Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Η προθεσμία δηλώσεων είναι μέχρι και την Πέμπτη ή Πέμπτη δεν γίνεται να κάνει κάποιος δήλωση;
- Buddha
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Η καταληκτική ημερομηνία ειναι 22/4 τώρα τι να σου πω. Κάντην 21/4. Πρέπει δηλαδή αν την κάνεις τελευταία μέρα; 🤣Giorgos1 έγραψε: Η προθεσμία δηλώσεων είναι μέχρι και την Πέμπτη ή Πέμπτη δεν γίνεται να κάνει κάποιος δήλωση;
Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος. Έχω μία ερώτηση.Έχω στείλει αίτηση για εποπ, με εχουν καλέσει για ενα λαθος που δεν φαινοταν στην αιτηση και πριν 2 μερες μου ηρθε email να ξανα στειλω 2 στοιχεία για την επιτροπη. Εχει σταλθει σε ολους; Να εχω μια αλφα ελπιδα;
Buddha έγραψε:Η καταληκτική ημερομηνία ειναι 22/4 τώρα τι να σου πω. Κάντην 21/4. Πρέπει δηλαδή αν την κάνεις τελευταία μέρα; 🤣Giorgos1 έγραψε: Η προθεσμία δηλώσεων είναι μέχρι Και Την Πέμπτη ή Πέμπτη δεν γίνεται να κάνει κάποιος δήλωση;
Προσωπικά την έχω κάνει εδώ και μέρες, από περιέργεια

-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Ρε παιδιά κάνω την αίτηση! Που γράφει στο απολυτήριο τον στρατολογικό αριθμό; Έχω υπηρετήσει ΠΝ να σημειωθεί
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
George3243 έγραψε:Ρε παιδιά κάνω την αίτηση! Που γράφει στο απολυτήριο τον στρατολογικό αριθμό; Έχω υπηρετήσει ΠΝ να σημειωθεί
Στο απολυτήριο του ΠΝ αναγράφεται μόνο ο ΑΣΜ που είναι 4ψήφιος.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 56
Είπα και εγώ... Το βλέπω αυτό... Είναι σίγουρα αυτό ε;Και επίσης άλλη μια ερώτηση! Στην διεύθυνση κατοικίας. Εκεί π λέει αστυνομικό τμήμα τι εννοεί;
Θέλω να πω πως εγώ έχω μετακομίσει Αθήνα φέτος και είμαι από επαρχία... Βάζω την τωρινή μου διεύθυνση ή τον τόπο που μεγάλωσα και είμαι δηλωμένος;
Θέλω να πω πως εγώ έχω μετακομίσει Αθήνα φέτος και είμαι από επαρχία... Βάζω την τωρινή μου διεύθυνση ή τον τόπο που μεγάλωσα και είμαι δηλωμένος;
- Tanto
- Posts in topic: 6
George3243 έγραψε:Είπα και εγώ... Το βλέπω αυτό... Είναι σίγουρα αυτό ε;Και επίσης άλλη μια ερώτηση! Στην διεύθυνση κατοικίας. Εκεί π λέει αστυνομικό τμήμα τι εννοεί;
Θεωρω την τωρινη σου για να ερθει το χαρτι. Το λεω με αβεβαιοτητα ωστοσο.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Κάποιος ρώτησε για το cd ακτινογραφίας πως μερικά διαγνωστικά δεν δίνουν cd. Αν έχεις την ακτινογραφία δλδ την ακτίνα θώρακα ή αν έχεις εξεταστεί και έχει κάνει την γνωμάτευση ο ιατρός με σφραγίδα κτλ. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πάρε τηλέφωνο να μάθεις σίγουρα.210 6553861 62,63,64.Οι εξετάσεις του πίνακα Α πρέπει να είναι έτοιμες. Οι εξετάσεις του πίνακα Β γίνονται αργότερα.
- Buddha
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Παίδες έχω κάνει 6--7 φορές σε όλη μου τη ζωή ακτινογραφίες θώρακα. Είτε για ομάδες Β και Α εθνική που έπαιζα Handball είτε για στρατό και όπου αλλού ήταν. Ποτέ κανένας δεν με έδωσε Cd. Τι φάση; Δίνουν ακτινογραφίες MP4; 🤣🤣😂😂 Δεν ξέρω ρωτάω αλήθειαKolopsaro21 έγραψε: Κάποιος ρώτησε για το cd ακτινογραφίας πως μερικά διαγνωστικά δεν δίνουν cd. Αν έχεις την ακτινογραφία δλδ την ακτίνα θώρακα ή αν έχεις εξεταστεί και έχει κάνει την γνωμάτευση ο ιατρός με σφραγίδα κτλ. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πάρε τηλέφωνο να μάθεις σίγουρα.210 6553861 62,63,64.Οι εξετάσεις του πίνακα Α πρέπει να είναι έτοιμες. Οι εξετάσεις του πίνακα Β γίνονται αργότερα.
- espapadaki
- Posts in topic: 16
Υπάρχει κάποιος από τους πρώτους πρώτους υποψήφιος που να έχει απορριφθεί η αίτησή του; Επειδή έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία γι αυτό ρωτάω. Οι αιτήσεις είναι περίπου στις 13.400...
Επειδη και εγω εχω κανει 4-5 φορες. Μου εδιναν παντα την ακτινογραφια και το cd. Αυτη τη φορα, μου εδωσαν μονο το cd, χωρις την ακτινογραφια. Και μαλιστα με ρωτησαν αμα θελω 3 cd για τη καθε προκηρυξη ξεχωριστα😂 Να τονισω σε ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομειο!
-
- Posts in topic: 74
Παιδιά Μετά το άρθρο του amryvoice για την αεροπορία αλλάξανε την πλατφόρμα τους και μπαίνεις χωρίς κωδικούς taxis, η αίτηση που είχα σε προσωρινή αποθήκευση διαγραφηκε
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Από την αρχή χωρίς κωδικούς ήταν της αεροπορίας...Andri έγραψε:Παιδιά Μετά το άρθρο του amryvoice για την αεροπορία αλλάξανε την πλατφόρμα τους και μπαίνεις χωρίς κωδικούς taxis, η αίτηση που είχα σε προσωρινή αποθήκευση διαγραφηκε
- Mortar
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 255
Σωστά. Δε ζητούσε κωδικούς ούτως ή άλλως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης