anonymous19970 έγραψε:Ελα θεοδωρε οπως λες αυτος δεν ειναι σωστος τροπος να μιλαει μια γυναικα και αυτο που κανεις εσυ δεν ειναι σωστο για εναν αντρα. Οταν εγραψες στην κοπελα χωρις να ξερεις τιποτα κατι θα εκανε το βυσμα σου φουλ ειρωνεια ηταν αλλα τελος παντων.
δεν νομιζω να ειπα κατι που την ειρωνευτηκα, απλως το ειπα για πλακα χωρις να εχω καποια άλλη προθεση
δεν ηξερα ότι θα επερνε τετοια διασταση για έναν ασημαντο λογο
Παιδιά έχουμε ακόμα 6 μέρες για να ολοκληρωθούν οι αιτήσεις και πλησιάζει σήμερα τα 13κ άτομα στον στρατό ξηράς και νορμάλ καμία 12κ αεροπορία ναυτικό ποιος ξέρει πόσα εκτιμάω ότι θα φτάσουν από 20κ αεροπορία και στρατό ξηράς
Καλησπερα εχω κανει τα χαρτια μου για την Π. Α.Προσπαθω να κανω τα χαρτια μου για το στρατο ξηρας, δν μ ζηταει ομως δικαιλογητικα οπως μου ζητουσε στην Π. Α.(πολυτεκνο, απολυτυριο λυκειου κλπ).
Το εχει κανει και εσας αυτο; Αναρωτιεμαι επειδη μ τα ζητησε στην Π. Α. Δν μ τα ζηταει ξανα τωρα στο στρατο ξηρας.
Επισης μηπως ζηταει τα χαρτια μετα την οριστικη υποβολη;
Παιδιά μία ερώτηση αν ξέρετε. Όταν με το καλό βγουν τα αποτελέσματα (πρώτα ο Θεός) θα λέει την σειρά που περάσαμε; Θα ξέρω αν είμαι πρώτη επιλογή η επιλαχών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος την ακτινογραφία θώρακος να μας πει που πήγε;
Εγώ έκλεισα ραντεβού σε διαγνωστικό ιδιωτικό κέντρο και στη σφραγίδα του ιατρού μου έβαλε την σφραγίδα του διαγνωστικού κέντρου διότι λέει ο γιατρός στα διαγνωστικά δεν έχει την δικιά του σφραγίδα.
Στην υπογραφή πάντως μπήκε η υπογραφή του γιατρού. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία από το φόρουμ;
EIRINI96 έγραψε:Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος την ακτινογραφία θώρακος να μας πει που πήγε;
Εγώ έκλεισα ραντεβού σε διαγνωστικό ιδιωτικό κέντρο και στη σφραγίδα του ιατρού μου έβαλε την σφραγίδα του διαγνωστικού κέντρου διότι λέει ο γιατρός στα διαγνωστικά δεν έχει την δικιά του σφραγίδα.
Στην υπογραφή πάντως μπήκε η υπογραφή του γιατρού. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία από το φόρουμ;
Ευχαριστώ πολύ όλα τα παιδιά
Εμενα προσωπικα μου την εγραψε ο παθολογος να την κανω, πηγα στο διαγνωστικο την εκανα και θα παω ξανα στον παθολογο με την ακτινογραφια για να συμπληρωσει τα κουτακια εφοσον δει την ακτινογραφια
EIRINI96 έγραψε: Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος την ακτινογραφία θώρακος να μας πει που πήγε;
Εγώ πήγα στη Βιοϊατρική. Μου κάνανε τις εξετάσεις από το 1 έως το 3. Μου τα υπέγραψαν. Έβαλαν σφραγίδες και οι γνωματεύσεις είναι σε ξεχωριστά φυλλα από πίσω γιατί δεν χωρούσαν στο τετραγωνάκι που έχει στο χαρτί. ΩΡΛ και οφθαλμίατρο πήγα έξω και εκεί τα ίδια. Το μόνο θέμα είναι ότι με έφυγαν πολλά λεφτά. Μια 200αρα έφυγε για 2 ώρες δουλειά συνολικά
EIRINI96 έγραψε: Καλησπέρα. Έχει κάνει κάποιος την ακτινογραφία θώρακος να μας πει που πήγε;
Εγώ πήγα στη Βιοϊατρική. Μου κάνανε τις εξετάσεις από το 1 έως το 3. Μου τα υπέγραψαν. Έβαλαν σφραγίδες και οι γνωματεύσεις είναι σε ξεχωριστά φυλλα από πίσω γιατί δεν χωρούσαν στο τετραγωνάκι που έχει στο χαρτί. ΩΡΛ και οφθαλμίατρο πήγα έξω και εκεί τα ίδια. Το μόνο θέμα είναι ότι με έφυγαν πολλά λεφτά. Μια 200αρα έφυγε για 2 ώρες δουλειά συνολικά
ο οφθαλμίατρος σου εδωσε ξεχωριστο χαρτι ή απλως σημειωσε πανω΄;
Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο Βούλα με εξαίρεση την εξέταση αίματος την οποία έκανα στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Κανονικά σε όλες τις εξετάσεις σημείωσαν γνωματεύσεις και βάλανε σφραγίδα και υπογραφή. Στην ερώτηση που λέει ο φίλος πιο πάνω, φίλε εφόσον έχεις σε ξεχωριστά χαρτιά την γνωμάτευση των ιατρών με σφραγίδα, ημερομηνία,&Υπογραφή δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Στην ακτινογραφία θώρακα να έχετε μαζί σας και το cd που σας έδωσαν συν την γνωμάτευση την ξεχωριστή τους είπα να σημειώσουν την γνωμάτευση και στην αίτηση. Δεν αρνήθηκε κανένας τους.
Ο οφθαλμίατρος σημείωσε επάνω. Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη γνωμάτευση να δώσει παρά μόνο αυτή που γράφει στο χαρτι
΄
οκ.υπαρχει περιπτωση να μας εξετασουν και αυτοι στους γιατρους του πινακα Α;
Kolopsaro21 έγραψε:Εγώ έκανα όλες τις εξετάσεις στο νοσοκομείο Βούλα με εξαίρεση την εξέταση αίματος την οποία έκανα στο ΙΚΑ Καλλιθέας. Κανονικά σε όλες τις εξετάσεις σημείωσαν γνωματεύσεις και βάλανε σφραγίδα και υπογραφή. Στην ερώτηση που λέει ο φίλος πιο πάνω, φίλε εφόσον έχεις σε ξεχωριστά χαρτιά την γνωμάτευση των ιατρών με σφραγίδα, ημερομηνία,&Υπογραφή δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Στην ακτινογραφία θώρακα να έχετε μαζί σας και το cd που σας έδωσαν συν την γνωμάτευση την ξεχωριστή τους είπα να σημειώσουν την γνωμάτευση και στην αίτηση. Δεν αρνήθηκε κανένας τους.
μερρικα διαγνωστηκα-νοσοκομεια δεν βγαζουν σε cd λετε να υπαρξει θεμα;