Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (2007-2010)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 24

Μισθός Επαγγελματία Οπλίτη (ΕΠΟΠ)

Δημοσίευση από illy »

Μπορεις να μας διαφωτισεις και σε κατι αλλο; Ξερεις αν ο αντρας δικαιουται στον στρατο την αδεια ανατροφης τεκνου εφοσον η γυναικα του δουλευει στον ιδιωτικο τομεα;18ευρω για το παιδι; Πολλα βρε, καταξοδευονται! Πολλες κρατησειςΕικόναΕικόνα

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: Υπαρχει διαταγη που αναφερει οτι : Εαν η προυπηρεσια σου ή η ειδικοτητα σου μοριοδοτηθηκαν για την καταταξη σου τοτε μετρανε και σε βαθμολογικη εξελιξη και σε μισθολογικη. Ολα αυτα ομως αφου μονιμοποιηθης γιατι τα πρωτα 7 χρονια θεωρησε Συμβασιουχος

Δηλαδη αν καποιος προσκομισε πτυχιο αει για το διορισμο του ως εποπ μετα την 7ετια θα παιρνει κατι εξτρα στον μισθο του; Η διαταγη το λεει, αυτοι το τηρουν ομως; Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...
Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΑΤΑΧΘΗΚΑ 3/8/2003 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 23/10/2003 Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΞΗΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ

ΒΑΣ. ΜΙΣΘΟΣ :517,77 983,76 ΦΟΡΟΣ :- 1,25

ΕΙΔ. ΑΠΑΣ. :190,76 362,44 ΥΓΙΟΝΟ:22,48 42,71

ΥΨΗΛ. ΕΥΘ. :35,22 66,92 ΣΥΝΔ. ΔΗΜ:58,81 111,74

ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΕΙ:137,93 262,07 ΜΤΑ

ΠΑΓ. ΔΙΚΑΙΩ:20,71 39,35

ΔΙΑ. ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ:129,45 -

ΕΚΟΕΜΑ :5,18 9,84

ΤΑΣΑ ΠΑΓ. :33,86 64,33

ΤΑΣΑ ΔΙΑ. ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ:129,45 -

ΕΛΧΑΟΣ :1,55 2,95

ΣΥΝΟΛΟ:881,68 ΣΥΝΟΛΟ1.675,19 ΣΥΝΟΛΟ401,49 ΣΥΝ272,17

ΠΛΗΡΩΤΕΟ:1.883,21 ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ 4/3/2003 ΕΩΣ 23/10/2003 Τους πρωτους 3 μηνες πηρα αυτα παιδια γιαυτο υπαρχουν η Αναδρομικες αποδοχες και δυστηχως και αναδρομικες κρατησεις σημειωτεων βεβαια οτι οπως φαινετε απο το μισθολογιο ειμουν αγαμος

Anonymous

illy έγραψε:
ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: Υπαρχει διαταγη που αναφερει οτι : Εαν η προυπηρεσια σου ή η ειδικοτητα σου μοριοδοτηθηκαν για την καταταξη σου τοτε μετρανε και σε βαθμολογικη εξελιξη και σε μισθολογικη. Ολα αυτα ομως αφου μονιμοποιηθης γιατι τα πρωτα 7 χρονια θεωρησε Συμβασιουχος

Δηλαδη αν καποιος προσκομισε πτυχιο αει γαι το διορισμο του ως εποπ μετα την 7ετια θα παιρνει κατι εξτρα στον μισθο του; Η διαταγη το λεει, αυτοι το τηρουν ομως; Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...
προσεξε οχι οποιοδηποτε πτυχιο αυτο για το οποιο μοριοδοτηθηκες π. Χ εγω ως μηχανικος οχηματων εδωσα το χαρτι της σχολης μου (ΙΕΚ δημοσιου) και τα ενσημα μου μεγιστα που ζητουσαν 1 χρονου. Τωρα λοιπον μπορω του χρονου που συμπληρωνω 7 ετη να αναγνωρισω τα 2,5 ετη της σχολης μου + 5 χρονια που δουλευα εξω Για βαθμολογικη και μισθολογικη προαγωγη εαν ομως ειχα και ενα πτυχιο λ. Χ νομικης δεν αναγνωριζετε για των ιδιο σκοπο (βαθμολογικης και μισθολογικης προαγωγης) βεβαια δε γνωριζω αν μετρηση πουθενα αλλου. Ισχυει με ψηφισμα του προεδρου της Δημοκρατιας η διαταγη (ψηφισμα του κρατους) αυτη

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαλιστα... Ευχαριστω πολυΕικόνα Τωρα σε ο, τι αφορα το παραπανω ερωτημα για την αδεια γνωριζεις κατι;Εικόνα και αν αυτη η αδεια θα ειναι ανευ αποδοχων ή οχι;
Dum spiro spero
Anonymous

illy έγραψε: Μπορεις να μας διαφωτισεις και σε κατι αλλο; Ξερεις αν ο αντρας δικαιουται στον στρατο την αδεια ανατροφης τεκνου εφοσον η γυναικα του δουλευει στον ιδιωτικο τομεα;18ευρω για το παιδι; Πολλα βρε, καταξοδευονται! Πολλες κρατησειςΕικόναΕικόνα

την δικαιουται εφοσον δουλευεις στον ιδιωτικο τομεα. Εαν δουλευες στο δημοσιο θα την επαιρνε ενας απο τους δυο. Το επιδομα τεκνου πεφτει στο δευτερο στα 7,5 ευρω και στο τριτο και πανω φτανει τα 45 ευρω

Anonymous

illy έγραψε:Μαλιστα... Ευχαριστω πολυΕικόνα Τωρα σε ο, τι αφορα το παραπανω ερωτημα για την αδεια γνωριζεις κατι;Εικόνα και αν αυτη η αδεια θα ειναι ανευ αποδοχων ή οχι;
πληρωνεται κανονικα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: Το επιδομα τεκνου πεφτει στο δευτερο στα 7,5 ευρω

Πλακα κανεις ετσι; Ελεος! Καλα αντι να ειναι επιπλεον και αλλα 18, πεφτει στο μισο; ΗλιθιοιΕικόνα Και εγω ετσι ξερω, πως τη δικαουται... Αλλα αν σε περιπτωση ειναι κ οι δυο στο δημοσιο, δεν εχουν το δικαιωμα να την παρουν μιση ο ενας και μιση ο αλλος;
Dum spiro spero
Anonymous

illy έγραψε:
ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: Το επιδομα τεκνου πεφτει στο δευτερο στα 7,5 ευρω

Πλακα κανεις ετσι; Ελεος! Καλα αντι να ειναι επιπλεον και αλλα 18, πεφτει στο μισο; ΗλιθιοιΕικόνα Και εγω ετσι ξερω, πως τη δικαουται... Αλλα αν σε περιπτωση ειναι κ οι δυο στο δημοσιο, δεν εχουν το δικαιωμα να την παρουν μιση ο ενας και μιση ο αλλος;
ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΤΟ ΠΑΙΔΙ)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ωραια, σε ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα!Εικόνα
Dum spiro spero
Anonymous

Φιλε διαφοτιστη εχω φιλαραΚΙ 6 χρονια σαν εσενα και λεει οτι περνει τωρα 1350 ευρω μαζι με παραμεθοριου μοθ λεει ψεματα ;1250 περνει ολα μαζι; Γιατι περνει και λεφτα απο την μοναδα
Anonymous

Ο άνδρας μου μπήκε το 2004 δηλ. Τρίτη σειρά εποπ και παίρνει 1250 ευρώ όλα μαζί δηλ επίδομα γάμου και εκτός έδρας. Εδώ που είμαστε δεν έχει παραμεθόριο, ελπίζω να βοήθησα.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από tati »

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣ. ΜΙΣΘΟΣ :824,00 ΦΟΡΟΣ :95,87

ΕΧΥ :131,84 ΥΓΕΙΟΝ :42,22

ΕΙΔΙΚ. ΑΠΑΣΧΟΛ:201,00 ΣΥΝ. ΔΗΜΟΣ. :110,44 ΛΕΣΧ. ΜΟΝ:2,00

ΥΨΗΛ. ΕΥΘΗΝ. :36,00 ΜΤΑ Φ. Α. ΨΥΧΑΓ:0,40

ΕΞΟΜΑΛΥΝ. :279,00 ΠΑΓ. ΔΙΚΑΙΩ. :38,23 ΒΙΒΛΙΟΘΗ.:0,30

ΕΟΒ ΣΥΖΗΓ. :35,00 ΕΠΑΓΓ. ΑΠΟΚ.:38,23

ΕΟΒ ΤΕΚΝΟΥ :18,00 ΕΚΟΕΜΑ :9,56

ΑΥΞ. ΕΤΟΙΜΟΤ. :59,00 ΕΛΟΑΑ

ΕΙΔΙΚ. ΣΥΝΘΙΚ. :71,92 ΠΑΓ. ΔΙΚΑΙΩ. :64,47

ΕΛΧΑΟΣ :2,47

ΣΥΝΟΛΟ:1.656,76 ΣΥΝΟΛΟ:401,49

ΠΛΗΡΩΤΕΟ:1.212,67 ΣΥΝ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ:94,50

Ειμαι στην Αεροπορία από 3/8/2003 αυτός είναι ο μισθός μου, στο πληρωτέο υπάρχει μία διαφορά των 38,90 από δόση πού πληρώνω για ένα δάνειο πού έκανα από το ΜΤΑ

θα ηθελα να ρωτησω σχετικα μ το δανειο...

μετα απο ποσο καιρο μπορεις να παρεις δανειο απο μεσα;

Anonymous

ασχετοσ έγραψε:Φιλε διαφοτιστη εχω φιλαραΚΙ 6 χρονια σαν εσενα και λεει οτι περνει τωρα 1350 ευρω μαζι με παραμεθοριου μοθ λεει ψεματα ;1250 περνει ολα μαζι; Γιατι περνει και λεφτα απο την μοναδα
Εαν προσεξεις το μισθολογιο θα δεις οτι κ εγω περνω 1350 ευρω (1.212 πληρωτεο+38 το δανειο+94 φυλλο πορειασ =1344) δεν βαζω μεσα παραμεθοριο γιατι διαφερει σε ορισμενες μοναδες Κ σε ονομασια κ σε ποσο π. Χ στη λιμνο περνουν παραμεθοριο που αγγιζει τα 140 ευρω ενω στη ζήρο που ειναι στην κρητη Ν. Λασιθιου περνουν επιδομα απομακρυσμενης περιοχης που φτανει τα 110 ευρω και στην αθηνα καθολου. Αρα για να μην μπερδευεται ο κοσμος ας υπολογισουμε μονο τα παγεια ποσα (πληρωτεο+φυλλο πορειας) κ απο κει και υστερα καλοδεχουμενα και τα υπολοιπα
Anonymous

κοζανιτισα έγραψε:Ο άνδρας μου μπήκε το 2004 δηλ. Τρίτη σειρά εποπ και παίρνει 1250 ευρώ όλα μαζί δηλ επίδομα γάμου και εκτός έδρας. Εδώ που είμαστε δεν έχει παραμεθόριο, ελπίζω να βοήθησα.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες