Δηλαδη αν καποιος προσκομισε πτυχιο αει για το διορισμο του ως εποπ μετα την 7ετια θα παιρνει κατι εξτρα στον μισθο του; Η διαταγη το λεει, αυτοι το τηρουν ομως; Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: Υπαρχει διαταγη που αναφερει οτι : Εαν η προυπηρεσια σου ή η ειδικοτητα σου μοριοδοτηθηκαν για την καταταξη σου τοτε μετρανε και σε βαθμολογικη εξελιξη και σε μισθολογικη. Ολα αυτα ομως αφου μονιμοποιηθης γιατι τα πρωτα 7 χρονια θεωρησε Συμβασιουχος
προσεξε οχι οποιοδηποτε πτυχιο αυτο για το οποιο μοριοδοτηθηκες π. Χ εγω ως μηχανικος οχηματων εδωσα το χαρτι της σχολης μου (ΙΕΚ δημοσιου) και τα ενσημα μου μεγιστα που ζητουσαν 1 χρονου. Τωρα λοιπον μπορω του χρονου που συμπληρωνω 7 ετη να αναγνωρισω τα 2,5 ετη της σχολης μου + 5 χρονια που δουλευα εξω Για βαθμολογικη και μισθολογικη προαγωγη εαν ομως ειχα και ενα πτυχιο λ. Χ νομικης δεν αναγνωριζετε για των ιδιο σκοπο (βαθμολογικης και μισθολογικης προαγωγης) βεβαια δε γνωριζω αν μετρηση πουθενα αλλου. Ισχυει με ψηφισμα του προεδρου της Δημοκρατιας η διαταγη (ψηφισμα του κρατους) αυτηilly έγραψε:Δηλαδη αν καποιος προσκομισε πτυχιο αει γαι το διορισμο του ως εποπ μετα την 7ετια θα παιρνει κατι εξτρα στον μισθο του; Η διαταγη το λεει, αυτοι το τηρουν ομως; Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες...ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: Υπαρχει διαταγη που αναφερει οτι : Εαν η προυπηρεσια σου ή η ειδικοτητα σου μοριοδοτηθηκαν για την καταταξη σου τοτε μετρανε και σε βαθμολογικη εξελιξη και σε μισθολογικη. Ολα αυτα ομως αφου μονιμοποιηθης γιατι τα πρωτα 7 χρονια θεωρησε Συμβασιουχος
την δικαιουται εφοσον δουλευεις στον ιδιωτικο τομεα. Εαν δουλευες στο δημοσιο θα την επαιρνε ενας απο τους δυο. Το επιδομα τεκνου πεφτει στο δευτερο στα 7,5 ευρω και στο τριτο και πανω φτανει τα 45 ευρωilly έγραψε: Μπορεις να μας διαφωτισεις και σε κατι αλλο; Ξερεις αν ο αντρας δικαιουται στον στρατο την αδεια ανατροφης τεκνου εφοσον η γυναικα του δουλευει στον ιδιωτικο τομεα;18ευρω για το παιδι; Πολλα βρε, καταξοδευονται! Πολλες κρατησεις
πληρωνεται κανονικαilly έγραψε:Μαλιστα... Ευχαριστω πολυΤωρα σε ο, τι αφορα το παραπανω ερωτημα για την αδεια γνωριζεις κατι;
και αν αυτη η αδεια θα ειναι ανευ αποδοχων ή οχι;
Πλακα κανεις ετσι; Ελεος! Καλα αντι να ειναι επιπλεον και αλλα 18, πεφτει στο μισο; ΗλιθιοιΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: Το επιδομα τεκνου πεφτει στο δευτερο στα 7,5 ευρω
ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ (ΤΟ ΠΑΙΔΙ)illy έγραψε:Πλακα κανεις ετσι; Ελεος! Καλα αντι να ειναι επιπλεον και αλλα 18, πεφτει στο μισο; ΗλιθιοιΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: Το επιδομα τεκνου πεφτει στο δευτερο στα 7,5 ευρωΚαι εγω ετσι ξερω, πως τη δικαουται... Αλλα αν σε περιπτωση ειναι κ οι δυο στο δημοσιο, δεν εχουν το δικαιωμα να την παρουν μιση ο ενας και μιση ο αλλος;
ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ έγραψε: ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΒΑΣ. ΜΙΣΘΟΣ :824,00 ΦΟΡΟΣ :95,87
ΕΧΥ :131,84 ΥΓΕΙΟΝ :42,22
ΕΙΔΙΚ. ΑΠΑΣΧΟΛ:201,00 ΣΥΝ. ΔΗΜΟΣ. :110,44 ΛΕΣΧ. ΜΟΝ:2,00
ΥΨΗΛ. ΕΥΘΗΝ. :36,00 ΜΤΑ Φ. Α. ΨΥΧΑΓ:0,40
ΕΞΟΜΑΛΥΝ. :279,00 ΠΑΓ. ΔΙΚΑΙΩ. :38,23 ΒΙΒΛΙΟΘΗ.:0,30
ΕΟΒ ΣΥΖΗΓ. :35,00 ΕΠΑΓΓ. ΑΠΟΚ.:38,23
ΕΟΒ ΤΕΚΝΟΥ :18,00 ΕΚΟΕΜΑ :9,56
ΑΥΞ. ΕΤΟΙΜΟΤ. :59,00 ΕΛΟΑΑ
ΕΙΔΙΚ. ΣΥΝΘΙΚ. :71,92 ΠΑΓ. ΔΙΚΑΙΩ. :64,47
ΕΛΧΑΟΣ :2,47
ΣΥΝΟΛΟ:1.656,76 ΣΥΝΟΛΟ:401,49
ΠΛΗΡΩΤΕΟ:1.212,67 ΣΥΝ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ:94,50
Ειμαι στην Αεροπορία από 3/8/2003 αυτός είναι ο μισθός μου, στο πληρωτέο υπάρχει μία διαφορά των 38,90 από δόση πού πληρώνω για ένα δάνειο πού έκανα από το ΜΤΑ
θα ηθελα να ρωτησω σχετικα μ το δανειο...
μετα απο ποσο καιρο μπορεις να παρεις δανειο απο μεσα;
Εαν προσεξεις το μισθολογιο θα δεις οτι κ εγω περνω 1350 ευρω (1.212 πληρωτεο+38 το δανειο+94 φυλλο πορειασ =1344) δεν βαζω μεσα παραμεθοριο γιατι διαφερει σε ορισμενες μοναδες Κ σε ονομασια κ σε ποσο π. Χ στη λιμνο περνουν παραμεθοριο που αγγιζει τα 140 ευρω ενω στη ζήρο που ειναι στην κρητη Ν. Λασιθιου περνουν επιδομα απομακρυσμενης περιοχης που φτανει τα 110 ευρω και στην αθηνα καθολου. Αρα για να μην μπερδευεται ο κοσμος ας υπολογισουμε μονο τα παγεια ποσα (πληρωτεο+φυλλο πορειας) κ απο κει και υστερα καλοδεχουμενα και τα υπολοιπαασχετοσ έγραψε:Φιλε διαφοτιστη εχω φιλαραΚΙ 6 χρονια σαν εσενα και λεει οτι περνει τωρα 1350 ευρω μαζι με παραμεθοριου μοθ λεει ψεματα ;1250 περνει ολα μαζι; Γιατι περνει και λεφτα απο την μοναδα
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩκοζανιτισα έγραψε:Ο άνδρας μου μπήκε το 2004 δηλ. Τρίτη σειρά εποπ και παίρνει 1250 ευρώ όλα μαζί δηλ επίδομα γάμου και εκτός έδρας. Εδώ που είμαστε δεν έχει παραμεθόριο, ελπίζω να βοήθησα.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες