Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Kostasthegreek έγραψε:Καλημερες, έκανα τα χαρτια μου σήμερα... Μου έβγαλε ΚΑ 12191

τόσες είναι οι αιτήσεις στο ΣΞ δηλαδή;

ναι ο αριθμος των αιτήσεων είναι και βαλε εχουμε ακομα

ξερουμε μετα από ποσο καιρο θα ανκοινωθει ο αρθμος των αιτήσεων; ΄θα είναι συνολικα μαζι και οι ακυρες ή μονο οσες είναι εγκυρες;

Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

anonymous19970 έγραψε:Ελα θεοδωρε οπως λες αυτος δεν ειναι σωστος τροπος να μιλαει μια γυναικα και αυτο που κανεις εσυ δεν ειναι σωστο για εναν αντρα. Οταν εγραψες στην κοπελα χωρις να ξερεις τιποτα κατι θα εκανε το βυσμα σου φουλ ειρωνεια ηταν αλλα τελος παντων.

δεν νομιζω να ειπα κατι που την ειρωνευτηκα, απλως το ειπα για πλακα χωρις να εχω καποια άλλη προθεση

δεν ηξερα ότι θα επερνε τετοια διασταση για έναν ασημαντο λογο

Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Παιδιά έχουμε ακόμα 6 μέρες για να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις και πλησιάζει σήμερα τα 13κ άτομα στον στρατό ξηράς και νορμάλ καμία 12κ αεροπορία ναυτικό ποιος ξέρει πόσα εκτιμάω ότι θα φτάσουν από 20κ αεροπορία και στρατό ξηράς
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από lazlo »

Καλησπερα εχω κανει τα χαρτια μου για την Π. Α.Προσπαθω να κανω τα χαρτια μου για το στρατο ξηρας, δν μ ζηταει ομως δικαιλογητικα οπως μου ζητουσε στην Π. Α.(πολυτεκνο, απολυτυριο λυκειου κλπ).

Το εχει κανει και εσας αυτο; Αναρωτιεμαι επειδη μ τα ζητησε στην Π. Α. Δν μ τα ζηταει ξανα τωρα στο στρατο ξηρας.

Επισης μηπως ζηταει τα χαρτια μετα την οριστικη υποβολη;

Parkheew
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Parkheew »

Παιδιά μία ερώτηση αν ξέρετε. Όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα (πρώτα ο Θεός) θα λέει την σειρά που περάσαμε; Θα ξέρω αν είμαι πρώτη επιλογή η επιλαχών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος την ακτινογραφία θώρακος να μας πει που πήγε;

Εγώ έκλεισα ραντεβού σε διαγνωστικό ιδιωτικό κέντρο και στη σφραγίδα του ιατρού μου έβαλε την σφραγίδα του διαγνωστικού κέντρου διότι λέει ο γιατρός στα διαγνωστικά δεν έχει την δικιά του σφραγίδα.

Στην υπογραφή πάντως μπήκε η υπογραφή του γιατρού. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία από το φόρουμ;

Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά

EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας

Lazlo, κολλάει το σύστημα μάλλον. Μπες λιγακι πιο μετά
Amaragos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Amaragos »

EIRINI96 έγραψε:Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος την ακτινογραφία θώρακος να μας πει που πήγε;

Εγώ έκλεισα ραντεβού σε διαγνωστικό ιδιωτικό κέντρο και στη σφραγίδα του ιατρού μου έβαλε την σφραγίδα του διαγνωστικού κέντρου διότι λέει ο γιατρός στα διαγνωστικά δεν έχει την δικιά του σφραγίδα.

Στην υπογραφή πάντως μπήκε η υπογραφή του γιατρού. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία από το φόρουμ;

Εμενα προσωπικα μου την εγραψε ο παθολογος να την κανω, πηγα στο διαγνωστικο την εκανα και θα παω ξανα στον παθολογο με την ακτινογραφια για να συμπληρωσει τα κουτακια εφοσον δει την ακτινογραφια

Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

EIRINI96 έγραψε: Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος την ακτινογραφία θώρακος να μας πει που πήγε;

