Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Giorgos1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Giorgos1 »

Η προθεσμία δηλώσεων είναι μέχρι και την Πέμπτη ή Πέμπτη δεν γίνεται να κάνει κάποιος δήλωση;
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Giorgos1 έγραψε: Η προθεσμία δηλώσεων είναι μέχρι και την Πέμπτη ή Πέμπτη δεν γίνεται να κάνει κάποιος δήλωση;
Η καταληκτική ημερομηνία ειναι 22/4 τώρα τι να σου πω. Κάντην 21/4. Πρέπει δηλαδή αν την κάνεις τελευταία μέρα; 🤣
Logic2121
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Logic2121 »

Καλησπέρα σας, είμαι νέο μέλος. Έχω μία ερώτηση.Έχω στείλει αίτηση για εποπ, με εχουν καλέσει για ενα λαθος που δεν φαινοταν στην αιτηση και πριν 2 μερες μου ηρθε email να ξανα στειλω 2 στοιχεία για την επιτροπη. Εχει σταλθει σε ολους; Να εχω μια αλφα ελπιδα;

Giorgos1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Giorgos1 »

Buddha έγραψε:
Giorgos1 έγραψε: Η προθεσμία δηλώσεων είναι μέχρι Και Την Πέμπτη ή Πέμπτη δεν γίνεται να κάνει κάποιος δήλωση;
Η καταληκτική ημερομηνία ειναι 22/4 τώρα τι να σου πω. Κάντην 21/4. Πρέπει δηλαδή αν την κάνεις τελευταία μέρα; 🤣

Προσωπικά την έχω κάνει εδώ και μέρες, από περιέργειαΕικόνα

George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Ρε παιδιά κάνω την αίτηση! Που γράφει στο απολυτήριο τον στρατολογικό αριθμό; Έχω υπηρετήσει ΠΝ να σημειωθεί
Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tanto »

George3243 έγραψε:Ρε παιδιά κάνω την αίτηση! Που γράφει στο απολυτήριο τον στρατολογικό αριθμό; Έχω υπηρετήσει ΠΝ να σημειωθεί

Στο απολυτήριο του ΠΝ αναγράφεται μόνο ο ΑΣΜ που είναι 4ψήφιος.

George3243
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από George3243 »

Είπα και εγώ... Το βλέπω αυτό... Είναι σίγουρα αυτό ε;Και επίσης άλλη μια ερώτηση! Στην διεύθυνση κατοικίας. Εκεί π λέει αστυνομικό τμήμα τι εννοεί;

Θέλω να πω πως εγώ έχω μετακομίσει Αθήνα φέτος και είμαι από επαρχία... Βάζω την τωρινή μου διεύθυνση ή τον τόπο που μεγάλωσα και είμαι δηλωμένος;

Άβαταρ μέλους
Tanto
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Tanto »

George3243 έγραψε:Είπα και εγώ... Το βλέπω αυτό... Είναι σίγουρα αυτό ε;Και επίσης άλλη μια ερώτηση! Στην διεύθυνση κατοικίας. Εκεί π λέει αστυνομικό τμήμα τι εννοεί;

Θέλω να πω πως εγώ έχω μετακομίσει Αθήνα φέτος και είμαι από επαρχία... Βάζω την τωρινή μου διεύθυνση ή τον τόπο που μεγάλωσα και είμαι δηλωμένος;

Θεωρω την τωρινη σου για να ερθει το χαρτι. Το λεω με αβεβαιοτητα ωστοσο.

Kolopsaro21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kolopsaro21 »

Κάποιος ρώτησε για το cd ακτινογραφίας πως μερικά διαγνωστικά δεν δίνουν cd. Αν έχεις την ακτινογραφία δλδ την ακτίνα θώρακα ή αν έχεις εξεταστεί και έχει κάνει την γνωμάτευση ο ιατρός με σφραγίδα κτλ. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πάρε τηλέφωνο να μάθεις σίγουρα.210 6553861 62,63,64.Οι εξετάσεις του πίνακα Α πρέπει να είναι έτοιμες. Οι εξετάσεις του πίνακα Β γίνονται αργότερα.

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Kolopsaro21 έγραψε: Κάποιος ρώτησε για το cd ακτινογραφίας πως μερικά διαγνωστικά δεν δίνουν cd. Αν έχεις την ακτινογραφία δλδ την ακτίνα θώρακα ή αν έχεις εξεταστεί και έχει κάνει την γνωμάτευση ο ιατρός με σφραγίδα κτλ. Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Πάρε τηλέφωνο να μάθεις σίγουρα.210 6553861 62,63,64.Οι εξετάσεις του πίνακα Α πρέπει να είναι έτοιμες. Οι εξετάσεις του πίνακα Β γίνονται αργότερα.

Παίδες έχω κάνει 6--7 φορές σε όλη μου τη ζωή ακτινογραφίες θώρακα. Είτε για ομάδες Β και Α εθνική που έπαιζα Handball είτε για στρατό και όπου αλλού ήταν. Ποτέ κανένας δεν με έδωσε Cd. Τι φάση; Δίνουν ακτινογραφίες MP4; 🤣🤣😂😂 Δεν ξέρω ρωτάω αλήθεια
Άβαταρ μέλους
espapadaki
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από espapadaki »

Υπάρχει κάποιος από τους πρώτους πρώτους υποψήφιος που να έχει απορριφθεί η αίτησή του; Επειδή έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία γι αυτό ρωτάω. Οι αιτήσεις είναι περίπου στις 13.400...
md_dm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από md_dm »

Επειδη και εγω εχω κανει 4-5 φορες. Μου εδιναν παντα την ακτινογραφια και το cd. Αυτη τη φορα, μου εδωσαν μονο το cd, χωρις την ακτινογραφια. Και μαλιστα με ρωτησαν αμα θελω 3 cd για τη καθε προκηρυξη ξεχωριστα😂 Να τονισω σε ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομειο!
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Παιδιά Μετά το άρθρο του amryvoice για την αεροπορία αλλάξανε την πλατφόρμα τους και μπαίνεις χωρίς κωδικούς taxis, η αίτηση που είχα σε προσωρινή αποθήκευση διαγραφηκε
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Liontarina »

Andri έγραψε:Παιδιά Μετά το άρθρο του amryvoice για την αεροπορία αλλάξανε την πλατφόρμα τους και μπαίνεις χωρίς κωδικούς taxis, η αίτηση που είχα σε προσωρινή αποθήκευση διαγραφηκε
Από την αρχή χωρίς κωδικούς ήταν της αεροπορίας...

Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από Mortar »

Σωστά. Δε ζητούσε κωδικούς ούτως ή άλλως.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες