Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
marine_94
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από marine_94 »

ΑΟΥΑΟΥΑ έγραψε:Marine94 τι εσσο είσαι;

363 σειρά

Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από alexmpss »

Καλησπέρα παιδιά Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω

Ήμουν καταδρομέας αλεξιπτωτιστής έχω δίπλωμα Β και Γ προφ και απολυτήριο 15 ειδικότητα τφ

Είναι καλύτερα να κάνω στην ειδικότητα μου που παίρνει μόνο 4 άτομα η σε μια άλλη ειδικών δυνάμεων που παίρνει 20 η 30 για παράδειγμα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

alexmpss έγραψε:Καλησπέρα παιδιά Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω

Ήμουν καταδρομέας αλεξιπτωτιστής έχω δίπλωμα Β και Γ προφ και απολυτήριο 15 ειδικότητα τφ

Είναι καλύτερα να κάνω στην ειδικότητα μου που παίρνει μόνο 4 άτομα η σε μια άλλη ειδικών δυνάμεων που παίρνει 20 η 30 για παράδειγμα

Αρχικά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τα διπλώματα οδήγησης δεν μοριοδοτούντε αθροιστικά όπως νόμιζα και εγώ αλλά μόνο αυτό που θα δηλώσεις οπότε θα πάρεις 100 από το δίπλωμα Γ

στο δεύτερο κομμάτι σε συμφέρει να δηλώσεις Ειδικές γιατί τα μόρια σου θα είναι τα εξής

λύκειο 180

διπλ Γ 100

αγγλ 150

θητεία 90

προυπ 150

ειδικες 100

σύνολο 770 αν ώμος δηλώσεις κάτι άλλο εκτός ειδικών χάνεις τα 100 μορια των ειδικών

Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Eidikon apostolon »

re pate kala re έγραψε:Αρχικά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τα διπλώματα οδήγησης δεν μοριοδοτούνται αθροιστικά όπως νόμιζα και εγώ αλλά μόνο αυτό που θα δηλώσεις οπότε θα πάρεις 100 από το δίπλωμα Γ

στο δεύτερο κομμάτι σε συμφέρει να δηλώσεις Ειδικές γιατί τα μόρια σου θα είναι τα εξής

λύκειο 180

διπλ Γ 100

αγγλ 150

θητεία 90

προυπ 150

ειδικες 100

σύνολο 770 αν ώμος δηλώσεις κάτι άλλο εκτός ειδικών χάνεις τα 100 μορια των ειδικών

φιλε αν δεν γνωρίζεις κάτι μη παιρνεις την ευθύνη να κατευθύνσεις λανθασμένα άτομα που παρακολουθούν... Αν δηλώσει ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα εκτός ειδικών δυνάμεων μια χαρά παιρνει τα 100 μόρια... Αν δεν γνωρίζετε κάτι μη το λέτε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Απρ 11, 2021 6:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Καλησπέρα μια ερώτηση για το σκαναρισμα.

Εγώ σκαναρα την ταυτότητα μου απευθείας και την μεταφορτωσα σε αρχείο pdf. Ένας φίλος μου μου είπε ότι πρέπει να τη βγάλω φωτοτυπία πρώτα και μετά να σκαναρω την ίδια τη φωτοτυπία.

Είναι λάθος έτσι όπως το έκανα;

Ευχαριστώ

Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Ειρήνη κανένα απολύτως θέμα το πως θα τα ανεβάσεις, αρκεί να είναι ευκρινεί τα στοιχεία μπρος πίσω και να ανέβουν σε ίδιο pdf με τίτλο ταυτότητα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Eidikon apostolon έγραψε:
re pate kala re έγραψε:Αρχικά να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τα διπλώματα οδήγησης δεν μοριοδοτούνται αθροιστικά όπως νόμιζα και εγώ αλλά μόνο αυτό που θα δηλώσεις οπότε θα πάρεις 100 από το δίπλωμα Γ

λύκειο 180

διπλ Γ 100

αγγλ 150

θητεία 90

προυπ 150

ειδικες 100

φιλε αν δεν γνωρίζεις κάτι μη παιρνεις την ευθύνη να κατευθύνσεις λανθασμένα άτομα που παρακολουθούν... Αν δηλώσει ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα εκτός ειδικών δυνάμεων μια χαρά παιρνει τα 100 μόρια... Αν δεν γνωρίζετε κάτι μη το λέτε.

Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις εκτός ειδικών δυνάμεων δεν τα παίρνει τα 100 παίρνει μόνο την προυπηρεσια της ειδικότητας

Άβαταρ μέλους
alexmpss
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από alexmpss »

Άρα καλύτερα να δηλώσω εδ σε άλλη ειδικότητα η εδ στην ειδικότητα μου που παίρνει μόνο 4 άτομα Επίσης τφ σε ποιες ειδικότητες δίνει μόρια ευχαριστώ

EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Andri ευχαριστω.

Εγώ τα ανέβασα σε ξεχωριστό pdf την μπροστινή πλευρά και την πίσω πλευρά και τα δέχτηκε το σύστημα. Δεν θα υπάρχει θέμα έτσι;

poisonkp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από poisonkp »

Καλησπερα σε ολους,

1) εχω πτυχιο απο επαλ με βαθμο 18 και βαθμο απολυτηριου με κατωτερο βαθμο, ποιο πτυχιο μοριοδοτείται;2) εχω 9μηνη προυπηρεσια στην μοναδα που δηλωσα ενδιαφερον.

3) εχω πτυχιο αγγλικων Γ2.

4) προερχομαι απο 3τεκνη οικογενεια.

5) η μητερα μου πασχει απο ψυχικη ασθενεια και εχει αναπηρια 67%, μοριοδοτείται;

6) εχω θητεια στις ειδικες δυναμεις

7) εχω 2 πτυχια απο σχολεια ειδικων δυναμεων.

8) εχω β κατηγοριας διπλωμα οδηγησης.

9) εχω βεβαιωση εργασιακης εμπειριας οπλιτων θητειας απο την μοναδα που υπηρετησα, παιζει ρολο;

εχω καμια ελπιδα; Ζητανε λιγα ατομα.

Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

re pate kala re έγραψε:

λύκειο 180

διπλ Γ 100

αγγλ 150

θητεία 90

προυπ 150

ειδικες 100

Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις εκτός ειδικών δυνάμεων δεν τα παίρνει τα 100 παίρνει μόνο την προυπηρεσια της ειδικότητας

Το λέει ξεκάθαρα στη μοριοδοτηση ότι τα περνεις σε ίδια η αντίστοιχη ειδικότητα αλλυ κλάδου το ένοπλον δυνάμεων... Παρακαλώ κάποιος να με επιβεβαίωση που γνωρίζει για να γίνει σωστή ενημέρωση στα παιδιά που παρακολουθούν

Eidikon apostolon
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

re pate kala re έγραψε:

λύκειο 180

διπλ Γ 100

αγγλ 150

θητεία 90

προυπ 150

ειδικες 100

Υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες στις Ειδικές Δυνάμεις με οποιαδήποτε ειδικότητα, εφόσον οι υποψήφιοι επιθυμούν να καταταγούν στην ίδια ή σε αντίστοιχη, ειδικότητα άλλου κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων... Πόσο πιο ξεκάθαρο να στο. Κάνω; Προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας αυτή τιν στιγμή.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

EIRINI96 έγραψε: Andri ευχαριστω.

Εγώ τα ανέβασα σε ξεχωριστό pdf την μπροστινή πλευρά και την πίσω πλευρά και τα δέχτηκε το σύστημα. Δεν θα υπάρχει θέμα έτσι;

γιατι δεν τα ανεβασες σε ένα αρχειο και κάθε ενδεχομενο ;

αν θα υπαρξει πρόβλημα θα το δεις όταν θα βγουν τα αποτελεσματα

Άβαταρ μέλους
Crab_GR
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Crab_GR »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους!

Μια ερώτηση που δεν μπορεί να απαντηθει με ακριβές ημερομηνίες ομως οσοι γνωρίζετε περίπου ξέρετε πότε θα ολοκληρωθεί ολη αυτη η διαδικασία. Δηλαδή ποτε θα είναι έτοιμοι να μας καλέσουν μεσα οσοι περάσουμε...

Ευχαριστώ!

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

alexmpss έγραψε:Άρα καλύτερα να δηλώσω εδ σε άλλη ειδικότητα η εδ στην ειδικότητα μου που παίρνει μόνο 4 άτομα Επίσης τφ σε ποιες ειδικότητες δίνει μόρια ευχαριστώ

έχεις αρκετά μόρια σε συμφέρει αλλά θεωρώ καλυτέρα σκετο ΠΖ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης