EΊμαι φοιτητής στην ΑΣΠΑΙΤΕ ψάχνοντας για καμια δουλειά μου είπε ενα παιδί απο την σχολή οτι ειναι εποπ στην αεροπορία. Αρχικά δεν εχω κάνει την θητεία μου (με έχουν βάλει πολεμικό ναυτικό).Mπορώ να μπω χωρίς να κάνω θητεία; Και αν ναι τι παιζει; Θα μπορώ να παίρνω αδεια για να παρακολουθώ εργαστήρια ο φίλος μου είπε ναι. Αν μπω πολεμικό ναυτiκό να κάνω θητεία θα μπορώ μετά να κάνω τα χαρτιά μου για ΕΠΟΠ στην Π. Α. Τέλος ξέρετε κάποια ειδικότητα έτσι ώστε να μην εχω μεταθέσεις (Αθηνα). Σπουδάζω ηλεκτρονικά και γενικα μ΄ αρέσουν οι μηχανές και ολα τα συναφή.
Καλησπέρα παιδιά! Εγώ σαν πυροβολητής (ΜΕΤΑ) εντάσσομαι σαν προϋπηρεσία στο Αμύνης αεροδρομίων; Διότι είμαι τελειόφοιτος ΤΕΙ και αν δεν ισχύει η φοίτηση όπως το 2009 μόνο ειδικότητες με λύκειο είναι διαθέσιμες. Έχω επίσης lower και πτυχίο χρήσης Η/Υ. Λέτε να είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι να πάρω το πτυχίο μου, καθώς είμαι τελειόφοιτος.
Καλησπέρα, είμαι γυναίκα πρώτα από όλα, έμαθα ότι θα βγει η προκήρυξη εποπ για την αεροπορία. Εχω απολυτήριο λυκείου και πτυχίο αγγλικών (proficiency).
Μπορώ να κάνω κάτι με αυτά; Και αν ναι σε οποιαδήποτε ειδικότητα;
Sof1999 έγραψε:Αεροπορία είναι λίγα τα άτομα που θα πάρει ΕΠΟΠ οπότε θα καλυφθούν από ΟΒΑ 100/100
Οι πιο πολλές θέσεις θα είναι με πτυχία.
Μηχανικοί, τεχνίτες κλπ
Στις υπόλοιπες αν Ο οβα έχει 10 απολυτηριο και τίποτα άλλο, θα τον σώσουν τα 100 μόρια νομίζεις;
Διασώστη μιας και είσαι γνώστης, με πόσα μόρια κάποιος θα είναι μέσα για την κατηγορία του Οικονομικού; Αν μπορείς να μου αναφέρεις τα μόρια του τελευταίου και του πρώτου που μπήκανε το 2009; Ευχαριστώ