Εγώ πήγα στη Βιοϊατρική. Μου κάνανε τις εξετάσεις από το 1 έως το 3. Μου τα υπέγραψαν. Έβαλαν σφραγίδες και οι γνωματεύσεις είναι σε ξεχωριστά φυλλα από πίσω γιατί δεν χωρούσαν στο τετραγωνάκι που έχει στο χαρτί. ΩΡΛ και οφθαλμίατρο πήγα έξω και εκεί τα ίδια. Το μόνο θέμα είναι ότι με έφυγαν πολλά λεφτά. Μια 200αρα έφυγε για 2 ώρες δουλειά συνολικά
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Buddha έγραψε:
EIRINI96 έγραψε: Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος την ακτινογραφία θώρακος να μας πει που πήγε;

Εγώ πήγα στη Βιοϊατρική. Μου κάνανε τις εξετάσεις από το 1 έως το 3. Μου τα υπέγραψαν. Έβαλαν σφραγίδες και οι γνωματεύσεις είναι σε ξεχωριστά φυλλα από πίσω γιατί δεν χωρούσαν στο τετραγωνάκι που έχει στο χαρτί. ΩΡΛ και οφθαλμίατρο πήγα έξω και εκεί τα ίδια. Το μόνο θέμα είναι ότι με έφυγαν πολλά λεφτά. Μια 200αρα έφυγε για 2 ώρες δουλειά συνολικά

ο οφθαλμίατρος σου εδωσε ξεχωριστο χαρτι ή απλως σημειωσε πανω΄;

Kolopsaro21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kolopsaro21 »

Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο Βούλα με εξαίρεση την εξέταση αίματος την οποία έκανα στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Κανονικά σε όλες τις εξετάσεις σημείωσαν γνωματεύσεις και βάλανε σφραγίδα και υπογραφή. Στην ερώτηση που λέει ο φίλος πιο πάνω, φίλε εφόσον έχεις σε ξεχωριστά χαρτιά την γνωμάτευση των ιατρών με σφραγίδα, ημερομηνία,&Υπογραφή δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Στην ακτινογραφία θώρακα να έχετε μαζί σας και το cd που σας έδωσαν συν την γνωμάτευση την ξεχωριστή τους είπα να σημειώσουν την γνωμάτευση και στην αίτηση. Δεν αρνήθηκε κανένας τους.
EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας

Γραφτά κι εσύ βρε με το ταμείο. Να πληρώσεις 10? για τις εξετάσεις και 10? για την συνταγογράφηση. 😛😛
Άβαταρ μέλους
Crab_GR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Crab_GR »

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι Να μας καλέσουν για τα υγειονομικα οταν τα ανακοινώσουν σωστά;
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

theodoros έγραψε:ο οφθαλμίατρος σου εδωσε ξεχωριστο χαρτι ή απλως σημειωσε πανω΄;
Ο οφθαλμίατρος σημείωσε επάνω. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη γνωμάτευση να δώσει παρά μόνο αυτή που γράφει στο χαρτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 17, 2021 11:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Buddha έγραψε:
theodoros έγραψε:ο οφθαλμίατρος σου εδωσε ξεχωριστο χαρτι ή απλως σημειωσε πανω΄;
Ο οφθαλμίατρος σημείωσε επάνω. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη γνωμάτευση να δώσει παρά μόνο αυτή που γράφει στο χαρτι
΄

οκ.υπαρχει περιπτωση να μας εξετασουν και αυτοι στους γιατρους του πινακα Α;

Kolopsaro21 έγραψε:Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο Βούλα με εξαίρεση την εξέταση αίματος την οποία έκανα στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Κανονικά σε όλες τις εξετάσεις σημείωσαν γνωματεύσεις και βάλανε σφραγίδα και υπογραφή. Στην ερώτηση που λέει ο φίλος πιο πάνω, φίλε εφόσον έχεις σε ξεχωριστά χαρτιά την γνωμάτευση των ιατρών με σφραγίδα, ημερομηνία,&Υπογραφή δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Στην ακτινογραφία θώρακα να έχετε μαζί σας και το cd που σας έδωσαν συν την γνωμάτευση την ξεχωριστή τους είπα να σημειώσουν την γνωμάτευση και στην αίτηση. Δεν αρνήθηκε κανένας τους.

μερρικα διαγνωστηκα-νοσοκομεια δεν βγαζουν σε cd λετε να υπαρξει θεμα;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες