιάζει. Πάντως δίνουν 3 προσπάθειες σε μήκος ύψος διότι εκεί κόβονται οι περισσότεροι, ες
Γερόλυκος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

Οι περισσότεροί ειδικά οι περισσότερες κόβονται στο 100σταρι, στο 1000αρι και στην σφαίρα και όχι στο ύψος κ' μήκος, προυπόθεση να τηρηθούν οι χρόνοι και τα όρια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερόλυκος την Δευ Ιαν 11, 2021 3:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες