Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :) ! Ωστοσο θελω να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που εχει παρει πτυχιο υπολογιστων της ACTA. Εγω το εχω απο τον εοππεπ ηδη μεταφρασμενο! Πχ λεει υπολογιστικα φυλλα / και διπλα την αγγλικη μεταφραση. Οποτε Χρειαζεται καποια μεταφραση η μονο επικυρωση εφοσον ολο ειναι και στα ελληνικα και στα αγγλικα; Πρεπει να ειναι μονο ελληνικα;
theodoros έγραψε:δηλαδή ανεβασατε την βεβαιωση που μας εδωσαν όταν απολυθήκαμε; Είναι λαθοςβεβαιωση από τον εργοδοτη που δουλευες θελει πχ δουλευες μαγειρας και δηλωσεις για μαγειρας θα παρεις τα μορια προυπηρεσιας μαζι με χαρτι από τον εφκα με τα ενσημα
Πιάνεται αν έχεις βάλει ίδια ειδικότητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:Φίλε δεν έχεις βαρεθεί να το γράφεις; Αφού μπαίνεις που μπαίνεις στην διαδικασία και απαντάς, βοήθεια τον αλλο.
Αδερφέ μου άκου όταν σε μια προκήρυξη αναλυτικότατη όπως αυτή κάποιος ρωτάει κάτι που απλά αν έκανε στον κόπο να την διαβάσει συγκεντρωμένος θα απαντούσε μόνος Του η μόνη απάντηση είναι αυτή
όπως ξανά είπα σοβαρή απορία ήταν αυτή που είχε πει ένα παλικάρι για τον αν μετράνε τα διπλώματα αθροιστικά Β+Γ ή σαν την άλλη που είχε κάποιος άλλος σχετικά με την ειδικότητα πλήρωμα σκάφους αυτές είναι σοβαρές απορίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:Αδερφέ μου άκου όταν σε μια προκήρυξη αναλυτικότατη όπως αυτή κάποιος ρωτάει κάτι που απλά αν έκανε στον κόπο να την διαβάσει συγκεντρωμένος θα απαντούσε μόνος Του η μόνη απάντηση είναι αυτήόπως ξανά είπα σοβαρή απορία ήταν αυτή που είχε πει ένα παλικάρι για τον αν μετράνε τα διπλώματα αθροιστικά Β+Γ ή σαν την άλλη που είχε κάποιος άλλος σχετικά με την ειδικότητα πλήρωμα σκάφους αυτές είναι σοβαρές απορίες
Αδερφε μου δικιο εχεις αλλα ενταξει καλο ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον μπορει να ρωταει για να σιγουρευτει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
babisr21 έγραψε:Παιδιά ερώτηση για το ποινικό μητρώο το βρίσκουν αυτεπάγγελτα;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Αδερφέ κόψε την καραμέλα με το να διαβάσει κάποιος την προκύρηξη, νομίζω όλοι είμαστε εδώ να βοηθάμε εγώ που είμαι 11 χρόνια μέσα μπορώ να σε βοηθήσω σε ότι θες απλά εμείς τότε πηγαίναμε βγάζαμε ένα χαρτί και γενικά την αίτηση μας την στέλναμε με τα ΕΛΤΑ για αυτό ρωτάω αν πλέον γίνεται αυτεπάγγελτα επειδή την κάνετε ηλεκτρονικά.
re pate kala re έγραψε:Αδερφέ μου άκου όταν σε μια προκήρυξη αναλυτικότατη όπως αυτή κάποιος ρωτάει κάτι που απλά αν έκανε στον κόπο να την διαβάσει συγκεντρωμένος θα απαντούσε μόνος Του η μόνη απάντηση είναι αυτήόπως ξανά είπα σοβαρή απορία ήταν αυτή που είχε πει ένα παλικάρι για τον αν μετράνε τα διπλώματα αθροιστικά Β+Γ ή σαν την άλλη που είχε κάποιος άλλος σχετικά με την ειδικότητα πλήρωμα σκάφους αυτές είναι σοβαρές απορίες
Τελικά τι έμαθες για το πλήρωμα Σκάφους;:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω, στην προκήρυξη λέει ότι τα αθλήματα θα γίνουν στην πλησιέστερη περιοχή του τόπου διαμονής... Όσοι είναι από Κρήτη που θα δώσουν?
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ η ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ,
Έγινες πολυ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟς, φιλαράκι. Φαντάσου να περασεις τι έχει να γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 02, 2021 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.