Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Navy »

Εγώ τελείωσα ΕΠΑΛ και πηρα και απολυτήριο Λυκείου και πτυχιο. Ο βαθμός αποφοίτησης είναι ο ίδιος. Το ερώτημα μου ήταν αν το Πτυχιο χρειάζεται κάποια θεώρηση η βεβαίωση. Όπως αναγράφεται στη π.5γ η για ΕΠΑΛ δε χρειάζεται περα της φωτοτυπίας;
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Όποιος Επαλιτης με διαβάζει και έχει κανει αιτηση, θα μπορουσε ν απαντησει. Ευχαριστω
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Andri »

Navy εμένα που είναι διαφορετικά; Μπορώ να δηλώσω όποιο έχω καλύτερο βαθμό που λέει πτυχίο επαλ και γελ;
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Andri έγραψε:Navy εμένα που είναι διαφορετικά; Μπορώ να δηλώσω όποιο έχω καλύτερο βαθμό που λέει πτυχίο επαλ και γελ;
Υποθέτω πως ναι, φίλε μου χωρίς να είμαι και σίγουρος.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 160

Δημοσίευση από Politis1994 »

Γενικό λύκειο εχω τελιωσει δυστυχώς δηλαδή. Οι επαλ έχουν και απολυτηριο και μια ειδικότητα οποια κι αν ειναι αυτη ισως χρησιμευσει πουθενα... Αλλα τέλοςπαντων. Πχ με γενικο λυκειο δηλώνεις πα λίγες θέσεις με επαλ πχ υλικονομος δηλωνεις πχ υλικονομος σε πα. Και εχεις 2 χαρτιά αντι για 2. Αλλα τι να κάνουμε τρ...
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

Politis1994 έγραψε:Γενικό λύκειο εχω τελιωσει δυστυχώς δηλαδή. Οι επαλ έχουν και απολυτηριο και μια ειδικότητα οποια κι αν ειναι αυτη ισως χρησιμευσει πουθενα... Αλλα τέλοςπαντων. Πχ με γενικο λυκειο δηλώνεις πα λίγες θέσεις με επαλ πχ υλικονομος δηλωνεις πχ υλικονομος σε πα. Και εχεις 2 χαρτιά αντι για 2. Αλλα τι να κάνουμε τρ...
Δεν πειραζει, φίλε μου. Καλη επιτυχία.

EFIK
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από EFIK »

Μήπως ξέρει κάποιος αν τελικά ισχύει το ένα μίλι που γράφει η προκύρηξη, γιατί κάθε χρόνο Σε αθλήματα έδιναν ένα χιλιόμετρο.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από theodoros »

Politis1994 έγραψε:Γενικό λύκειο εχω τελιωσει δυστυχώς δηλαδή. Οι επαλ έχουν και απολυτηριο και μια ειδικότητα οποια κι αν ειναι αυτη ισως χρησιμευσει πουθενα... Αλλα τέλοςπαντων. Πχ με γενικο λυκειο δηλώνεις πα λίγες θέσεις με επαλ πχ υλικονομος δηλωνεις πχ υλικονομος σε πα. Και εχεις 2 χαρτιά αντι για 2. Αλλα τι να κάνουμε τρ...

μην το λες αυτό!ξερω παιδια που στο γενικο το εβγαλαν με καλυτερο βαθμο ενώ από επαλ τους πετσοκοψαν

μην νομιζεις πως πας επαλ και θα σου βαζουν βαθμούς αβερτα

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Andri έγραψε:Πιάνεται ως απολυτήριο και βάζουμε παντού όποιο από τα 2 θέλουμε; Γιατί όπως το θέτει καιωτα 2 τα αναγνωρίζει σαν απολυτήρια...

εννοεις αν θα μπρουμε να βαλουμε το απολυτηριο και πτυχιο μαζι σε μια ειδικοτητα;

Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

theodoros έγραψε:
Andri έγραψε:Πιάνεται ως απολυτήριο και βάζουμε παντού όποιο από τα 2 θέλουμε; Γιατί όπως το θέτει καιωτα 2 τα αναγνωρίζει σαν απολυτήρια...

εννοεις αν θα μπρουμε να βαλουμε το απολυτηριο και πτυχιο μαζι σε μια ειδικοτητα;

Θόδωρε, ΕΠΑΛ τελείωσες; Αν ναι, θα βάλεις πτυχιο και απολυτήριο μαζί; Το πτυχιο σου χρειάζεται κάποια επικύρωση, γνωρίζεις, φίλε μου;

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Navy έγραψε:
theodoros έγραψε:

Θόδωρε, ΕΠΑΛ τελείωσες; Αν ναι, θα βάλεις πτυχιο και απολυτήριο μαζί; Το πτυχιο σου χρειάζεται κάποια επικύρωση, γνωρίζεις, φίλε μου;

ναι επαλ εχω τελειωσει,νομιζω ότι τα απολυτηρια και πτυχια από άλλες χωρες θελουν επικυρωση

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 249

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Zisis98 έγραψε:Εγώ έχω την υπηρεσία από το νατ στο ναυτικό φυλλάδιο πρέπει να το βγάλω φωτοτυπία ή να κάνω κάποια άλλη ενέργεια;
ακριβες φωτοαντιγραφο απο κεπ.

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Navy έγραψε:Καλησπέρα, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕ και ς'ολους τους υποψήφιους, ες ΕΠΟΠ, καλη επιτυχία! Μια διευκρίνηση γιατί δεν αποσαφηνίζεται στην προκηρυξη. Το πτυχιο και τ απολυτηριο από ΕΠΑΛ χρειάζεται κάποια βεβαίωση απ'τον ΕΟΠΠΕΠ η απλά ανήκει στο 6. Στα Λυκεια, στέλνουμε αντίγραφο για να δουν βαθμό και ειδικότητα; Ευχαριστώ
οχι την φωτοτυπια του πτυχιου επικυρωμενη δηλ. Ακριβες φωτοαντιγραφο απο κεπ.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

EFIK έγραψε:Μήπως ξέρει κάποιος αν τελικά ισχύει το ένα μίλι που γράφει η προκύρηξη, γιατί κάθε χρόνο Σε αθλήματα έδιναν ένα χιλιόμετρο.
ισχυει οτι λεει ακριβως στην προκυρηξη.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Το να μην καταλαβαινεις τι γραφει μια παραγραφος ειναι κατανοητο αλλα και σεβαστο. Αλλα να βαριεσαι να διαβασεις την ρημαδα τη προκυρηξη και να θες να πετυχεις σε αυτην ειναι γελοιο. Τι σημαινει δηλαδη με αυτο το πτυχιο ποιες ειδικοτητες να δηλωσω; Ανοιξες εψαξες και διαβασες και δεν καταλαβες; Υπαρχει κουτακι διπλα στις ειδικοτητες που λεει πεντακαθαρα τι πτυχια ζηταει. Μην τα θελετε ολα μασημενη τροφη καποια στιγμη στη ζωη σας θα εισαστε μονοι σας.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες