φιλε μακάρι αρχισαμε παλι τώρα; Έλεος πιαααα δε με ενδιαφέρει εγω θελω προκυρηξη ας κοψουν το λαιμό τους ο υπουργός επίσης.Charlie Harper 13 έγραψε:Αφορα μονο τα παιδια του ΙΕΚ αυτο. Οποτε η διαδικασια συνεχιζει κανονικα.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 482
Καλησπέρα! Θα ξανακανω την ερώτηση γιατι μαλλον περασα απαρατήρητος.
Ειμαι καινούργιος εδω. Μπορει να μου πει αν ξερει καποιος αν το πτυχιο κολεγίου μοριοδοτείται κανονικά ως πτυχίο απο δημοσιο πανεπιστήμιο; Ειναι αναγνωρισμένο απ'το ΣΑΕΠ.
Ευχαριστώ
Ειμαι καινούργιος εδω. Μπορει να μου πει αν ξερει καποιος αν το πτυχιο κολεγίου μοριοδοτείται κανονικά ως πτυχίο απο δημοσιο πανεπιστήμιο; Ειναι αναγνωρισμένο απ'το ΣΑΕΠ.
Ευχαριστώ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 70
Αν υπάρχει όντως πρόβλημα και παράπονα με τα ΙΕΚ και δεν είναι απλά τρίχα που την κάνουν τριχιά οι δημοσιογράφοι μας αφορά όλους γιατί θα καθυστερήσουν να βγουν οι πίνακες ίσως και οι αιτήσεις πάρουν παράταση. Προσωπικά με συμφέρει κιόλας μακάρι να αργήσει κανα μήνα επιπλέον.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
Δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης ή ακύρωσης της υποβληθείσας και υποβολή νέας... ΔυστυχώςAndri έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, έκανε κάνεις την αίτηση και χρειάστηκε διόρθωση; Και αν ναι έγινε κάποια ενέργεια διόρθωσης η την ακύρωσαν; Έκανε η λογιστρια λάθος αίτηση στη αδερφή μου και τρέχουνε και δεν φθάνουμε... Της δήλωσε το πτυχίο επαλ επειδή είχε καλό βαθμό σε άλλη ειδικότητα απο αυτή του αντικειμένου της επειδή έγραφε απολυτήριος τίτλος η πτυχίο επαλ στην προκήρυξη...
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος, μήπως ξέρετε παρόμοια ειδικότητα Τυφέκιοφόρου?
Παιδια καλησπερα η πρακτικη άσκηση απο ΙΕΚ μετριέται ως προυπηρεσια;
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 102
Andri έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, έκανε κάνεις την αίτηση και χρειάστηκε διόρθωση; Και αν ναι έγινε κάποια ενέργεια διόρθωσης η την ακύρωσαν; Έκανε η λογιστρια λάθος αίτηση στη αδερφή μου και τρέχουνε και δεν φθάνουμε... Της δήλωσε το πτυχίο επαλ επειδή είχε καλό βαθμό σε άλλη ειδικότητα απο αυτή του αντικειμένου της επειδή έγραφε απολυτήριος τίτλος η πτυχίο επαλ στην προκήρυξη...
αν επιτρεπεται σε ποια ειδικοτητα την δηλωσε και τι πτυχιο εχει;
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Καλησπέρα, παιδιά! Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το link από νήμα στο forum για τα παιδιά που θέλουν να προσφύγουν σχετικά με τα ηλικιακά όρια των ΕΠΟΠ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
- Buddha
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Τώρα μπορούν να πάρουν λίγο αυτών τα αυτά. Τα κατέθεσα τα χαρτιά μου. 😂🤣Lefteris 2αμαλ έγραψε: Εχει να κανει με την μοριοδοτηση των ΙΕΚ, για τα ατομα τα οποια δεν εχουν πιστοποιηση του ΕΟΠΠΕΠ.
- Buddha
- Posts in topic: 97
- Επάγγελμα: Vodafone
Θέμα παράτασης δεν νομίζω να τίθεται. Αν εν τέλη το περάσουν ίσως αφήσουν την τροποποίηση ή συμπληρωματικής αποστολής δικαιολογητικών για όσους το δικαιούνται. Η παράταση καθυστερεί την πρόσληψη και αυτοι βιάζονται. Από ότι λένε δηλαδή.tethoras355 έγραψε: Αν υπάρχει όντως πρόβλημα και παράπονα με τα ΙΕΚ και δεν είναι απλά τρίχα που την κάνουν τριχιά οι δημοσιογράφοι μας αφορά όλους γιατί θα καθυστερήσουν να βγουν οι πίνακες ίσως και οι αιτήσεις πάρουν παράταση. Προσωπικά με συμφέρει κιόλας μακάρι να αργήσει κανα μήνα επιπλέον.
Stavros EPOP έγραψε:
Καλησπέρα, παιδιά! Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το link από νήμα στο forum για τα παιδιά που θέλουν να προσφύγουν σχετικά με τα ηλικιακά όρια των ΕΠΟΠ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Νομική προσφυγή για προκήρυξη ΕΠΟΠ
- Stavros EPOP
- Λοχίας
- Posts in topic: 46
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Μαρ 31, 2021 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσον αφορά τον ασεπ, νομίζω όλες οι προκηρύξεις ανακοινωνονται απτον ασεπ αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και μέσω ασεπ οπότε τα βύσματα θα πάρουν φωτιά
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα νομιζω οχι. Εγω που εκανα πρακτικη στην Εθνικη τραπεζα απο ΤΕΙ δεν υπαρχει στον εφκα ασφαλιση. Μπες στο εφκα και δες τους μηνες ασφαλισης που εχει. Αν υπαρχει εκει σιγουρα θα μπορεις.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 304
Ναι. Αν δεν εχεις ενσημα πρεπει να παρεις την βεβαιωση του ιεκ που να λεει οτι εκανες πρακτικη.Bodyguard έγραψε:Παιδια καλησπερα η πρακτικη άσκηση απο ΙΕΚ μετριέται ως προυπηρεσια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες