alexmpss έγραψε:Καλησπέρα παιδιά Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω
Ήμουν καταδρομέας αλεξιπτωτιστής έχω δίπλωμα Β και Γ προφ και απολυτήριο 15 ειδικότητα τφ
Είναι καλύτερα να κάνω στην ειδικότητα μου που παίρνει μόνο 4 άτομα η σε μια άλλη ειδικών δυνάμεων που παίρνει 20 η 30 για παράδειγμα
Αρχικά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τα διπλώματα οδήγησης δεν μοριοδοτούντε αθροιστικά όπως νόμιζα και εγώ αλλά μόνο αυτό που θα δηλώσεις οπότε θα πάρεις 100 από το δίπλωμα Γ
στο δεύτερο κομμάτι σε συμφέρει να δηλώσεις Ειδικές γιατί τα μόρια σου θα είναι τα εξής
λύκειο 180
διπλ Γ 100
αγγλ 150
θητεία 90
προυπ 150
ειδικες 100
σύνολο 770 αν ώμος δηλώσεις κάτι άλλο εκτός ειδικών χάνεις τα 100 μορια των ειδικών
re pate kala re έγραψε:Αρχικά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τα διπλώματα οδήγησης δεν μοριοδοτούνται αθροιστικά όπως νόμιζα και εγώ αλλά μόνο αυτό που θα δηλώσεις οπότε θα πάρεις 100 από το δίπλωμα Γ
στο δεύτερο κομμάτι σε συμφέρει να δηλώσεις Ειδικές γιατί τα μόρια σου θα είναι τα εξής
λύκειο 180
διπλ Γ 100
αγγλ 150
θητεία 90
προυπ 150
ειδικες 100
σύνολο 770 αν ώμος δηλώσεις κάτι άλλο εκτός ειδικών χάνεις τα 100 μορια των ειδικών
φιλε αν δεν γνωρίζεις κάτι μη παιρνεις την ευθύνη να κατευθύνσεις λανθασμένα άτομα που παρακολουθούν... Αν δηλώσει ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα εκτός ειδικών δυνάμεων μια χαρά παιρνει τα 100 μόρια... Αν δεν γνωρίζετε κάτι μη το λέτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 11, 2021 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ σκαναρα την ταυτότητα μου απευθείας και την μεταφορτωσα σε αρχείο pdf. Ένας φίλος μου μου είπε ότι πρέπει να τη βγάλω φωτοτυπία πρώτα και μετά να σκαναρω την ίδια τη φωτοτυπία.
re pate kala re έγραψε:Αρχικά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τα διπλώματα οδήγησης δεν μοριοδοτούνται αθροιστικά όπως νόμιζα και εγώ αλλά μόνο αυτό που θα δηλώσεις οπότε θα πάρεις 100 από το δίπλωμα Γ
λύκειο 180
διπλ Γ 100
αγγλ 150
θητεία 90
προυπ 150
ειδικες 100
φιλε αν δεν γνωρίζεις κάτι μη παιρνεις την ευθύνη να κατευθύνσεις λανθασμένα άτομα που παρακολουθούν... Αν δηλώσει ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα εκτός ειδικών δυνάμεων μια χαρά παιρνει τα 100 μόρια... Αν δεν γνωρίζετε κάτι μη το λέτε.
Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις εκτός ειδικών δυνάμεων δεν τα παίρνει τα 100 παίρνει μόνο την προυπηρεσια της ειδικότητας
1) εχω πτυχιο απο επαλ με βαθμο 18 και βαθμο απολυτηριου με κατωτερο βαθμο, ποιο πτυχιο μοριοδοτείται;2) εχω 9μηνη προυπηρεσια στην μοναδα που δηλωσα ενδιαφερον.
3) εχω πτυχιο αγγλικων Γ2.
4) προερχομαι απο 3τεκνη οικογενεια.
5) η μητερα μου πασχει απο ψυχικη ασθενεια και εχει αναπηρια 67%, μοριοδοτείται;
6) εχω θητεια στις ειδικες δυναμεις
7) εχω 2 πτυχια απο σχολεια ειδικων δυναμεων.
8) εχω β κατηγοριας διπλωμα οδηγησης.
9) εχω βεβαιωση εργασιακης εμπειριας οπλιτων θητειας απο την μοναδα που υπηρετησα, παιζει ρολο;
λύκειο 180
διπλ Γ 100
αγγλ 150
θητεία 90
προυπ 150
ειδικες 100
Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις εκτός ειδικών δυνάμεων δεν τα παίρνει τα 100 παίρνει μόνο την προυπηρεσια της ειδικότητας
Το λέει ξεκάθαρα στη μοριοδοτηση ότι τα περνεις σε ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα αλλυ κλάδου το ένοπλον δυνάμεων... Παρακαλώ κάποιος να με επιβεβαίωση που γνωρίζει για να γίνει σωστή ενημέρωση στα παιδιά που παρακολουθούν
λύκειο 180
διπλ Γ 100
αγγλ 150
θητεία 90
προυπ 150
ειδικες 100
Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότητα, εφόσον οι υποψήφιοι επιθυμούν να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη, ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων... Πόσο πιο ξεκάθαρο να στο. Κάνω; Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας αυτή τιν στιγμή.
Μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθει με ακριβές ημερομηνίες ομως οσοι γνωρίζετε περίπου ξέρετε πότε θα ολοκληρωθεί ολη αυτη η διαδικασία. Δηλαδή ποτε θα είναι έτοιμοι να μας καλέσουν μεσα οσοι περάσουμε...
alexmpss έγραψε:Άρα καλύτερα να δηλώσω εδ σε άλλη ειδικότητα η εδ στην ειδικότητα μου που παίρνει μόνο 4 άτομα Επίσης τφ σε ποιες ειδικότητες δίνει μόρια ευχαριστώ
έχεις αρκετά μόρια σε συμφέρει αλλά θεωρώ καλυτέρα σκετο ΠΖ