Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, για την ολοκλήρωση των στοιχείων μου στην εφαρμογή epop.army.gr πρέπει να δηλώσω το 'Μου επιβλήθηκε κατα τη διάρκεια εκπλήρωσης των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων συνολικά πειθαρχική ποινή φυλάκισης που επηρέασε ή πρόκειται να επηρεάσει την ημερομηνία οριστικής απόλυσής μου' ; Εφόσων έχω κάνει 13 μερες φυλακής στο τέλος της θητεία μου που ήμουν δόκιμος ; Υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ απο την προκύρηξη εφόσον υπηρέτησα 13 μέρες φυλακή ;
Καλησπέρα σε όλους και καλή μας επιτυχία. Θα ήθελα να ρωτήσω αναφορικά με το υγειονομικου σώμα που γράφει η προκήρυξη, οι 50 νοσηλευτές θα πάνε όλοι Αθήνα στο 401 και στο 414 η θα σκορπιστουν στα στρατιωτικά νοσοκομεία; Β) οι νοσηλευτές ειδικών δυνάμεων τι διαφορά έχουν από τους υπόλοιπους; Είναι Αθήνα; Γ) η ειδικότητα ελεγκτής εναερίου κυκλοφορία τι ακριβώς είναι που ζητά πτυχίο αει ανεξαρτήτου τίτλου και advance, που προσέγγισε πολύ το ενδιαφέρον λόγω των κριτηρίων της. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, για την ολοκλήρωση των στοιχείων μου στην εφαρμογή epop.army.gr πρέπει να δηλώσω το 'Μου επιβλήθηκε κατα τη διάρκεια εκπλήρωσης των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων συνολικά πειθαρχική ποινή φυλάκισης που επηρέασε ή πρόκειται να επηρεάσει την ημερομηνία οριστικής απόλυσής μου' ;
Εφόσων έχω κάνει 13 μερες φυλακής στο τέλος της θητεία μου που ήμουν δόκιμος ;Υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ επειδή είχα υπηρετήσει 13 μέρες φυλακή στο τέλος της θητείας μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μαρ 26, 2021 9:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλημέρα παίδες και Χρόνια Πολλά. Για όσους είχαν απορία σχετικά με τη ΒΕΚ από ΙΕΚ. Μετά από τηλέφωνα σε στρατολογία και στο ΓΕΣ μου επιβεβαίωσαν ότι δεν έχει καμία ισχύ και θα πρέπει να υπάρχει πιστοποίηση. Όσο για τους φοιτητές και στις δύο περιπτώσεις δεν ήξερε κανένας τίποτα. Λέει δεν αναγράφεται στο ΦΕΚ άρα και δεν θα πάρουν μόρια οι φοιτητές. Αυτό κατάλαβαν όλοι. Άρα απολυτήριο Λυκείου και Άγιος ο Θεός
Φυσικά. Πχ και εγώ που έχω μόνο τη ΒΕΚ δεν μπορώ να τη δηλώσω. Αν το κάνω θα ακυρωθεί. Όπως και οι φοιτητές. Δεν έχει διευκρινιστεί τι έγγραφο θέλει. Άρα δεν θα πάρουν μόρια ούτε αυτοί. Ήταν ξεκάθαροι. Ότι γράφει στη παράγραφο για τη μοριοδοτηση εκείνο ισχύει. Όπως επίσης στις ειδικότητες τι δικαιολογητικό/πτυχίο ζητάει; Εκείνο ισχύει. Τίποτα παραπάνω τίποτα το λιγότερο
theodoros έγραψε:
παιδια εχω μια ερωτηση που μπορει να ακουστει χαζη αλλα θα την πω μην με λιντσαρετε
αμα κανουμε χαρτια για παραπανω από έναν διαγωνισμο στις υγειονομικες εξατασεις θα πρεπει να δωσουμε διπλες-τριπλες εξετασεις-γνωματεύσεις ή αρκει μονο ένα ; πχ για ακτινογραφια θα πρεπει βγαλουμε 2
Andri έγραψε:Δηλαδή όσοι έχουν πτυχίο ΙΕΚ πρέπει να έχουν και την πιστοποίηση για να το δηλώσουν;
Επειδη δεν το αναφερει ξεκαθαρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις τα χαρτια σου κανονικα και αν ειναι να σε αποριψουν θα σε αποριψουν. Δεν εχεις να χασεις κατι ετσι κι αλλιως