Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Charlie Harper 13 έγραψε:Αφορα μονο τα παιδια του ΙΕΚ αυτο. Οποτε η διαδικασια συνεχιζει κανονικα.
φιλε μακάρι αρχισαμε παλι τώρα; Έλεος πιαααα δε με ενδιαφέρει εγω θελω προκυρηξη ας κοψουν το λαιμό τους ο υπουργός επίσης.
Jim95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Jim95 »

Καλησπέρα! Θα ξανακανω την ερώτηση γιατι μαλλον περασα απαρατήρητος.

Ειμαι καινούργιος εδω. Μπορει να μου πει αν ξερει καποιος αν το πτυχιο κολεγίου μοριοδοτείται κανονικά ως πτυχίο απο δημοσιο πανεπιστήμιο; Ειναι αναγνωρισμένο απ'το ΣΑΕΠ.

Ευχαριστώ

tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από tethoras355 »

Αν υπάρχει όντως πρόβλημα και παράπονα με τα ΙΕΚ και δεν είναι απλά τρίχα που την κάνουν τριχιά οι δημοσιογράφοι μας αφορά όλους γιατί θα καθυστερήσουν να βγουν οι πίνακες ίσως και οι αιτήσεις πάρουν παράταση. Προσωπικά με συμφέρει κιόλας μακάρι να αργήσει κανα μήνα επιπλέον.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Liontarina »

Andri έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, έκανε κάνεις την αίτηση και χρειάστηκε διόρθωση; Και αν ναι έγινε κάποια ενέργεια διόρθωσης η την ακύρωσαν; Έκανε η λογιστρια λάθος αίτηση στη αδερφή μου και τρέχουνε και δεν φθάνουμε... Της δήλωσε το πτυχίο επαλ επειδή είχε καλό βαθμό σε άλλη ειδικότητα απο αυτή του αντικειμένου της επειδή έγραφε απολυτήριος τίτλος η πτυχίο επαλ στην προκήρυξη...
Δεν υπάρχει δυνατότητα διόρθωσης ή ακύρωσης της υποβληθείσας και υποβολή νέας... Δυστυχώς

347 Ε ΜΚ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 347 Ε ΜΚ »

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος, μήπως ξέρετε παρόμοια ειδικότητα Τυφέκιοφόρου?
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Bodyguard »

Παιδια καλησπερα η πρακτικη άσκηση απο ΙΕΚ μετριέται ως προυπηρεσια;
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

Andri έγραψε:Παιδιά καλησπέρα, έκανε κάνεις την αίτηση και χρειάστηκε διόρθωση; Και αν ναι έγινε κάποια ενέργεια διόρθωσης η την ακύρωσαν; Έκανε η λογιστρια λάθος αίτηση στη αδερφή μου και τρέχουνε και δεν φθάνουμε... Της δήλωσε το πτυχίο επαλ επειδή είχε καλό βαθμό σε άλλη ειδικότητα απο αυτή του αντικειμένου της επειδή έγραφε απολυτήριος τίτλος η πτυχίο επαλ στην προκήρυξη...

αν επιτρεπεται σε ποια ειδικοτητα την δηλωσε και τι πτυχιο εχει;

Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Καλησπέρα, παιδιά! Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το link από νήμα στο forum για τα παιδιά που θέλουν να προσφύγουν σχετικά με τα ηλικιακά όρια των ΕΠΟΠ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Lefteris 2αμαλ έγραψε: Εχει να κανει με την μοριοδοτηση των ΙΕΚ, για τα ατομα τα οποια δεν εχουν πιστοποιηση του ΕΟΠΠΕΠ.
Τώρα μπορούν να πάρουν λίγο αυτών τα αυτά. Τα κατέθεσα τα χαρτιά μου. 😂🤣
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

tethoras355 έγραψε: Αν υπάρχει όντως πρόβλημα και παράπονα με τα ΙΕΚ και δεν είναι απλά τρίχα που την κάνουν τριχιά οι δημοσιογράφοι μας αφορά όλους γιατί θα καθυστερήσουν να βγουν οι πίνακες ίσως και οι αιτήσεις πάρουν παράταση. Προσωπικά με συμφέρει κιόλας μακάρι να αργήσει κανα μήνα επιπλέον.
Θέμα παράτασης δεν νομίζω να τίθεται. Αν εν τέλη το περάσουν ίσως αφήσουν την τροποποίηση ή συμπληρωματικής αποστολής δικαιολογητικών για όσους το δικαιούνται. Η παράταση καθυστερεί την πρόσληψη και αυτοι βιάζονται. Από ότι λένε δηλαδή.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 255

Δημοσίευση από D.Y.K »

Stavros EPOP έγραψε:

Καλησπέρα, παιδιά! Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το link από νήμα στο forum για τα παιδιά που θέλουν να προσφύγουν σχετικά με τα ηλικιακά όρια των ΕΠΟΠ; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Νομική προσφυγή για προκήρυξη ΕΠΟΠ

Άβαταρ μέλους
Stavros EPOP
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από Stavros EPOP »

Ευχαριστώ πολύ, κ.DYK.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Μαρ 31, 2021 1:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 91

Δημοσίευση από Var »

Όσον αφορά τον ασεπ, νομίζω όλες οι προκηρύξεις ανακοινωνονται απτον ασεπ αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και μέσω ασεπ οπότε τα βύσματα θα πάρουν φωτιά
marinakouf
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από marinakouf »

Δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα νομιζω οχι. Εγω που εκανα πρακτικη στην Εθνικη τραπεζα απο ΤΕΙ δεν υπαρχει στον εφκα ασφαλιση. Μπες στο εφκα και δες τους μηνες ασφαλισης που εχει. Αν υπαρχει εκει σιγουρα θα μπορεις.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Bodyguard έγραψε:Παιδια καλησπερα η πρακτικη άσκηση απο ΙΕΚ μετριέται ως προυπηρεσια;
Ναι. Αν δεν εχεις ενσημα πρεπει να παρεις την βεβαιωση του ιεκ που να λεει οτι εκανες πρακτικη.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες