Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)
Εγώ τελείωσα ΕΠΑΛ και πηρα και απολυτήριο Λυκείου και πτυχιο. Ο βαθμός αποφοίτησης είναι ο ίδιος. Το ερώτημα μου ήταν αν το Πτυχιο χρειάζεται κάποια θεώρηση η βεβαίωση. Όπως αναγράφεται στη π.5γ η για ΕΠΑΛ δε χρειάζεται περα της φωτοτυπίας;
Όποιος Επαλιτης με διαβάζει και έχει κανει αιτηση, θα μπορουσε ν απαντησει. Ευχαριστω
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Navy εμένα που είναι διαφορετικά; Μπορώ να δηλώσω όποιο έχω καλύτερο βαθμό που λέει πτυχίο επαλ και γελ;
Υποθέτω πως ναι, φίλε μου χωρίς να είμαι και σίγουρος.Andri έγραψε:Navy εμένα που είναι διαφορετικά; Μπορώ να δηλώσω όποιο έχω καλύτερο βαθμό που λέει πτυχίο επαλ και γελ;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 160
Γενικό λύκειο εχω τελιωσει δυστυχώς δηλαδή. Οι επαλ έχουν και απολυτηριο και μια ειδικότητα οποια κι αν ειναι αυτη ισως χρησιμευσει πουθενα... Αλλα τέλοςπαντων. Πχ με γενικο λυκειο δηλώνεις πα λίγες θέσεις με επαλ πχ υλικονομος δηλωνεις πχ υλικονομος σε πα. Και εχεις 2 χαρτιά αντι για 2. Αλλα τι να κάνουμε τρ...
Δεν πειραζει, φίλε μου. Καλη επιτυχία.Politis1994 έγραψε:Γενικό λύκειο εχω τελιωσει δυστυχώς δηλαδή. Οι επαλ έχουν και απολυτηριο και μια ειδικότητα οποια κι αν ειναι αυτη ισως χρησιμευσει πουθενα... Αλλα τέλοςπαντων. Πχ με γενικο λυκειο δηλώνεις πα λίγες θέσεις με επαλ πχ υλικονομος δηλωνεις πχ υλικονομος σε πα. Και εχεις 2 χαρτιά αντι για 2. Αλλα τι να κάνουμε τρ...
Μήπως ξέρει κάποιος αν τελικά ισχύει το ένα μίλι που γράφει η προκύρηξη, γιατί κάθε χρόνο Σε αθλήματα έδιναν ένα χιλιόμετρο.
- theodoros
- Posts in topic: 25
Politis1994 έγραψε:Γενικό λύκειο εχω τελιωσει δυστυχώς δηλαδή. Οι επαλ έχουν και απολυτηριο και μια ειδικότητα οποια κι αν ειναι αυτη ισως χρησιμευσει πουθενα... Αλλα τέλοςπαντων. Πχ με γενικο λυκειο δηλώνεις πα λίγες θέσεις με επαλ πχ υλικονομος δηλωνεις πχ υλικονομος σε πα. Και εχεις 2 χαρτιά αντι για 2. Αλλα τι να κάνουμε τρ...
μην το λες αυτό!ξερω παιδια που στο γενικο το εβγαλαν με καλυτερο βαθμο ενώ από επαλ τους πετσοκοψαν
μην νομιζεις πως πας επαλ και θα σου βαζουν βαθμούς αβερτα
- theodoros
Andri έγραψε:Πιάνεται ως απολυτήριο και βάζουμε παντού όποιο από τα 2 θέλουμε; Γιατί όπως το θέτει καιωτα 2 τα αναγνωρίζει σαν απολυτήρια...
εννοεις αν θα μπρουμε να βαλουμε το απολυτηριο και πτυχιο μαζι σε μια ειδικοτητα;
Θόδωρε, ΕΠΑΛ τελείωσες; Αν ναι, θα βάλεις πτυχιο και απολυτήριο μαζί; Το πτυχιο σου χρειάζεται κάποια επικύρωση, γνωρίζεις, φίλε μου;theodoros έγραψε:Andri έγραψε:Πιάνεται ως απολυτήριο και βάζουμε παντού όποιο από τα 2 θέλουμε; Γιατί όπως το θέτει καιωτα 2 τα αναγνωρίζει σαν απολυτήρια...
εννοεις αν θα μπρουμε να βαλουμε το απολυτηριο και πτυχιο μαζι σε μια ειδικοτητα;
- theodoros
Navy έγραψε:Θόδωρε, ΕΠΑΛ τελείωσες; Αν ναι, θα βάλεις πτυχιο και απολυτήριο μαζί; Το πτυχιο σου χρειάζεται κάποια επικύρωση, γνωρίζεις, φίλε μου;theodoros έγραψε:Andri έγραψε:Πιάνεται ως απολυτήριο και βάζουμε παντού όποιο από τα 2 θέλουμε; Γιατί όπως το θέτει καιωτα 2 τα αναγνωρίζει σαν απολυτήρια...
ναι επαλ εχω τελειωσει,νομιζω ότι τα απολυτηρια και πτυχια από άλλες χωρες θελουν επικυρωση
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 249
ακριβες φωτοαντιγραφο απο κεπ.Zisis98 έγραψε:Εγώ έχω την υπηρεσία από το νατ στο ναυτικό φυλλάδιο πρέπει να το βγάλω φωτοτυπία ή να κάνω κάποια άλλη ενέργεια;
-
- Συνταγματάρχης
οχι την φωτοτυπια του πτυχιου επικυρωμενη δηλ. Ακριβες φωτοαντιγραφο απο κεπ.Navy έγραψε:Καλησπέρα, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ και ς'ολους τους υποψήφιους, ες ΕΠΟΠ, καλη επιτυχία! Μια διευκρίνηση γιατί δεν αποσαφηνίζεται στην προκηρυξη. Το πτυχιο και τ απολυτηριο από ΕΠΑΛ χρειάζεται κάποια βεβαίωση απ'τον ΕΟΠΠΕΠ η απλά ανήκει στο 6. Στα Λυκεια, στέλνουμε αντίγραφο για να δουν βαθμό και ειδικότητα; Ευχαριστώ
-
- Συνταγματάρχης
ισχυει οτι λεει ακριβως στην προκυρηξη.EFIK έγραψε:Μήπως ξέρει κάποιος αν τελικά ισχύει το ένα μίλι που γράφει η προκύρηξη, γιατί κάθε χρόνο Σε αθλήματα έδιναν ένα χιλιόμετρο.
-
- Συνταγματάρχης
Το να μην καταλαβαινεις τι γραφει μια παραγραφος ειναι κατανοητο αλλα και σεβαστο. Αλλα να βαριεσαι να διαβασεις την ρημαδα τη προκυρηξη και να θες να πετυχεις σε αυτην ειναι γελοιο. Τι σημαινει δηλαδη με αυτο το πτυχιο ποιες ειδικοτητες να δηλωσω; Ανοιξες εψαξες και διαβασες και δεν καταλαβες; Υπαρχει κουτακι διπλα στις ειδικοτητες που λεει πεντακαθαρα τι πτυχια ζηταει. Μην τα θελετε ολα μασημενη τροφη καποια στιγμη στη ζωη σας θα εισαστε μονοι σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες