Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 153

Δημοσίευση από Diasostis31 »

jim855 έγραψε:Καλησπερα. Γνωριζει καποιος υπευθυνα εαν οι υπηρετουντες στο τενεφ συγκαταλλεγονται σαν αλεξιπτωτιστες;

Ναι

EIRINI96
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από EIRINI96 »

Καλησπέρα. Μια ερώτηση διευκρινιστική. Η προκήρυξη θα είναι με ΑΣΕΠ ή με την επίβλεψη του ΑΣΕΠ; Ρωτάω γιατί έχει διαφορά το ένα από το άλλο. Ευχαριστώ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 482

Δημοσίευση από Politis1994 »

Υπι επίβλεψη
Άβαταρ μέλους
Mere1995
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Mere1995 »

Δηλαδή τι εννοείται ότι θα είναι υπό την επίβλεψη;
margie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από margie »

Που λεει ρε παιδια για τον ασεπ η προκυρηξη; Εγω γιατι δεν το βλεπω;
Kostas.mak
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από Kostas.mak »

Ρε μάγκες εκεί που λέει στην αίτηση που υπηρετεί. Εκεί εμείς αν έχουμε εκπλήρωση την θητεία μας βάζουμε την μονάδα που ήμασταν;
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, για την ολοκλήρωση των στοιχείων μου στην εφαρμογή epop.army.gr πρέπει να δηλώσω το 'Μου επιβλήθηκε κατα τη διάρκεια εκπλήρωσης των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων συνολικά πειθαρχική ποινή φυλάκισης που επηρέασε ή πρόκειται να επηρεάσει την ημερομηνία οριστικής απόλυσής μου' ; Εφόσων έχω κάνει 13 μερες φυλακής στο τέλος της θητεία μου που ήμουν δόκιμος ; Υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ απο την προκύρηξη εφόσον υπηρέτησα 13 μέρες φυλακή ;
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Καλησπέρα σε όλους και καλή μας επιτυχία. Θα ήθελα να ρωτήσω αναφορικά με το υγειονομικου σώμα που γράφει η προκήρυξη, οι 50 νοσηλευτές θα πάνε όλοι Αθήνα στο 401 και στο 414 η θα σκορπιστουν στα στρατιωτικά νοσοκομεία; Β) οι νοσηλευτές ειδικών δυνάμεων τι διαφορά έχουν από τους υπόλοιπους; Είναι Αθήνα; Γ) η ειδικότητα ελεγκτής εναερίου κυκλοφορία τι ακριβώς είναι που ζητά πτυχίο αει ανεξαρτήτου τίτλου και advance, που προσέγγισε πολύ το ενδιαφέρον λόγω των κριτηρίων της. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 122

Δημοσίευση από re pate kala re »

Kostas.mak έγραψε:Ρε μάγκες εκεί που λέει στην αίτηση που υπηρετεί. Εκεί εμείς αν έχουμε εκπλήρωση την θητεία μας βάζουμε την μονάδα που ήμασταν;

ρε ασβέ σοβαρά το ρωτάς αυτό σε ποιον βαθμό σε Κλάδο (αεροπορία - Στρατό ξηράς - Ναυτικό) και αν ήσουν Στρατό ξηράς όπλο η σώμα

Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, για την ολοκλήρωση των στοιχείων μου στην εφαρμογή epop.army.gr πρέπει να δηλώσω το 'Μου επιβλήθηκε κατα τη διάρκεια εκπλήρωσης των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων συνολικά πειθαρχική ποινή φυλάκισης που επηρέασε ή πρόκειται να επηρεάσει την ημερομηνία οριστικής απόλυσής μου' ;

Εφόσων έχω κάνει 13 μερες φυλακής στο τέλος της θητεία μου που ήμουν δόκιμος ;Υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ επειδή είχα υπηρετήσει 13 μέρες φυλακή στο τέλος της θητείας μου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μαρ 26, 2021 9:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Καλημέρα παίδες και Χρόνια Πολλά. Για όσους είχαν απορία σχετικά με τη ΒΕΚ από ΙΕΚ. Μετά από τηλέφωνα σε στρατολογία και στο ΓΕΣ μου επιβεβαίωσαν ότι δεν έχει καμία ισχύ και θα πρέπει να υπάρχει πιστοποίηση. Όσο για τους φοιτητές και στις δύο περιπτώσεις δεν ήξερε κανένας τίποτα. Λέει δεν αναγράφεται στο ΦΕΚ άρα και δεν θα πάρουν μόρια οι φοιτητές. Αυτό κατάλαβαν όλοι. Άρα απολυτήριο Λυκείου και Άγιος ο Θεός
Andri
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Andri »

Δηλαδή όσοι έχουν πτυχίο ΙΕΚ πρέπει να έχουν και την πιστοποίηση για να το δηλώσουν;
Άβαταρ μέλους
Buddha
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 97
Επάγγελμα: Vodafone

Δημοσίευση από Buddha »

Φυσικά. Πχ και εγώ που έχω μόνο τη ΒΕΚ δεν μπορώ να τη δηλώσω. Αν το κάνω θα ακυρωθεί. Όπως και οι φοιτητές. Δεν έχει διευκρινιστεί τι έγγραφο θέλει. Άρα δεν θα πάρουν μόρια ούτε αυτοί. Ήταν ξεκάθαροι. Ότι γράφει στη παράγραφο για τη μοριοδοτηση εκείνο ισχύει. Όπως επίσης στις ειδικότητες τι δικαιολογητικό/πτυχίο ζητάει; Εκείνο ισχύει. Τίποτα παραπάνω τίποτα το λιγότερο
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 102

Δημοσίευση από theodoros »

theodoros έγραψε: παιδια εχω μια ερωτηση που μπορει να ακουστει χαζη αλλα θα την πω μην με λιντσαρετεΕικόνα

αμα κανουμε χαρτια για παραπανω από έναν διαγωνισμο στις υγειονομικες εξατασεις θα πρεπει να δωσουμε διπλες-τριπλες εξετασεις-γνωματεύσεις ή αρκει μονο ένα ; πχ για ακτινογραφια θα πρεπει βγαλουμε 2

plz γνωριζει καποιος;

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 304

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Andri έγραψε:Δηλαδή όσοι έχουν πτυχίο ΙΕΚ πρέπει να έχουν και την πιστοποίηση για να το δηλώσουν;
Επειδη δεν το αναφερει ξεκαθαρα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις τα χαρτια σου κανονικα και αν ειναι να σε αποριψουν θα σε αποριψουν. Δεν εχεις να χασεις κατι ετσι κι αλλιως

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες