Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

babisr21 έγραψε:Παιδιά ερώτηση για το ποινικό μητρώο το βρίσκουν αυτεπάγγελτα;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Akis1
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Akis1 »

re pate kala re έγραψε:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Φίλε δεν έχεις βαρεθεί να το γράφεις; Αφού μπαίνεις που μπαίνεις στην διαδικασία και απαντάς, βοήθεια τον αλλο.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

ναι φιλε μου το βρίσκουν αυταπαγγελτα
Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από espapadaki »

Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :) ! Ωστοσο θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που εχει παρει πτυχιο υπολογιστων της ACTA. Εγω το εχω απο τον εοππεπ ηδη μεταφρασμενο! Πχ λεει υπολογιστικα φυλλα / και διπλα την αγγλικη μεταφραση. Οποτε Χρειαζεται καποια μεταφραση η μονο επικυρωση εφοσον ολο ειναι και στα ελληνικα και στα αγγλικα; Πρεπει να ειναι μονο ελληνικα;
Άβαταρ μέλους
Zwgrafiotis13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Zwgrafiotis13 »

Καλησπερα στο τιμ!Για να γνωριζετε και εσεις και να μην αγχωνεστε (καλη ωρα σαν εμενα)

Πηρα τηλ και μ ειπαν σε περιπτωση που εχεις ανεβασει λαθος δικαιολογιτικο δεν σε κοβουν απλα δεν παιρνεις τα μορια.

Σε περιπτωση λαθος στοιχειων υπαρχει περιπτωση να σε κοψουν! Καλη επιτυχια σε ολους αδερφια μου !

xaderfos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από xaderfos »

theodoros έγραψε:δηλαδή ανεβασατε την βεβαιωση που μας εδωσαν όταν απολυθήκαμε; Είναι λαθοςβεβαιωση από τον εργοδοτη που δουλευες θελει πχ δουλευες μαγειρας και δηλωσεις για μαγειρας θα παρεις τα μορια προυπηρεσιας μαζι με χαρτι από τον εφκα με τα ενσημα

Πιάνεται αν έχεις βάλει ίδια ειδικότητα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

re pate kala re έγραψε:Φίλε δεν έχεις βαρεθεί να το γράφεις; Αφού μπαίνεις που μπαίνεις στην διαδικασία και απαντάς, βοήθεια τον αλλο.

Αδερφέ μου άκου όταν σε μια προκήρυξη αναλυτικότατη όπως αυτή κάποιος ρωτάει κάτι που απλά αν έκανε στον κόπο να την διαβάσει συγκεντρωμένος θα απαντούσε μόνος Του η μόνη απάντηση είναι αυτή

όπως ξανά είπα σοβαρή απορία ήταν αυτή που είχε πει ένα παλικάρι για τον αν μετράνε τα διπλώματα αθροιστικά Β+Γ ή σαν την άλλη που είχε κάποιος άλλος σχετικά με την ειδικότητα πλήρωμα σκάφους αυτές είναι σοβαρές απορίες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Zwgrafiotis13
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Zwgrafiotis13 »

re pate kala re έγραψε:Αδερφέ μου άκου όταν σε μια προκήρυξη αναλυτικότατη όπως αυτή κάποιος ρωτάει κάτι που απλά αν έκανε στον κόπο να την διαβάσει συγκεντρωμένος θα απαντούσε μόνος Του η μόνη απάντηση είναι αυτήόπως ξανά είπα σοβαρή απορία ήταν αυτή που είχε πει ένα παλικάρι για τον αν μετράνε τα διπλώματα αθροιστικά Β+Γ ή σαν την άλλη που είχε κάποιος άλλος σχετικά με την ειδικότητα πλήρωμα σκάφους αυτές είναι σοβαρές απορίες

Αδερφε μου δικιο εχεις αλλα ενταξει καλο ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον μπορει να ρωταει για να σιγουρευτει...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kolopsaro21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kolopsaro21 »

Λευτέρη κομάντο, σε ευχαριστω.
babisr21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από babisr21 »

re pate kala re έγραψε:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αδερφέ κόψε την καραμέλα με το να διαβάσει κάποιος την προκύρηξη, νομίζω όλοι είμαστε εδώ να βοηθάμε εγώ που είμαι 11 χρόνια μέσα μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι θες απλά εμείς τότε πηγαίναμε βγάζαμε ένα χαρτί και γενικά την αίτηση μας την στέλναμε με τα ΕΛΤΑ για αυτό ρωτάω αν πλέον γίνεται αυτεπάγγελτα επειδή την κάνετε ηλεκτρονικά.

Αν δεν θέλεις απλά μην απαντάς.

Mitsos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Mitsos1994 »

Παιδιά επειδή στην προκήρυξη δεν το κατάλαβα ακριβώς και για να μην κανω καμιά γκάφα επικύρωση από ΚΕΠ θέλουν τα πτυχία- απολυτήριο;
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από greenalexyo »

re pate kala re έγραψε:Αδερφέ μου άκου όταν σε μια προκήρυξη αναλυτικότατη όπως αυτή κάποιος ρωτάει κάτι που απλά αν έκανε στον κόπο να την διαβάσει συγκεντρωμένος θα απαντούσε μόνος Του η μόνη απάντηση είναι αυτήόπως ξανά είπα σοβαρή απορία ήταν αυτή που είχε πει ένα παλικάρι για τον αν μετράνε τα διπλώματα αθροιστικά Β+Γ ή σαν την άλλη που είχε κάποιος άλλος σχετικά με την ειδικότητα πλήρωμα σκάφους αυτές είναι σοβαρές απορίες

Τελικά τι έμαθες για το πλήρωμα Σκάφους;:D

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
bobiras12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από bobiras12 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω, στην προκήρυξη λέει ότι τα αθλήματα θα γίνουν στην πλησιέστερη περιοχή του τόπου διαμονής... Όσοι είναι από Κρήτη που θα δώσουν?
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Navy »

ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ η ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ,

Έγινες πολυ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟς, φιλαράκι. Φαντάσου να περασεις τι έχει να γίνει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης