Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
Ναι, αλλά δεν τα έχω κλείσει! Απριλιο τα κλείνω, γι αυτό μπερδεύτηκα!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Δεν εχει σημασία η ημερομηνία γενεθλίων απο τη στιγμή που αλλάζει ο χρόνος θεωρείσαι 28
"Αεί ο Θεός ο Μέγας γεωμετρεί" Πλάτων (427 π.Χ. - 347 π.Χ.)
Όμως λέει να μην έχουμε υπερβεί το 28 ετος! Μαλλον δεν το κατάλαβα καλά! Ευχαριστω πάντως!
- Dimitris-96
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες καλές ιδικότητες;
Dimitris-96 έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει κάποιες καλές ιδικότητες;
Τι έχεις τελειώσει;
Και γενικά, τι χαρτιά έχεις;
Διότι αυτή είναι η βασική ερώτηση πριν σου προτείνει κάποιος ειδικότητα ώστε να μη μιλάμε έτσι γενικά κι αόριστα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Παιδιά ρώτησα και σε άλλο θέμα... Θα παιχτούν βύσματα λέτε; Γτ μ είπαν ναι... Πως είναι δυνατόν αυτό από την στιγμή π έχουμε μόρια κλπ
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 182
γιατί δεν ανακοινωνονται ονομαστικά οι επιτυχόντες... Γιατί δεν ξέρεις τα μόρια του ενδιαμέσου... Επιτυχών... Διότι δεν ξέρεις αν ο τελευταίος πχ που πέρασε είχε πράγματι πχ 800 μόρια... Ενώ κανονικά έμπαινες και με 550... Και για πολλά ακόμα διότι θέλουν στις ένοπλες δυνάμεις κυρίως δικούς τους ανθρώπους... Στα σώματα ασφαλείας έχουν πιο πολύ αξιοκρατιαGeorge3243 έγραψε:Παιδιά ρώτησα και σε άλλο θέμα... Θα παιχτούν βύσματα λέτε; Γτ μ είπαν ναι... Πως είναι δυνατόν αυτό από την στιγμή π έχουμε μόρια κλπ
-
- Υποστράτηγος
Επίσης αν θέλουν να μην προχωρήσει κάποιος με πολλά μόρια η ξύπνιος τον κόβουν στα... Ψυχοτεχνικα χωρης δικαίωμα ένστασης και χωρίς να δικαιούσαι τίποτα. Περί του αντίθετου. Απλά ποντάρω εγώ και πολλοί άλλοι να πέσουμε σε ειδικοτητες που δεν τις θέλουν βισματα η τλχστν λόγω ειδικών γνώσεων που απαιτεί μια ειδικότητα να πρέπει αναγκαστικά να πάρει και μορφωμενους πολίτες η οβα...
-
- Επιλοχίας
Σωστός πολίτη... Καταλαβαίνω τι λες! Δεν είχα σκεφτεί τόσο μακρυά... Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σ
Καλησπέρα σας!Ενδιαφέρομαι για την μπάντα της αεροπορίας. Υπάρχει τρόπος να μάθουμε το ρεπερτόριο που απαιτείται; Και ξέρετε πότε περίπου θα βγει η προκύρηξη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
- Επιλοχίας
Δεν έχω ιδέα για ρεπερτόριο κλπ... Όσο αναφορά την προκήρυξη από πληροφορίες γνωστών κ οβα π είναι μέσα σίγουρα εντός τ μηνός λένε... Αλλά με αυτούς τπτ σίγουρο😂
-
- Υποστράτηγος
ενοεις την προκυρηξη 1600 εποπ και 1000 οβα;George3243 έγραψε:Δεν έχω ιδέα για ρεπερτόριο κλπ... Όσο αναφορά την προκήρυξη από πληροφορίες γνωστών κ οβα π είναι μέσα σίγουρα εντός τ μηνός λένε... Αλλά με αυτούς τπτ σίγουρο😂
-
- Επιλοχίας
Ναι αυτή εννοώ π μας αφορά εδώ... Ωχ έχεις αντίθετες πληροφορίες;
-
- Υποστράτηγος
Όχι αντιθέτως εγώ κοιτάω μόνο στο ίντερνετ που κοροϊδεύουν συνεχώς ότι τάχα βγαίνει τώρα όπου να ναι😂😂😂σιγά σιγά ένας ένας μη σπρωχνομαστε... Όλο λόγια δεκ Ιανουαρίο... Μακάρι να έχεις έγκυρες πληροφορίεςGeorge3243 έγραψε:Ναι αυτή εννοώ π μας αφορά εδώ... Ωχ έχεις αντίθετες πληροφορίες;
-
- Επιλοχίας
Χαχαχχααχχα... Κοιτά ποτε σίγουρος για τπτ... Απλά έχω φίλο οβα π από εκεί τους είπαν πως θα βγει Ιανουάριο οποτε ξέρεις βασίζομαι κάπως σε αυτό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Pao13 και 8 επισκέπτες