Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)
- Jimmy haf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 120
Πάντως ηλεκτρολογε σωστός για την αεροπορία. Αν όχι η καλύτερη, από τις τοπ για να πας.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 51
Η Π. Α ειναι κολλεγιο μπροστα στα αλλα Σωματα.
Γι αυτο οταν βγαζει προκηρυξεις γινεται ενας χαμος και απο ατομα και απο μορια αλλα και απο " πισω πορτες ".
Γι αυτο οταν βγαζει προκηρυξεις γινεται ενας χαμος και απο ατομα και απο μορια αλλα και απο " πισω πορτες ".
- Jimmy haf
Καλά αυτό ήταν σίγουρο... Αλλά πίσω πόρτες όταν λες; Στ φάση των μορίων, αθλημάτων, ψυχοτεχνικων-ιατρικων; Έχεις ζήσει τέτοια σκηνικά να μας δώσεις τα φώτα σου?
-
- Αντιστράτηγος
Δεν εχω ζησει προσωπικα, απλα γνωριζω 2-3 πραγματα απο ατομα που ειναι ηδη στελεχη μεσα και βλεπουν και ακουν πολλα.
Βεβαια, ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα πλεον, αλλα ολοι γνωριζουν πως η Π. Α ανεκαθεν ηταν βυσματικη.
Σε θεμα μοριοδοτησης δεν γνωριζω αν μπορει να γινει κατι, στις ΠΚΕ ομως Σιγουρα.
Βεβαια, ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα πλεον, αλλα ολοι γνωριζουν πως η Π. Α ανεκαθεν ηταν βυσματικη.
Σε θεμα μοριοδοτησης δεν γνωριζω αν μπορει να γινει κατι, στις ΠΚΕ ομως Σιγουρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Δευ Δεκ 14, 2020 10:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Λεφτερη αλλαξανε καταστασεις και μορια 3-4 φορες μεσα σε μια μερα. Δε στο συζητω το τι εγινε ψυχοτεχνικα και αθληματα-γιατρους.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν εχω ζησει προσωπικα, απλα γνωριζω 2-3 πραγματα απο ατομα που ειναι ηδη στελεχη μεσα και βλεπουν και ακουν πολλα.
-
- Αντιστράτηγος
Φανταζομαι τι θα εγινε... 

- Jimmy haf
Αυτά ακούω και δεν τ βλέπω να μπαίνω με τπτ... Οποίος έχει βύσμα θα μπει από ότι βλέπω.
-
- Συνταγματάρχης
κουραγιοJimmy haf έγραψε:Αυτά ακούω και δεν τ βλέπω να μπαίνω με τπτ... Οποίος έχει βύσμα θα μπει από ότι βλέπω.
-
- Αντιστράτηγος
Jimmy haf έγραψε:Αυτά ακούω και δεν τ βλέπω να μπαίνω με τπτ... Οποίος έχει βύσμα θα μπει από ότι βλέπω.
Αγαπητε μου, οι εποχες εχουν αλλαξει μην απελπιζεσαι.
Οι καιροι των Βυσματων περασανε.
Ολα καλα θα πανε, εχεις πολυ καλα μορια.

-
- Συνταγματάρχης
Μακάρι λεφτερη να περασουνε καποια στιγμη αυτες οι αδικιες και οι ανισοτητες που εχω ζησει στο πετσι μου και εχω υποφερειLefteris 2αμαλ έγραψε:Jimmy haf έγραψε:Αυτά ακούω και δεν τ βλέπω να μπαίνω με τπτ... Οποίος έχει βύσμα θα μπει από ότι βλέπω.
Αγαπητε μου, οι εποχες εχουν αλλαξει μην απελπιζεσαι.
Οι καιροι των Βυσματων περασανε.
Ολα καλα θα πανε, εχεις πολυ καλα μορια.
- Jimmy haf
Ηλεκτρολογε δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και αν είσαι στέλεχος, όμως γενικά εσύ θα έχεις δει αρκετά από ότι φαίνεται... Πάντως σε όλα το δημόσιο παίζει αυτό, δυστυχώς.
-
- Συνταγματάρχης
Ειμαι 35 και μπηκα οταν ημουν 24 στο ναυτικο. Το 2010. Σε ολα τα σωματα και σε ολοες τις δουλειες του κοσμου υπαρχει η αδικια αλλα το θεμα μας ειναι οι ΕΔ γι αυτο το ειπα.Jimmy haf έγραψε:Ηλεκτρολογε δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι και αν είσαι στέλεχος, όμως γενικά εσύ θα έχεις δει αρκετά από ότι φαίνεται... Πάντως σε όλα το δημόσιο παίζει αυτό, δυστυχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HLEKTROLOGOS την Δευ Δεκ 14, 2020 11:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jimmy haf
Μακάρι να μην είναι τόσο έντονα πλέον τα φαινόμενα... Είναι και οι εποχές πλέον διαφορετικές από το 2009, τώρα είναι πιο άγρια τα πράγματα θεωρώ.
-
- Συνταγματάρχης
Πιο πολυ ανεργιαJimmy haf έγραψε:Μακάρι να μην είναι τόσο έντονα πλέον τα φαινόμενα... Είναι και οι εποχές πλέον διαφορετικές από το 2009, τώρα είναι πιο άγρια τα πράγματα θεωρώ.
Λογω επιδοματων και δυσκολιων αυτη την στιγμη ολοι καθονται σπιτι και εχουν το νου τους για καμια θεση οπως κ αυτη
Ο κοσμος το 2009 ελεγε σιγα μην παω να γινω εποπ
Πιστευω οτι θα ανεβουν οι βασεις οπως πολλα παιδια εδω λενε (δε το λεω με κακια)
Πιστευω οτι θα εχει πιο πολυ συμμετοχη
Πιστευω οτι θα παιξει βυσμα οτι κ να λετε
Ελπιζω να μην γινει εδω οτι εγινε το 2009-10 που σφαζοντουσταν ολοι ο Yandr δεν προλαβαινε να σβηνει ακαουντ και να κλειδωνει θεματα, και κυκλοφορουσαν ολοι εδω με τους χαυλιοδοντες εξω και κατι χατζαρες 10 μετρα. Αυτα...

- Jimmy haf
Καλά σωστά όλα αυτά που λες για την ανεργία και την εποχή που είμαστε, απλά τώρα είναι ρίσκο και για το βύσμα να μπλεχτεί γτ όπως είπες θα βγούνε με τις Χατζάρες και θα πέσουν προσφυγές κλπ. Οπότε ίσως να είναι πιο μαζεμένοι όλοι, προς θεού δεν αποκλείω ότι θ πέσει βύσμα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες